Csobot Adél váltja Dallos Bogit az X-Faktor mentori székében

Kilenc évvel azután, hogy versenyzőnek jelentkezett az X-Faktorba, Csobot Adél mentorként tér vissza az RTL Klub műsorába.

Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti mellé azért kellett új női mentort keresni az X-Faktor 10. évadába, mert Dallos Bogi úgy döntött, a jövőben zenei karrierjére és egyéb feladataira szeretne koncentrálni, ezért lemondott mentorszékéről.

Csobot Adél karrierje 2012-ben, az X-Faktor színpadán indult, és a válogatók után az élő show-ban, Malek Miklós mentoráltjaként bizonyíthatott, majd 3. helyezést ért el a tehetségkutató 3. évadában, onnan pedig szépen ívelt felfelé a karrierje.

„Hatalmas megtiszteltetés számomra és nagyon boldoggá tesz, hogy egy ilyen fontos feladatban is kipróbálhatom magam. Ugyanakkor tudom és hiszem, hogy komoly súlya van, milyen döntéseket hoz az ember - emiatt nem tagadom, hogy van bennem egy nagyon nagy izgalom is!” – nyilatkozta Adél az új kihívásról.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Csobot Adél (@adelcsobot) által megosztott bejegyzés

„Évről évre szeretünk újítást vinni az X-Faktor évadokba, volt, hogy a műsorvezető változott, volt, hogy új zsűritag jött és a műsorban is folyamatosan vezettünk be változtatásokat. Mivel idén a 10. jubileumi évad jön, ismét újítottunk, szükség volt új műsorvezetőre és mentorra. Olyan szakembert kerestünk, aki régóta kapcsolódik az X-Faktorhoz, és a karrierje is innen indult, ezért esett a választásunk Adélra” – magyarázta Verebély Marcell, az X-Faktor kreatív producere.

A távozó Dallos Bogi elmondta, hogy sokat tanult mentorként, de a jövőben a lemeze munkálataira és az új vállalkozására fókuszál.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dallos Bogi ? (@dallosbogi) által megosztott bejegyzés

Bár az X-Faktor castingjai már javában zajlanak, még mindig várják a jelentkezőket, akik egyénileg vagy csapatban, a mentorok előtt bizonyíthatják tehetségüket. Csobot Adél, Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti az RTL Klub ma reggeli műsorában beszéltek az új évadról.

Címlapkép: RTL Klub/Sajtóklub