Dévényi Tibi bácsi fia és a kakikeresés is tarolt a Cápák közöttben

De Dévényi Máté és Magyar Attila felbukkanásán kívül is történtek rendkívüli dolgok a pénzügyi show legutóbbi adásában, hiszen befektetési hullám söpört végig a stúdióban, és ötből négy vállalkozó üzleti ajánlattal térhetett haza.

A neves sminkmesternek, Dévényi Katalinnak és fiának, Máténak még ideje sem volt végigmondaniuk a pitchüket, Moldován András és Tomán Szabina azonnal lecsaptak rájuk. Egy saját gyártású kozmetikai termékcsaládot kívánnak felfuttatni, ehhez 6 millió forintért 30 százalékot kínáltak. Bár Lakatos István megpróbált egy százalékkal alámenni az ajánlatnak, hogy ő lehessen a befektető, végül Moldován András nyerte meg a lehetőséget Dévényi Tibi bácsi volt feleségének és fiának a cégénél.

 


Dévényiéken kívül egyéb celebeket is láthattunk az adásban, hiszen a Keresztanyu és a Drága örökösök: A visszatérés sztárja, Magyar Attila párjával, Helyes Ginával és kolléganőjével, Korponay Zsófival egy, a pandémia alatt kifejlesztett kreatív, fejlesztő mesekönyvet és hozzá kapcsolódó játékokat pitchelt. Az OkosMese felfuttatásához végül úgy nyerték meg a befektetőket, hogy azok kipróbálhatták annak egyik feladatát,

a kakikereső játékot.

 


Esélyt kaptak még a Cápák közöttben a diákok anyagi függetlenné válását megcélzó DIVERZUM fiataljai, Gyarmati Fanni és László Miklós, akik egy olyan, diákoknak szóló univerzumot álmodtak meg, amivel a tanulók pénzt spórolhatnak; illetve a harmadik évad után ismét visszatérő Szűts Gergely, aki komposztálható evőeszközeihez végül egy fontos kikötéssel nyerte meg befektetőnek Balogh Petyát.



 


De nem mindenkinek volt szerencséje: Mercs Milán a DigiFolt, egy okosfóliák értékesítésével foglalkozó céget pitchelt a Cápáknak. Az alternatív problémamegoldó srác 500 millió forintot kért a befektetőktől nagyratörő tervei megvalósításához, amiért cserébe 15 százalék tulajdonrészt ajánlott fel. Balogh Petya és Moldován András azonban kételkedni kezdett, Tomán Szabina pedig rákérdezett, van-e üzlettársa a DigiFol tulajdonosának, és ő tud-e a Cápák közöttben való szereplésről. A vállalkozó válasza sokkolta a Cápákat, akik szinte azonnal kiszálltak.

 



(via rtl.hu)