Dúl a kommentháború az Exatlon új műsorvezetője miatt

Sokan visszasírják Palik Lászlót, mások viszont örülnek, hogy Monoki Lehel „nem rikácsol és üvöltözik.”

Elstartolt az Exatlon új, All Star évada, és a versenyek izgalmai helyett egyelőre a műsorvezető személye mozgatta meg a legjobban a nézőket.

Ahogy azt tavaly októberben mi is megírtuk, Palik László három évad és 303 epizód után saját maga döntött úgy, hogy távozik a műsorból. Az utód személyét a TV2 egészen az új évad indulásáig titokban tartotta, ami lehet, hogy nem volt a legbölcsebb húzás, a nézők ugyanis így egy „nagy névre” számítottak. A befutó ehhez képest az ARENA4 csatorna műsorvezetője, az inkább csak a futballrajongók szűkebb körében ismert Monoki Lehel lett, akinek most meg kell birkóznia a nagy elvárásokkal.

A Port kritikusa is megnézte az első részt, neki az volt a benyomása, hogy a műsorvezető még nem találja a hangját, de a kommentelők közül sokan ennél keményebben fogalmaztak.

Ez a fiúcska nagyon gyenge!

írta egyikük az Exatlon Hungary Facebook-oldalán, hozzátéve, hogy nagyon hiányzik neki Palik Laci.

És nincs egyedül a véleményével:

Nagyon unalmas szegény fiú kommentárja. Paliktól fényévekre van!!!

A kritizálók nagy része a korábbi műsorvezetőt hiányolja, szerintük „egy adrenalin maradt ki a műsorból… Palik Laci hangja tette azzá az Exatlont, ami lett… meg persze a hatalmas párharcok.”

Volt, aki egyetértett a Port kritikusával, mondván, hogy

egy picivel több átélést vihetne bele! Nem él együtt a futamokkal, bár ez az első nap, remélem, majd változik kicsit!
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Monoki Lehel (@monoki_lehel) által megosztott bejegyzés

Sokan viszont Monoki védelmére keltek, szerintük az új műsorvezetőnek pont az az erénye, hogy nem olyan, mint a régi.

Ne bántsátok már szegény fiatalembert, majd belejön. Legalább nem ordít. Ez legalább nem úgy néz ki, mint egy papagáj –

írja egy kommentelő, aki lehet, hogy fekete-fehér tévén nézte az adást, és azért nem tűnt fel  neki, hogy Monokira egy rikító piros nadrágot és fehér cipőt adott a stylist. Meg is kapta az egyik hozzászólótól, hogy „Ricky Martin eltévedt”.

Többen is megjegyzik, hogy a most visszasírt Palikot is sokan kritizálták a műsorfolyam elején.

„Milyen érdekes, amíg Palik L. volt, addig mindenkinek az volt a baja! Ordibált, nem lehetett elviselni a rikácsolását.... mindenhol ezt olvastam.... (köztük én sem birtam!!)

Végre a fiatalok mellé fiatal kommentátor... jó választás!!!! Hajrá, győzzön a sport!!!

És van, aki úgy látja, hogy Monoki legalább nem annyira elfogult, mint az elődje.

"Tisztelt Komentelők, gondoljatok vissza az első évadra, mikor megállás nélkül csak a bajnokokat dicsérte Palik. Határozottan a bajnokoknak szurkolt. Sőt a másodikban és a harmadik évadban is érezhető volt, hogy a bajnokoknak húzott. Monoki Leheltől ezt nem éreztem. Szerintem sokszorta jobban vezeti a műsort. Hajrá Lehel!"

Megírtuk mi is, hogy az adás rendezője valamiért nem nagyon akarta „közel hozni” a nézőkhöz Monokit, rendszerint legalább tizenöt-húsz méterre volt a kamerától, és az arca az eredményhirdetést leszámítva végig megvilágítatlan maradt. Ráadásul a bemutatkozás is elmaradt, ahogy arra egy kommentelő felhívta a figyelmet.

„Ne őt bántsátok, Palik nem vállalta... Nekem amúgy szimpi. Nem Laci, de nem is akarja őt alakítani, és ez tetszik! Nem erőltetett, amit csinál... Annyi, hogy egy kis bevezető, bemutatkozás jó lett volna a műsor elejére:)

Döbrösi Laura a SZESSÖN vendégeként elárulta, hogy karmesternek lenni a világ legmenőbb dolga és azt is, mit jelent noisemakernek lenni, de beszélt a női zenészekről is.