Curtis lett a dzsungel királya

Egy újpesti ülhetett fel a Celeb vagyok kolumbiai trónjára.

Három hete 14 magyar celeb utazott el a kolumbiai dzsungelbe, hogy megküzdjenek az elemekkel, egymással, és végrehajtsák a műsorvezetők által kitalált feladatokat. A győztesről végül a közönség döntött: a nézők véleménye szerint Curtis bírta legjobban a strapát, így ő lett 2022-ben a Celeb vagyok, ments ki innen! győztese, és egyben a dzsungel királya.

Kalandos éjszakájuk volt a táborlakóknak. Fecó rejtélyes körülmények között eltűnt, ami miatt Vanda teljesen pánikba esett. Ha ez nem lett volna elég, még ijesztő morgásokat is hallottak az éjszaka közepén, amik mögött természetesen Balázs és Jani állt. De szerencsére Ádám résen volt, és egy konyhakéssel felvértezve ment megnézni, hogy mi lehet a zaj forrása. Curtis át is aludta volna az egészet, ha nem keltik fel őt is, hogy segítsen megkeresni Fecót.

A celebek részt vettek az utolsó Kincsvadászaton, ami egy igazi heroikus küzdelem volt mindannyiuk számára. A folyó sodrásával megküzdve kellett oda-vissza menniük a két part között. Bár nagyon éhesek és fáradtak voltak, de ez sem zavarta őket, hogy teljesítsék a Kincsvadászatot.


A versenyben maradt három celeb részt vett az utolsó Bátorságpróbáján is, ahol méterekkel a víz felett állva kellett minél tovább a levegőben tartaniuk egy labdát.


Balázs és Jani ellátogattak a táborba, hogy kihirdessék a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadának bronzérmesét, aki a Besúgó sztárja, Varga Ádám színész lett.


A kimerítő és eseménydús három hét után bőven megérdemeltek egy ünnepi vacsorát a versenyben maradt celebek, akik ebből az alkalomból a kedvenc ételüket kapták. Így mulat három pasi egy dzsungel közepén:

 

Végül rákezdett a zenekar, táncosok lepték el a tábort, és rózsaszirmok is hullottak az égből, miután Balázs és Jani kihirdették a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadának győztesét. Nagyon szoros volt az állás, de a végül 51 %-kal Curtis lett a dzsungel királya Frohner Fecót megelőzve. Alkalomhoz illően pedig átadták a trónon ülő celebnek a koronát, a jogart és a fából készült ananászt is.


Az újpesti rappernek kalandos út vezetett a döntőig. Ezek voltak a legjobb pillanatai a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadában.


A rapper az Instagram-oldalán kommentálta a győzelmét.

MEGCSINÁLTUK. Nem tudok eléggé hálás lenni nektek ezért a rengeteg szeretetért, amit kapok tőletek! Végig tudtam, hogy velem vagytok és k*rva sok erőt adtatok nekem! MARADUNK VÉGIG! SZERETLEK TITEKET

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés


Via: Sajtóklub