Családi filmek vasárnapra

Ha tegnap sokat voltatok a levegőn, akkor ma nyugodtan bámulhatjátok a tévét egész nap, mert lesz mit nézni!

Film+ - február 4., 7.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Soha ne kezdj ki egy doboz keksszel! Owen szeretné megmenteni bácsikája örökségét, az egykor szebb napokat látott vándorcirkuszt, és erre egyetlen esélye egy doboz varázskeksz. Az állatformájú kekszek ugyanis egy időre állattá változtatnak bárkit, aki megeszi őket, és a családtagok segítségével a cirkusz újra sikeressé válhat. Csakhogy a varázserőre és a cirkuszra a nagybácsi gonosz testvére is igényt tart, és bármire képes, hogy megszerezze magának.

 

Magyar Mozi TV - február 4., 8.15h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A 11 új, humoros történet csupa új meglepetést kínál. Zödön elvarázsolt foltját keresi, Valér megpróbál eltévedni, Hilda végtelen hosszú sál kötésébe kezd, Fityirc és Titusz egy különleges kiállításra keveredik, Bélabá világkörüli útjáról mesél, Pofánka pedig majdnem végleg elkavarodik az időben.

 

Moziverzum - február 4., 9.25h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Cressida Cowell sikerkönyve alapján készült film a melák viking harcosok és vad sárkányok világába röppenti nézőit. A történet középpontjában egy viking tinédzser áll, aki Berk-szigetén él, ahol a sárkányokkal való küzdelem a mindennapi élet része. Elérkezik a beavatás ideje, amikor hősünk bizonyíthatja rátermettségét törzsének és apjának. Ám, amikor találkozik egy sebesült sárkánnyal, és végül összebarátkozik vele, a kis "sárkányölő" világa a feje tetejére áll...

 

Minimax - február 4., 9.25h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Pillants be Barbie mindennapjaiba ebben az új, felettébb mókás és olykor szívmelengető sorozatban. Izgalmas kalandjaikon tarts Te is Barbie-val és barátaival, akikhez most Ken is csatlakozik.

 

Paramount Network - február 4., 10.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Astro boy egy fiatal robotfiú, akit egy ragyogó tudós, bizonyos Tenma alkotott meg és keltett életre. A fiatal robotfiú felfedezőútra indul, hogy megismerje és elfogadtassa magát a világgal, valamint megtalálja helyét az igazi emberek között.

 

Babe

RTL HÁROM - február 4., 10.10h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Babe különös teremtés, kismalac létére elvei, mi több, elképzelései vannak, ami cseppet sem vág egybe Hoggett gazda (James Cromwell) szándékaival. Felismerve a sorsában rejlő veszélyt, szövetkezik a helyi birkákkal, hogy nélkülözhetetlenné tegye magát a farmon. A szeretetreméltó és önmagát pásztorkutyának képzelő kismalac kitanulja a terelés csínját-bínját, ami annyira elnyeri gazdája tetszését, hogy az év terelőversenyére is benevezi. Az Oscar-díjas családi moziban a háziállatoké a főszerep, és nem kis szerep jut a fergeteges egérkórusnak és egy csapat makacs birkának sem.

 

Moziverzum - február 4., 11.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Jézus a hűséges Magdaléna kíséretében az évezred utolsó éjszakáján leszáll a JFK-n, hogy kinyissa az Élet Könyvét és ítélkezzen élők és holtak felett. De Jézusnak nem fekszik ez a munka. Különösen a kegyelemosztás nem. New Yorkban egy bárban feltűnik a Sátán. Rosszkedvű, mert érzi, hogy minden törekvése hiábavaló...

 

Moziverzum - február 4., 13.15h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Jim és Lukács második kalandja a távóriáshoz vezet, ám közben 13 rettegett kalóz nyomára bukkannak. Sőt, eljutnak egy csodálatos víz alatti városba, megfejtik a vassziklák titkát, és fény derül Gombos Jim rejtélyes származására is. Egy év telt el azóta, hogy Gombos Jim és legjobb barátja, Lukács visszatértek veszélyes kalandjukból. Nem sokáig ülhetnek azonban a babérjaikon, ugyanis sötét felhők gyülekeznek: a "Rettegett 13" néven ismert kalózbanda megtudta, hogy Vicsornét a két masiniszta, és ezért bosszút esküsznek.

 

m2 / Petőfi TV - február 4., 14.30h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Égszínkék herceg és Csillagfürt tündér első pillantásra egymásba szeretnek, de ezt a királynő nem nézi jó szemmel. Segítségére van a gonosz boszorkány, Confidante, aki megátkozza a fiatalokat, mert titokban azt szeretné, ha a herceg őt venné feleségül. A tündéreknek boszorkányok ellen nincs hatalmuk, vagy mégis?

 

m2 / Petőfi TV - február 4., 18.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Leo da Vinci, a zseniális felfedező barátaival, Lorenzóval és Lisával kalandoznak szülőföldjükön. Legújabb találmánya a búvárruha, melyben hosszú időt tölthet a vízben. A gondtalan napokat egy tűzeset szakítja félbe, melyben Lisa szülei tönkre mennek. Leo és Lorenzo elhatározzák, hogy segítenek a családon. Leo Firenzébe megy, hogy rajzaival pénzt keressen, és Lisa is csatlakozik hozzá. Ezzel újabb és izgalmas kalandok sorozata veszi kezdetét, melyben egy kincsekkel teli, elsüllyedt hajó rakományát kell megszerezniük.

 

TV2 Kids - február 4., 18.35h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A fiatal Willy elszakad a szüleitől, amikor űrhajójuk megsemmisül a világűrben. Mentőkapszulájával egy ismeretlen, vad bolygón landol. Túlélő robotja, Buck segítségével ki kell tartania a mentőcsapat érkezéséig. Ő és a robot addig is nekivágnak felfedezni a titokzatos világot. Hamarosan találkoznak egy idegen lénnyel. Willy és Buck összebarátkoznak Flash-sel, és együtt fedezik fel a bolygót, annak állat- és növényvilágát. De útjuk számos veszélyt és izgalmat is tartogat a számukra.