Családi filmek vasárnapra

Ma állati jó lesz tévézni, szó szerint! Jönnek a kacsák, de vannak még kismalacok, vadászó róka, és farkas is, a sündisznó mellett! Hát ez már nagyon vadon!

Jönnek a kacsák

Moziverzum - május 19., 7.15h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A megrögzött szeleburdi agglegény lúd miatt _ aki inkább légi akrobatikát gyakorol ahelyett, hogy a többiekkel készülne a vándorlásra _ két kiskacsa elszakad csapatától. Habár a bájgúnárnak semmi kedve, hogy segítsen a két kiskacsának visszatalálni a csapatához, egy véletlen folytán megsérül, így a kacsákkal marad. A furcsa trió nekivág egy veszélyekkel teli útnak, hogy még az első hó megérkezése előtt biztonságos búvóhelyet találjanak.

 

Állati jó kekszek

RTL - május 19., 9.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Soha ne kezdj ki egy doboz keksszel! Owen szeretné megmenteni bácsikája örökségét, az egykor szebb napokat látott vándorcirkuszt, és erre egyetlen esélye egy doboz varázskeksz. Az állatformájú kekszek ugyanis egy időre állattá változtatnak bárkit, aki megeszi őket, és a családtagok segítségével a cirkusz újra sikeressé válhat. Csakhogy a varázserőre és a cirkuszra a nagybácsi gonosz testvére is igényt tart, és bármire képes, hogy megszerezze magának.

 

A három kismalac

Minimax - május 19., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A három kismalacnak egy gonosz farkas miatt el kell hagynia otthonát. Elhatározzák, hogy építenek egy új házat maguknak, de nem tudnak megegyezni, hogy miből építsék, ezért külön külön kezdenek építkezni. Az első szalmából, a második fából, a harmadik a legokosabb pedig kőből építi meg a házát. A gonosz farkas elhatározza, hogy meglátogatja a malacokat. Vajon melyik malacot óvja meg az építménye és mi történik a gonosz farkassal? Kiderül ebből a kedves és izgalmas meséből, ami a klasszikus történetet eleveníti fel.

 

Asterix: A varázsital titka

Paramount Network - május 19., 14.10h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor Csodaturmix fagyöngyszedés közben leesik egy fáról, ráeszmél, hogy reflexei már nem olyan jók, mint régen, így kénytelen belátni, hogy öregszik. Úgy dönt, nekilát megkeresni az örökösét. Asterixszel és Obelixszel az oldalán útnak indul keresztül Gallián, hogy találjon egy druidát, aki méltó a varázsital receptjének megismerésére.

 

Piroska és a farkas

m2 / Petőfi TV - május 19., 14.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy nap Piroska, anyukája nélkül, egyedül kel útra az erdőben élő nagymamájához. A félős kisfiú, Anton, Piroska után megy, hogy figyelmeztesse őt a veszélyes farkasra. Igen ám, de a kislány nem ijed meg a vén farkastól, pedig a végén a hasában végzi a nagymamával együtt. Szerencsére Anton és a vadász is megérkeznek a nagymama házához…

 

Sonic, a sündisznó

Moziverzum - május 19., 15.15h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Sonic, a sündisznó véletlenül hihetetlen erő birtokosa lesz, amit ő maga sem ért teljesen. Saját védelme érdekében a Földön rejtőzik el, és egyetlen szabályt kell betartania: nem szabad, hogy a világ tudomást szerezzen a létezéséről. Ám ez nem könnyű feladat egy 15 évesnek, főleg ha az a 15 éves Sonic képességeivel és habitusával van megáldva. Így aztán nem kell hozzá sok, hogy felfedezze őt Tom, a szarkasztikus, ám áldott jószívű kisvárosi zsaru. Ők ketten összeállnak, és hihetetlenül akciódús kalandokba keverednek, miközben átszelik a fél világot úgy, hogy üldözik őket a mániákus Dr. Robotnyik és robotszerkentyűi.

