Dupla epizóddal ér véget a Napsugár a Dunán

Végkifejletéhez ér Elif története, a nagy sikerű török sorozat, a Napsugár befejező két részét augusztus 5-én, 18:50-től láthatják a nézők a Dunán.

A február 15-től látható sorozat dupla epizóddal búcsúzik a nézőktől, a zárórészeket augusztus 5-én 18:50-től vetíti a Duna. A sorozat egyik érdekessége, hogy a nézők kedvence a címszereplő Günes (magyarul Napsugár) beszéd nélkül, csupán arckifejezéseivel játssza a szerepet, miután túlélte azt a balesetet, amelyben édesapját veszítette el. Az utolsó epizódokból az is kiderül, hogy megszólal-e még valaha a kislány, Günes. Az őt alakító gyerekszínész, Azra Aksu a sorozatban nyújtott alakításáért Arany Pillangó díjat kapott.

Aki nem bírná török sorozat nélkül, mindössze augusztus 12-ig kell várnia, amikor is újabb, világsikerű szériát mutat be a Duna. Az Egy csodálatos asszony epizódjaiban ráadásul ismét találkozhatnak a Napsugár női főszereplőjével. Az Elifet játszó Sera Kaya az Egy csodálatos asszonyban éppen az ellenkező oldalát mutatja meg: Sirint alakítja, aki rendkívül gonosz. Féltékenyen szemléli féltestvére, Bahar boldogságát. Nővére családi idillje azonban tragédiába fordul, amikor férje eltűnik a tengeren. Az egyedülálló, kétgyerekes édesanya megható történetét bemutató, számos szakmai díjat és jelölést begyűjtő széria mindhárom évadát műsorára tűzi a Duna. A sorozat a Napsugár korábbi idősávjában, azaz 18.50-től lesz látható.

 

(via: mediaklikk)