Családi filmek szombatra

Még októberben is tart a nyárvégi időjárás, szaladj, amennyit csak tudsz, aztán pihenésképp ülj a tévé elé, és fújd ki magad!

Barbie és a Három Muskétás

Minimax - október 7., 9.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

"Egy mindenkiért, mindenki egyért!" _ ez a mottója Barbie-nak és barátainak a Barbie és A Három Muskétás című új kalandban. Barbie ezúttal Corinne, a fiatal vidéki lány szerepében tűnik fel, akit szíve Párizsba húz, hogy muskétás váljon belőle. Itt találkozik három olyan leányzóval, akik ugyanezt az álmot dédelgetik magukban. Vajon sikerül a lányoknak az álarcos bálon muskétás jelmezben táncolni, és megmenteni a herceget, anélkül, hogy kitörnék a cipőjük sarkát? Éld át te is a kalandot, amely megmutatja, hogy az álmok bizony tényleg valóra válhatnak!

 

Gru 3

Mozi+ - október 7., 9.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor Gru és újdonsült felesége, Lucy képtelenek legyőzni az emberiséget fenyegető legújabb gonosztevőt _ az egykori gyerek tévésztárt, aki a 80-as évek megszállottja, és Balthazar Brattnek hívják -, megalázó módon kirúgják őket az Anti Gonosz Ligából. A minyonok azt remélik, Gru megragadja az alkalmat, és visszatér a bűn útjára, de amikor Gru világossá teszi, hogy már visszavonult mindettől, akkor a minyonok felmondanak, és elindulnak a saját fejük után.

 

A kis herceg

Minimax - október 7., 13.00h
Korhatár nélkül megtekinthető.

A történet főhőse egy kislány, akit édesanyja nagy erőkkel készít fel a felnőtt életre, ám szigorú menetrend szerint zajló napjaikat megzavarja a furcsa, ám jólelkű szomszéd. A pilóta egy egészen különleges világot mutat meg kis barátjának, ahol bármi lehetséges. Egy világot, mellyel sok évvel ezelőtt a kis herceg ismertette meg őt.

 

RTL HÁROM - október 7., 14.45h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A mókusok és mókucik állandó kísérőjük, Dave (Jason Lee) társaságában egy óceánjárón vakációznak. Alvin persze most sem képes parancsolni az ösztöneinek. Megpróbálja kormányozni a hajót, átveszi az uralmat a turbinák felett, aztán szmokingba öltözve bukkan fel a szerencsejáték-asztaloknál. A bolondozásnak azonban hamar vége szakad, amikor a hajó zátonyra fut, a mókusok pedig egy elhagyott szigetre vetődnek. Miközben régi barátjuk és impresszáriójuk a mentőexpedíciót szervezi, ők rájönnek, hogy a sziget nem lakatlan, mint aminek hitték.

 

m2 / Petőfi TV - október 7., 14.55h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Diótörő és Egérkirály a Stahlbaum család különleges karácsony ünnepi történetét meséli el. A gyerekek Marika és Frici alig várják szüleik ajándékait, de a legjobban mégis bácsikájuk meglepetésére kíváncsiak. Amint lehull a lepel a dobozba zárt "cukorországról", és a fából készült diótörőről, Marika fantáziavilágában életre kelnek ezen tárgyak. Álmában Diótörő nagy harcot vív Egérkirállyal, és a nagybácsi meséje által, Marika meglátogatja cukorországot is, ahol Diótörő lesz a herceg, ő meg a hercegkisasszony. (Eredeti hang digitálisan.)

 

Bébi úr

RTL HÁROM- október 7., 16.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A hétéves Tim élete gyökeresen megváltozik, amikor a család új jövevénye taxin fut be, öltönyt hord pelenka helyett és kezében nem csörgőt, hanem diplomatatáskát cipel. A gagyogó kisöcsi pillanatok alatt elhódítja a szülők figyelmét, ezért Timnek azonnal lépnie kell. A szeretetért vívott háborúban Tim egy őrületes összeesküvés nyomaira bukkan, melynek középpontjában ez a felvágós kis bébimenedzser áll. Csakhogy a testvéreknek hamarosan össze kell fogniuk, hogy megakadályozzák a szülőket és gyerekeket fenyegető végzetes konspirációt.

 

JimJam - október 7., 18.04h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Az eper megérett Eper pici városban, tehát így közeleg a szüretelés ideje. Közben egy hatalmas szikla zárja el a víz folyását és emiatt egészen eláll a vízellátás a városban. A gond meg az, hogyha elgördítik helyéről a sziklát, az a várost teljesen lerombolja. De ha víz hiány van, akkor pedig a termések megromlanak, ami úgyszintén megszüntetheti a várost. Zöldfej bácsinak támad egy jó ötlete, hogy felkeressék a gejzírkövet, ami megold minden problémát a városban. A kalandok következtében Zöldfej bácsi elismeri, hogy csalt és csak egy utolsó kalandra vágyott a barátaival. Eperke és a barátai így akkor úgy döntenek, hogy maguk erejével próbálkozva tüntetik el az óriási sziklát.

 

Trenk, a kis lovag

TV2 Kids - október 7., 19.40h
Korhatár nélkül megtekinthető.

A helyszín egy bűbájos kis királyság, a kalandos középkorban. Trenk, a bátor jobbágyfiú szeretné felszabadítani a családját a szolgaság alól. Elhatározza, hogy kis malacával együtt elmegy a városba, lovag lesz és így megmenti a családját a ravasz és gonosz Wertolt lovagtól. Csellel bejut a Hohenlob kastélyba, ahol felkészülhet a nagy viadalra.