Egymás ellen küzdhetnek a városiak és a vidékiek a TV2 új vetélkedőjében

Vadonatúj vetélkedőbe várja háromfős csapatok jelentkezését a TV2. A Város vs Vidék gameshow-ban a tét nem kisebb, mint 10 millió forint.

A jól megszokott formátumok mellett idén új szórakoztató műsorokkal is készül a TV2. Hamarosan debütál az eredetileg finn formátum, a Város vs Vidék, amelyben háromfős csapatok versenyeznek egymással.

A triók nemcsak tudásukat, hanem bátorságukat, ügyességüket és erejüket is bizonyíthatják az adások során. A csapatok különböző versenyszámokban mérkőznek meg egymással: lesz kvíz, ügyességi és gyorsasági feladat – ezek mindig a másik fél hétköznapjaival, szokásaival, életmódjával kapcsolatosak.

Forrás: TV2


A nyertes csapat 1 millió, 3 millió, illetve a főnyeremény esetén 10 millió forinttal gazdagabban térhet haza. A háromfős városi, illetve vidéki csapat állhat családtagokból, barátokból, kollégákból vagy éppen szomszédokból, egy a fontos, hogy személyes kapcsolatuk legyen egymással.

A jelentkezés már elindult, a vállalkozó szellemű városiak és vidékiek erre a linkre kattintva jelentkezhetnek a műsorba. A szórakoztató vetélkedő házigazdái Till Attila és Gáspár Zsolti lesznek. Hogy pontosan mikor indul a vetélkedő, azt viszont még nem tudni.


(via TV2)