Eldőlt, ki jutott a Párharc pénteki döntőjébe, egyikük vállalhatatlanra itta magát

Gáspár Evelinék kiestek, Varga Viktorék Csokiékkal mérkőznek meg a fődíjért. Csoki azonban vállalhatatlanra itt magát örömében, amiért maga a műsorvezető, Stohl András is leteremtette.

Pénteken véget ér a TV2 vetélkedőkkel kombinált valóságshow-műsora, a Párharc, melyben hazai celebpárok versenyeznek egymással a fődíjért. A műsor idejére kétszer nyolc híresség költözött össze egy luxusvillába, hogy aztán a legkülönfélébb szellemi és fizikai erőpróbákon legyenek a nap végére nyakig sarasak és agyilag zoknik.

A legutóbbi adásban végre kiderült a nagy titok, hogy melyik két páros jutott be a Párharc döntőjébe. Ők:

  • Varga Viktor énekes és Zsembera Liliána táncművész
  • Chris „VV Csoki” Tanoh és Egedi Hedda

Ez a nagy fordulat Csokit saját bevallása szerint egyáltalán nem lepte meg, számított a rasztafári énekes és párja győzelmére:

Tudtam, éreztem amúgy, hogy ti vagytok! Mert te egy állat vagy! Te egy UFO vagy!

 

 

Csoki azonban nagyon felöntött a garatra a műsorban a finálé előtti estén, és vállalhatatlan állapotban akkora ordibálós patáliát csapott, hogy egyáltalán nem volt biztos, döntőzni fognak-e egyáltalán Varga Viktorékkal.

 

 

A történtek után maga a műsorvezető, Stohl András is bement Csokihoz egy beszélgetésre a függőségekkel, szenvedélybetegségekkel és kiborulásokkal kapcsolatban (a műsorvezető utalt is rá, hogy ezt a poklot annak idején már ő maga is végigjárta, amikor bedrogozva karambolozott, maradandó fogyatékosságot okozott a vétlen sofőrnek, és 10 hónapos börtönbüntetést kapott érte).