Elkaszálták Jennifer Lopez sorozatát

A Piszkos zsaruknak a harmadik lesz az utolsó évada.

„Nagyon élveztem, hogy producerként és főszereplőként is a részese lehettem ennek a gyönyörűen bonyolult világnak,

és eljátszhattam ezt az erős, mégis érzékeny karaktert: egy nőt, egy detektívet, de elsősorban és mindenekelőtt egy anyát” – nyilatkozta a színésznő a sorozatról és figurájáról, Harlee-ról, aki egy korrupt rendőri egység tagja, de arra kényszerül, hogy részt vegyen az FBI antikorrupciós csapatának munkájában.

„Egy igazán költői ívet jártunk be a három évad során, melynek végére Harlee útja igazi feloldozássá válik.

Mindezt azon a módon, a nehezebb, járatlan utakon, ahogy egyedül ő tudta megcsinálni. Köszönöm az NBC-nek és az összes tehetséges színésznek, írónak, stábtagnak és producernek, hogy velünk tartottak ezen az utazáson!” – búcsúzott Lopez a sorozattól.

A nézőknek azonban nem kell azonnal búcsút venniük kedvencüktől, hiszen a szóban forgó utolsó, harmadik évad első része majd csak június 17-én kerül adásba az NBC-n, ezt követően pedig további kilenc epizód vár ránk. A Piszkos zsarukban (Shades of Blue) J.Lón kívül olyan színészek láthatók, mint Ray Liotta vagy Drea de Matteo.

Jennifer Lopeznek pedig szintén nem kell nagyon szomorkodnia, hiszen más munkái azért megmaradnak a csatornánál. Továbbra is zsűritagja és executive producere például a World of Dance című táncos vetélkedőnek, ezenkívül ő lesz a sztárja a Bye Bye Birdie című musical tévéfilmváltozatának, amit szintén az NBC-n adnak le élőben, majd valamikor 2019-ben.


(via Variety)