 

Nagyon vadon - Bolondos vadászidény

Film+ - május 19., 16.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az a hír járja, hogy hatalmas vérfarkas garázdálkodik a Timberline nemzeti parkban. Ember és állat egyformán hisznek a mendemondában. Nem úgy Shaw, a minden hájjal megkent vadász, aki a hír ürügyén azonnal vadászidényt hirdet. Boog, Elliot és Pind úr nem tudják eldönteni, mi jelent nagyobb veszélyt: a még sosem látott vérfarkas vagy a jól ismert vadász, aki nem ismer kegyelmet. A kisebbik rosszat választják, és a vérfarkas nyomába erednek, hogy végleg véget vessenek a vadászidénynek.

 

Hókirálynő 3: Tűz és Jég

TV2 Kids - május 19., 17.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A ritka és különös "ajándék", hogy sokszor bajba kerülnek, családi vonásuk. Mi mást lehet várni olyanoktól, akik havas tájon, trollok között nevelkedtek? De most Kai és Gerda felnőttként egy új szintre léptek. Ezúttal lehet, hogy egy globális katasztrófát fognak okozni…

 

Vuk

m2 / Petőfi TV - május 19., 18.00h
Korhatár nélkül megtekinthető.

A rókacsaládban "gyermekáldás" van. Mind életrevaló, de egy különösen csintalan. A szülők úgy vélik, nagyapjára ütött és ezért a Vuk nevet adják neki. Amikor árván marad, nagybátyja, a híres Karak veszi pártfogásába. Befogadja barlangjába és vadászni tanítja. Vuk ügyes tanítványnak bizonyul, és Karak legnagyobb örömére ügyes, bátor rókává fejlődik. Okosságát bizonyítja akkor is, amikor a rókalányt kiszabadítja a vadász fogságából. Egy hajtóvadászat során Karak feláldozza életét a fiatalok megmentéséért. Vuk és Iny családot alapítanak, majd sok borsot törnek a vadász és kutyái orra alá.

 

Kókusz Kokó, a kis sárkány – Tűzálló barátság

TV2 Kids - május 19., 18.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kókusz Kokó egy kis tűzokádó sárkány, aki nap mint nap újabb és újabb kalandokba keveredik. A Sárkányok szigetén a tűzokádó sárkányok mellett, felfaló sárkányok is élnek, akik határtalan falánkságukról ismertek. A mulatságos izgalmakban általában Kokóval tart két barátja is: Matilda, a süni és Oszkár, a másik kissárkány.

 

Kung Fu Panda 3

RTL HÁROM - május 19., 19.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Po halottnak hitt apja váratlanul felbukkan, méghozzá a legjobb pillanatban. A természetfeletti erőkkel visszaélő Kai ugyanis zombivá változtatja Kína minden valaha volt kungfumesterét, és birtokba veszi az erejüket. A legenda szerint egyedül a pandák képesek a csí energiát irányítani, ami az egyetlen fegyver Kai ellen. Po elutazik a titkos pandaparadicsomba, hogy megtegye a lehetetlent, és végzetes kungfuharcossá képezzen ki egy falunyi szórakozott, ügyetlen pandát.

 

Jégkorszak: A nagy bumm

Moziverzum - május 19., 19.15h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A horda nem hordja el magát: a jégkorszak sztárjai (Sid, Manny és Diego) valamint rokonaik, szerelmeik és a tápláléklánc összes gyöngyszeme pályája legnagyobb, leglátványosabb kalandjába keveredik. Akkorába, amibe beleremeg a Föld! És egyszerre történik minden. Motkány véletlenül egy jégbe fagyott űrjárműre akad, természetesen nem ért semmit, és természetesen hihetetlen folyamatokat indít be _ pedig csak egy makkot szeretne elspájzolni. Ez alatt Manny a férjhez készülő lányától való elszakadást gyakorolja, Diego szintén rájön, hogy a kardfog nem feltétlen akadálya a családalapításnak, és Sid kénytelen szembenézni a ténnyel: az összes barátja rátalált az igaz szerelemre, csak ő nem. De azután szembenéz egy dögös lajhárlánnyal is...