Családi filmek vasárnapra

Ha ma leültök a tévé elé pihenni, találkozhattok Garfield cicával, Sonic-kal, és a hatalmas piros kutyával, Clifforddal is. Vagy megnézhettek egy sarkvidéki akciót és a Mancs őrjáratot!

Mozi+ - március 3., 8.55h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Sonic, a sündisznó véletlenül hihetetlen erő birtokosa lesz, amit ő maga sem ért teljesen. Saját védelme érdekében a Földön rejtőzik el, és egyetlen szabályt kell betartania: nem szabad, hogy a világ tudomást szerezzen a létezéséről. Ám ez nem könnyű feladat egy 15 évesnek, főleg ha az a 15 éves Sonic képességeivel és habitusával van megáldva. Így aztán nem kell hozzá sok, hogy felfedezze őt Tom, a szarkasztikus, ám áldott jószívű kisvárosi zsaru. Ők ketten összeállnak, és hihetetlenül akciódús kalandokba keverednek, miközben átszelik a fél világot úgy, hogy üldözik őket a mániákus Dr. Robotnyik és robotszerkentyűi.

 

Moziverzum- március 3., 9.20h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Londonba utazik Garfield gazdája, Jon, hogy megkérje barátnője, az állatorvos Liz kezét. A lasagne-zabáló cicó persze nem hagyja annyiban a dolgot, és utána megy. Garfield találkozik a Herceggel, a királyi származású macskával, aki éppen akkor örököl egy kastélyt. Sőt, nemcsak találkozik, de helyet is cserélnek, így a hatalmas birtok Garfield otthona lesz. A világ leglustább macskája királyi ellátásban részesül, komornyikja van, és egész állatkertnyi négylábú a szolgája és híve. Lord Dargis azonban rossz szemmel nézi mindezt. Mivel ő a következő az öröklési sorban, el akarja tüntetni a(z ál)Herceget...

 

Barbie: Tündérmese a divatról

Minimax - március 3., 9.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Rengeteg móka vár rád ebben a színes, modern tündérmesében, amelyben Barbie™ a divatról és a barátságról mesél neked! Barbie™, Sequin™ nevű kutyusával közösen, nénikéje mesés párizsi divatszalonjába látogat, amit azonban a legnagyobb megdöbbenésére bezárás fenyeget. Amikor rábukkan a három varázserővel bíró, elbűvölő Tündérzőre, Barbie™ a szalon megmentése érdekében briliáns ötlettel áll elő. Alice-szel, a szende divattervezővel együtt megrendeznek egy olyan nagyszabású, szédületes divatshowt, amilyet még nem látott a divat fővárosa. Barbie™ ezúttal azt mutatja meg neked, milyen hihetetlen csodákra vagy képes, ha hiszel magadban!

 

Paramount Network - március 3., 11.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Létezik egy kis falu az erdő mélyén, ahol bárányok és farkasok békében és szeretetben élnek együtt. Egy napon aztán két váratlan vendég jelenik meg a kis közösségben, kiknek érkezése nagy veszélyt rejt magában.

 

Moziverzum- március 3., 13.15h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az ifjú sarki róka, Fürge amilyen apró, olyan hatalmas álmot dédelget kiskora óta: a Villám Futárszolgálat híres szánhúzó kutyáival együtt akarja kézbesíteni a különleges postai küldeményeket az Északi-sark lakóinak. Egyelőre még csak a postázóban pakolgatja a csomagokat, de ami késik, nem múlik. A tettre kész Fürge, hogy bebizonyítsa rátermettségét a futárságra, főnöke tudta nélkül titokban kézbesít egy csomagot.

 

SuperTV2 - március 3., 14.25h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az idő a jégkorszakban sem áll meg: minden változik, és mindig jöhet néhány vad meglepetés. A táplálkozási láncra fittyet hányó három jó barát, Manny, Diego és Sid (a mammut, a kardfogú tigris és a lajhár) újból kénytelenek vándorútra indulni, amikor egy óriási földmozgás leszakít a kontinensről egy szigetet, és elválasztja őket a hordától. Jobb híján egy úszó jéghegyre költöznek, és új, hófehér hajójukon igyekeznek partra vergődni. A trió a nyílt tengeren sem hazudtolja meg magát: a jég hátán is túlélnek, fura tengeri lények, új földrészek és őskalózok között vágják keresztül magukat, s közben egy percre sem veszítik el a humorérzéküket. Még a motkány is viszontlátja imádott makkját _ igaz, olyan körülmények között, amelyre egy motkány sem készülhet fel...

 

m2 / Petőfi TV - március 3., 14.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az ország minden reggel a király hatalmas sajnálkozó kiáltására ébred. Hiába zárja be tizenkét lányának szobáját esténként, a cipőik talpa egytől egyig kilyukadt reggelre. Hogy lehet ez? A lányok elhallgatják az igazságot apjuk előtt. Az udvarmester feladata találni egy olyan férfit, aki megfejti a hercegnők titkát. Így talál rá a furfangos bábjátékosra, aki vállalja a kihívást, megfogadva egy titokzatos öregasszony tanácsait, így elnyeri méltó jutalmát…

 

Minimax - március 3., 17.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Brooklyn és Malibu megpróbálja megmenteni Simone művészeti kiállítását a múzeumban a mágikus zűrzavartól, amit egy nyuszikornis okoz. Rocki Stacie segítségével jelent az emberekről a Glif Tanács előtt.

 

m2 / Petőfi TV - március 3., 18.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Bernhard professzor büszkén mutatja meg a gyerekeknek az Egyiptomi kiállítás anyagát. Az 5 ezer éves múmiát valaki felvágja, de nem találja meg, amit keresett. A prof a gyerekekkel együtt Kairóba utazik, hogy az ottani tudósokkal kutassák fel a másik két amulettet. A fáraó sírja azonban sok kincset rejt, és Egyiptomban is vannak kapzsi emberek. A gyerekek veszélyes kalandok során szerzik vissza az amuletteket, hogy kiszabadítsák az igaztalanul megvádolt professzort.

 

Moziverzum - március 3., 19.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Mancs őrjárat bevetésre kész! Amikor legnagyobb riválisuk, Humdinger lesz a közeli Kalandváros polgármestere, és egymás után csinálja a kalamajkákat, Ryder, és mindenki kedvenc hős kutyijai nagy sebességre kapcsolnak, hogy szembenézzenek a kihívással. Miközben az egyik kutyusnak zűrös múltja van Kalandvárossal, a csapat segítséget kap egy új szövetségestől, Libertytől, a dörzsölt tacskótól. Együtt, a legújabb kütyükkel, szerkókkal és járgányokkal felszerelkezve a Mancs őrjárat beveti magát, hogy megmentse Kalandváros lakóit, mert a Mancs őrjárat sosem fáradt!

 

TV2- március 3., 20.10h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor az általános iskolás Emily Elizabeth azt kívánja, hogy a kis piros kutyája legyen nagy és erős, nem arra számít, hogy amikor felébred, egy négy méter magas kutyát talál a kis New York-i lakásban. Mivel mindenképp meg akarja tartani szeretett kedvencét, Emily elindul, hogy felkeressen egy varázslatos állatgondozót, aki reményei szerint képes visszaállítani Clifford eredeti méreteit. Miközben a várost járja felelőtlen bácsikájával, Caseyel, az iskolatársával Owennel, és Clifforddal, a nagy piros kutyával, Clifford méretének híre eljut egy gonosz tudós fülébe, aki úgy dönt, hogy megkaparintja az állatot...