Családi filmek vasárnapra

Ha ma is a tévét választod pihenéshez, nem fogod megbánni! Várnak a legók, Barbie, a Mézga család és Gru a minyonokkal, ráadásul ő kétszer is!

A Lego kaland

Mozi+ - október 20., 7.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Emmet átlagos fickó. A keze sárga, két ujja van, a feje tetején pedig bütyök tartja a sapkát. A Lego-világ átlagembere, aki egy építkezésen dolgozik, és semmi pénzért se késné le kedvenc napi tévésorozatát. Egy félreértés folytán azonban mindenki más azt hiszi: ő a Kiválasztott, a világ megmentésének kulcsfigurája. Különleges alakok egy kis csapatával kell nekivágnia a nagy feladatnak, ami meghökkentő kalandokon és váratlan fordulatokon keresztül eljuttathatja hőseinket... majd meglátjuk, hova. Annyi biztos: a kettős életet élő Lord Biznisz a vesztükre tör, Emmet pedig Vitruvius, a bölcs öreg, egy vad Lego-lány, Batman és még néhány furcsa fickó oldalán, gyorsan alakuló járgányok és könnyen átépíthető világok között harcol _ de alig érti, mi zajlik körülötte.

 

Barbie: Titkos ügynökök

Minimax - október 20., 9.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Barbie és legjobb barátnői, Teresa és Renee keményen dolgozó tornászokból beépített titkos ügynökökké válnak ebben az izgalmas, akciódús kalandban! Amikor egy szupertitkos kémügynökség felfigyel a lányok elképesztő tornászi képességeire, megbízzák őket, hogy eredjenek egy drágakövekre specializálódott besurranó tolvaj nyomába, akinek eddig mindig sikerült kereket oldania. Szuperkütyüikkel, káprázatos álcáikkal és cuki robotállatkáikkal a lányok bizonyítani próbálják, hogy ügyességgel és csapatmunkával végre lehet hajtani a küldetést. Csajok, akcióra fel!

 

Angry Birds – A film

Film+ - október 20., 11.10h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Madárszigeten nem mindig voltak dühösek a madarak. Sokáig csak gondtalan, röpképtelen szárnyasok népesítették be. Ebben a paradicsomi idillben Piros, a szeszélyes madár, a száguldozó Chuck és a lobbanékony Bomba mindig is kívülállók voltak tökéletlen boldogságukkal. Ám amikor a szigetre titokzatos zöld malacok érkeznek, csak a három különc barát ismeri fel, hogy veszélybe került az édenkert.

 

Énekelj!

Moziverzum - október 20., 11.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az Énekelj! egy állatok által benépesített emberi világban játszódik. Buster Moon, az elegáns koala egy valaha szebb napokat látott színház igazgatója. Buster örök optimista _ na jó, azért kissé zsivány is -, de mindennél jobban szereti a színházát, és bármit megtenne azért, hogy az fennmaradjon. Látva, hogy élete álma az összeomlás szélén áll, egy utolsó esélye van, hogy visszaadja ékkövének a régi fényét: megrendezi a világ legnagyobb énekversenyét. Öt versenyző emelkedik ki a többiek közül: egy egér, akinek a hangja és a modora is simulékony; egy félénk tini elefánt, akinek hatalmas a lámpaláza; egy túlhajszolt anya, aki 25 kismalacot gondoz; egy ifjú gengszter gorilla, aki szakítani akar a kétes családi múlttal; és egy punk-rock tarajos sül, aki az arrogáns pasiját igyekszik lerázni magáról. Mind az öten abban a reményben érkeznek Buster színpadára, hogy meg tudják változtatni addigi életüket...

 

Vakáción a Mézga család

Magyar Mozi TV - október 20., 12.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Mézga család és Máris szomszéd Huffnágel Pisti meghívására Ausztráliába, Sydneybe indulnak. A boldog megérkezésből hamar rémálom lesz. Huffnágel Pistinek ugyanis hűlt helye, ráadásul sikkasztásért körözi a rendőrség, így a fedezetlen repülőjegyeket is elkobozzák. De hol fognak aludni?

 

 

Flamik

Paramount Network - október 20., 13.50h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Létezik egy távoli csodás sziget, ahol kis fánk alakú teremtmények, a flamik éldegélnek. Op és Ed, a cserfes, szeleburdi flami-testvérpár egy nap egy különleges virágot talál, amely 1835-bõl a mai Sanghajba repíti őket. Egy vadiúj világban találják magukat, ami csupa fény, és zaj, és izgalom, és ahol már nem léteznek a flamik. Az első sokk után a cuki kétbalkezes duó útra kel, hogy megmentsék a fajukat a kihalástól. Miután rátalálnak az időutazó gépre – ami őket is átsegítette az időkapun -, évszázadokat átívelő kalandokban lesz részük, ahol megannyi kedves barátra lelnek, és talán még a történelmet is megváltoztatják.

 

Hétszerszép

m2 / Petőfi TV - október 20., 14.50h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Hétszerszép, a gyönyörű lány egy kis hercegségben él szüleivel. Nemcsak szép, de okos is, sokat olvas és ismeri a gyógynövények hatását. Egy nap megismerkedik a trónörökös herceggel, aki szintén szeret olvasni, egy igazi könyvmoly. A herceg még nem is látta Hétszerszép arcát, de máris beleszeretett a tudnivágyó lányba. Szüleik nem nézik jószemmel a folytonos olvasást, Artúr herceg édesapja pedig tiltja fia és a szegény lány házasságát. Valódi csoda kellene ahhoz, hogy Hétszerszépből és Artúrból egy pár legyen. De a mesékben vannak még csodák!

 

Gru

Moziverzum - október 20., 15.10h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nem illik az idilli kertvárosi képbe a fekete ház a kiszáradt kertjével. Hátha még a környéken lakók sejtenék, hogy titkos búvóhely lapul alatta. Itt él és dolgozik ugyanis a velejéig gonosz Gru, aki zsugor- és fagyasztósugara, valamint különféle légi és szárazföldi harceszközei révén mindenkit elsöpör az útjából, aki keresztezi terveit. Gru legújabb terve pedig az, hogy ellopja a Holdat. Úgy tűnik, nincs senki, aki képes lenne megakadályozni ebben. Senki, hacsak a három árva kislány nem. Margo, Edith és Agnes ugyanis talán még Gru szívét is meglágyítja...

 

Őslények országa XIV: A szív útja

TV2 Kids - október 20., 18.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Miután Tappancs apja nem tér vissza egy fontos útról,ő és barátai úgy döntenek, hogy megkeresik őt,útjuk során furcsa tájakon utaznak, és új barátokkal találkoznak.

 

Gru 2.

Moziverzum - október 20., 19.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amint Gru kezd beleszokni a kertvárosi családapa szerepébe Margo, Edith és Agnes apjaként, felbukkan egy szupertitkos szervezet, amely a gonosz elleni harcot tűzte zászlajára globális szinten. Így most Grun, a minyonokon, és Gru új társán, Lucyn a sor, hogy kiderítsék, ki áll a látványos bűntettek mögött. Végül is a világ legnagyobb ex-bűnözője kell ahhoz, hogy elkapja azt, aki a helyére pályázik...

 

Csillagkutyák

TV2 Kids - október 20., 20.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy kóbor és egy cirkuszi kutyus Bajkonurba, a szovjet űrhajózás központjába kerül, ahol űrkutya kiképzésen vesznek részt. A történet végén már nem csak ugatják a Holdat, hanem meg is közelítik.