Elképesztő dolgokat mondott Sophie Turner a Trónok harca 8. évadáról

Az utolsó 6 részben több lesz a vér, a halál és a szenvedés, mint a korábbi években összesen!

Várható volt, hogy Emilia Clarke búcsúja és Nikolaj Coster-Waldau viccesen gyomorforgató visszaemlékezése után az élelmes újságírók, tévések, bloggerek és vloggerek megpróbálnak minden egyes Trónok harca szereplőt kifaggatni arról, milyen volt az utolsó évad lassan véget érő forgatása, hátha a világon elsőként írhatnak meg valami izgalmas spoilert.

Most például a Gold Derby készített videóinterjút a Sansa Starkot alakító 22 éves színésznővel, Sophie Turnerrel, aki elég mellbe vágó dolgokat mesélt a 8. évadról:

Ez a Trónok harca, szóval az előző éveknél sokkal több vérre, sokkal több halálra és sokkal több szenvedésre kell számítani.

Azért persze lesznek megkapó és intrikus pillanatok is:

Sok szereplő fog találkozni a fináléban. Mindenki össze fog fogni, mert együtt kell harcolniuk a közelgő végzet ellen. Viszont elég sok feszültség lesz ezek között a kis csoportok közt, mert mindegyik úgy véli, egyedül neki van igaza.

Végül Sansa jellemfejlődéséről is beszélt egy kicsit:

Mindig is láttam a harcost Sansában, akkor is, amikor senki más nem. Mindig volt egy olyan érzésem, hogy Sansa mindent okosan megfigyel, megtanul és a maga javára fordít, és az, hogy ő is egy nagy harcos, majd valahogyan végül kiderül. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok, és örülök annak, ahogyan Sansa számára majd véget ez a történtet.

Ezek szerint Sansa túl fogja élni a hatrészes vérfürdőt? A korábban kiszivárgott 8. évados szinopszis szerint igen. Aztán hogy ebből és Sophie Turner infómorzsáiból mennyi igaz, és mennyi a kíváncsi sajtónak szándékosan odadobott gumicsont és porhintés, az sajnos leghamarabb 2019-ben, az utolsó Trónok harca évad elindulásakor fog kiderülni. (via Indiewire)