Cuki állatok hangja lesz Helen Mirren

A sorozatban komikusok improvizálnak természetfilmes jelenetekre.

Hív a természet (When Nature Calls) címmel indul egy fura természetfilm-sitcom hibrid az amerikai ABC csatornán. A sorozatban valódi állatokat követhetünk a természetes élőhelyeiken, akárcsak az Animal Planet vagy a Nat Geo műsorain, azzal a különbséggel, hogy a jelenetekre komikusok fognak improvizálni, miközben „szinkronizálják” az állatokat. A június 24-én induló műsor készítői azt ígérik, hogy olyan vicces dolgokat lehet majd látni, mint egy beatboxoló borz vagy a minibéka.

A formátum nem új, hasonló műsor futott a BBC-n is két évad erejéig Walk on the Wild Side címmel.  Amiben a Hív a természet biztos jobb lesz, az a narrátor személye, az Oscar-díjas Hellen Mirren ugyanis igent mondott a producerek felkérésére.

Izgalmas lehetőségnek tartom, hogy segíthetek bemutatni a „valódi belső világát” ezeknek a nemes lényeknek, akikkel egy bolygón osztozunk”

- fogalmazott a színésznő, akivel nem csak ebben a sorozatban találkozhatunk június folyamán.

Június 24-én érkezik a magyar mozikba a Halálos iramban 9, amelyben a Deckard (Jason Statham) és Hattie (Vanessa Kirby) édesanyját alakító Herren végre maga is beül a volán mögé, amivel a rajongók régi követelése válik valóra. Jelenleg pedig forog a Shazam! folytatása, amelyben a színésznő alakítja a főgonoszt.

via: Deadline