Családi filmek vasárnapra

Vasárnapunk is bővelkedik az izgalmakban, meglátogathatjuk a Rém romot, az Addams családot, majd nemzetközi kalandokba keveredhetünk Tintinnel és az Ötösfogattal!

Minimax - február 18., 9.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A vadvirágok rejtekében, a Tulipántündérek mesés világában él Hüvelyk Panna, a pöttömnyi lányka teljes harmóniában a természettel. Élete azonban egy csapásra megváltozik, amikor a barátnőivel együtt kénytelenek elhagyni addigi otthonukat. A virágok, amelyekben élnek, felkerülnek a nagyvárosba. Itt tudják meg, hogy az emberek épp a Tulipántündérek virágos rétének helyén akarnak felépíteni egy új gyárat. A természet varázslatos erejét kihasználva Hüvelyk Panna bebizonyítja, hogy még a legkisebbek is képesek nagy csodákra!

 

RTL HÁROM - február 18., 9.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Blinky Bill, a vadon tettre kész koalája bármilyen veszélyt vállalna, csakhogy megtalálja édesapját, aki a Fehér Sárkányok tengerét kutatva tűnt el a Sivatagban. Blinky egy nap olyan rejtélyes jelre bukkan, ami talán elvezetheti őt Bill papához, ezért maga mögött hagyva a biztonságot nyújtó Zöld völgyet, nekivág az ismeretlen Sivatagnak. Útközben találkozik a kissé félénk koalalánnyal, Mogyorócskával és a nagy dumájú galléros gyíkkal, Jackóval, akik csatlakoznak hozzá a keresésben. A kis csapatnak azonban nemcsak az ismeretlen vadon veszélyeivel, de még egy könyörtelen vadmacska bosszújával is meg kell birkóznia.

 

Rango

Paramount Network - február 18., 12.10h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Készülj a tangóra Rangoval, melyet a kritikusok sem tudtak szó nélkül hagyni: "ilyet még soha nem láttál" (Peter Travers, Rolling Stone). Rango egy dilis kaméleon, aki egy vad kisvárosba kerül, ahol égető szükség van egy hősre. A frissítően eredeti, látványos animációs film "nagyon szórakoztató" (Betsy Sharkey, Los Angeles Times).

 

Minimax - február 18., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tintin, a kíváncsi, ifjú riporter és kutyája, Milu felfedezik, hogy egy hajómodell hétpecsétes titkot őriz. Az évszázados rejtély felgöngyölítése során Tintin találkozik Iván Ivánovics Szaharinnal, az ördögi gazemberrel, aki úgy gondolja, hogy Tintin ellopta a Vörös Rackham nevű kalóz kincsét. Milu kutya, a kötekedő Archibald Haddock kapitány és a két kétbalkezes nyomozó, Dupont és Dupond segítségével Tintin beutazza a fél világot és kijátssza az ellenségeit, hogy megtalálja a kalózkincs végső nyughelyét. Hergé képregényéből.

 

Viasat3 - február 18., 13.55h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Esténként különös hangok szűrődnek ki a régi házból, nyögések, reccsenések, elfojtott sóhajok zavarják az utca nyugalmát. Három utcabeli gyerek arra gyanakszik, hogy az ódon falak között valami olyasmi tanyázik, aminek nem volna szabad. Kíváncsiságuk hamarosan megbosszulja magát. Nincs senki a romos házban, maga a ház a rém! Él és nem kegyelmez. Aki az ajtaja mögé kerül, többé nem látja meg az utcát. A három jó barát azonban nem ijedős. Vagy ha ijedős is, legyűri félelmét, és elhatározza, hogy szembeszáll az ellenséggel.

 

Moziverzum - február 18., 14.25h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Gomez és Morticia Addams New Jersey-ben, egy elhagyott kastélyban élnek. Nemcsak lakályossá tették az épületet, de utódokkal is benépesítették, így a hely a béke szigete, távol a civilizáció zajától _ a szinte állandó köd pedig elfedi őket a kíváncsi tekintetek elől. A nyugalomnak azonban lőttek, amikor Margaux Needler tévés műsorvezető felfedezi a vidéket, és lakóparkot álmod meg a helyen. Csak idő kérdése, mikor robban ki a konfliktus az Addams család és az újonnan épült kertvárosi negyed lakói között.

 

m2 / Petőfi TV - február 18., 14.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy kiszolgált, sebesült katona, aki még a neki járó zsoldot sem kapta meg kapzsi királyától egy boszorkány házába tér be az erdőben. A csúf, öreg banya szép fiatalasszony képében jelenik meg, és arra akarja rávenni a katonát, hogy segítségével visszaszerezze bűvös, kék fényű lámpását. A katona rájön a tűzszerszám titkára, és elhatározza, hogy bosszút áll a királyon. Tervébe kis hiba csúszik, beleszeret a szépséges királykisasszonyba, aki viszonozza a szerelmét. A boldogságig azonban még hosszú út és sok kaland vezet…

 

Ötösfogat II.

m2 / Petőfi TV - február 18., 18.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Eredeti hang digitálisan Folytatódik az "Ötösfogat" c. Enid Blyton ifjúsági regény kalandokban bővelkedő története. A hírhedt ötösfogat még mindig George, Julian, Dick, Anne és kutyája, Timmy. George magának való kislány, aki még mindig sajnálja, hogy nem fiúnak született. Az "Ötösfogat" a Macska-szurdokba ered, hogy a kincsre leljen. A Zöld Szem közel ötszáz éve a szurdokban van elrejtve, egy kolostor árnyékában. Kering ezen a vidéken egy ősi legenda. A Fekete Macska legendája kisérteties história. Hardy egy gazdag fiú, aki véletlenül találkozik az erdőben az Ötösfogattal. Figyelmezteti őket, hogy ideje olajra lépni, mert óriási vihar várható. Az emberrablók is a Zöld Szem, a világ legértékesebb smaragdja után kutatnak. Van egy térképük, amely elvezethet az értékes gyémánthoz. De ez még mind nem elég. Szükségük van még egy bizonyos dalra, amit egyedül csak Hardy tud. A két balfék tévedésből Hardy helyett Dick-et rabolja el, az Ötösfogat oszlopos tagját. Ráadásul még Rookey Burns fegyenc is olajra lép a börtönből, s fegyverrel, ugyanabban az erdőben bolyong, ahol a megcsappant Ötösfogat, most már Dick nélkül. Hardy szeretne csatlakozni az Ötösfogathoz, de ők elsőre elzavarják. De amikor ráébrednek, hogy egyedül nem megy, és Hardy sokmindent tud, beveszik a bandába. Veszélyes játék ez a javából.

 

TV2 Kids - február 18., 18.25h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A tündéranya segítségével Hamupipőke és három cincogi kis barátja elindul a palotába, hogy részt vegyenek a királyi bálon. Idáig mindannyian ismerjük a mesét, ám kiderül egy szörnyű titok! Az igazi herceget egérré változtatta egy gonosz boszorkány, a fiú pedig, aki jelen van a bálon, egy csaló! Hamupipőke és három kis barátja elhatározzák, hogy megmentik a trónörököst.