Egy cuki kutya nyerte meg az America's Got Talentet

Hurricane szó szerint pörgött-forgott a színpadon, miközben a gazdája botcsinálta Chaplinként készülődött a Sofía Vergarával közös randijára. Szem nem maradt szárazon!

Egy Hurricane nevű kutya és gazdája, Adrian Stoica nyerte meg a híres-neves tehetségkutató műsor, az America's Got Talent 18. évadának döntőjét, egy elképesztő mutatvánnyal: a páros musicalekbe illően profi táncmozdulatokkal, vicces trükköket bemutatva bolondozta végig a színpadon a Queen Crazy Little Thing Called Love című számát.

A mókás jelenetek sora azt mesélte el, hogy a Chaplin-módjára csetlő-botló Stoica épp romantikus randevúra készül hívni a műsor egyik zsűrítagját, Sofía Vergarát, de a kutyája állandóan útban van a lázas készülődés során...

Stoica és Hurricane végül álló tapsot kapott a rajongó közönségtől, Vergara pedig később kacér kétértelműséggel azt mondta a kutyabolond táncos-komikusnak, hogy „tudja, hol találja meg”, ha a jövőben szüksége lenne még valakire, aki részt vesz az előadásban...

 

 

Márpedig előadásokból most lesz bőben, mivel a kutya és a gazdija ezzel a kiütéses győzelemmel főszerepet kaptak az America's Got Talent Presents Superstars Live show-ban a Las Vegas-i Luxor Színházban. A díjjal egy 1 millió dolláros nyeremény is jár, amelyből remélhetőleg Hurricane-nek is vesz egy-két sípolós játékot és extra finomságot.

(via Unilad.com)