Ezeket a filmeket ajánljuk csütörtökre

Ha az esti tévézést választod csütörötökön.

Halálos fegyver 2. - Film+, augusztus 11. csütörtök, 21h

 

 

Riggs és Murtaugh visszatért! Minden idők legőrültebb és legfurcsább párosa ezúttal egy kábítószer-maffiát próbál felszámolni, melynek feje egy kegyetlen dél-afrikai politikus. A diplomáciai mentesség miatt feladatuk lehetetlennek látszik _ ám mint az első részből kiderült: a két zsaru ezt az egy szót nem ismeri.

 

Élősködők - Paramount Network, augusztus 11. csütörtök, 21h

 

 

Kapzsiság és osztályellenesség veszélyezteti az újonnan alakult szimbiotikus kapcsolatot a gazdag Park család és a nélkülöző Kim klán között.

 

Kutyám, Jerry Lee 2. - Filmcafe, augusztus 11. csütörtök, 21h

 

 

Talán öregedtek pár évet, de Dooley nyomozó és négylábú társa, Jerry Lee még mindig harcolnak a bűnözőkkel a duótól megszokott hősies és komikus stílusban. És most váratlanul egy másik duó társul hozzájuk: a gyönyörű, de tréfát nem ismerő nyomozónő, Welles és rendkívül fegyelmezett dobermannja, Zeusz. Dooley-nak körülbelül annyira hiányzik Welles és Zeusz, mint golyó a fejébe _ és majdnem kap is egyet, amikor egy rejtélyes merénylő megpróbálja lelőni őt. Dooley és Jerry Lee végül hajlandóak összeszövetkezni új társaikkal, hogy csapdába ejtsék az őrültet, aztán bevetik magukat az akcióba, amilyen gyorsan csak a lábuk bírja!

 

A lény - AMC, augusztus 11. csütörtök, 21h

 

 

Tudósok egy csoportja titkos programon dolgozik. A DNS-specialista Xavier Fitch irányításával egyedülálló kísérletet hajtanak végre, az emberi gént keresztezik egy földön kívüli DNS-sel. Az eredmény egy gyönyörű, ám annál erőszakosabb női lény. Amikor Fitch el akarja pusztítani különös teremtményét, az megszökik a laboratóriumból. Halál és pusztulás jár az elképesztő erővel rendelkező idegen kreatúra nyomában. A tudósok mellett egy jós és egy szövetségi ügynök is bekapcsolódik a lény utáni hajszába.

 

Vitathatatlan - Mozi+, augusztus 11. csütörtök, 21h

 

 

A nehézsúlyú ökölvívó világbajnokot, Iceman Chamberst nemi erőszak vádjával börtönbe zárják. Iceman tombol, hisz profi ökölvívói karrierje csúcsán megakadályozzák abban, hogy kiélvezze és megvédje az őt vitathatatlanul megillető bajnoki státust. Ugyanabban a fegyházban, ahová Iceman kerül, tölti életfogytiglani börtönbüntetését Monroe Hutchen, aki tíz éve a börtön koronázatlan bajnoka. A Sweetwater börtön életfogytig lakója Emmanuel Ripstein is, akit még mindig jó kapcsolatok fűznek a kormányzathoz, a maffiához és a börtönigazgatósághoz. A két bajnok között a börtönben óriási feszültség vibrál. Ripstein felismeri az ellentétek adta üzleti lehetőséget, s megszervezi Monroe és Iceman mérkőzését.

 

Istenek fegyverzete 2.: Kondor hadművelet - Film Mánia, augusztus 11. csütörtök, 21h

 

 

Jackie Chan egy Kondor fedőnevű titkos ügynököt alakít, akinek feladata: megtalálni a nácik aranyát. Ada (Carol Cheng), az Egyesült Nemzetek képviselője és Elsa (Eva Cobo) lesz a társa a küldetésben, Elsa apja egy náci tiszt, akinek köze van az elrejtett aranyhoz. Észak-Afrikába utaznak, hogy utánanézzenek egy földalatti bázisnak, ahol az aranyat kezelő regiment lehet élve eltemetve. A titkos bázis keresése közben a triónak kincsvadászokkal és egy náci túlélővel is meg kell küzdenie.

 

1917 - Moziverzum, augusztus 11. csütörtök, 21.10h

 

 

Javában zajlik az I. világháború, amikor két fiatal brit katonát egy lehetetlennek tűnő küldetéssel bíznak meg: az ellenséges vonalon kell áthatolniuk, hogy egy üzenetet kézbesítsenek bajtársaiknak. Egy napjuk van, hogy célhoz érjenek, különben 1600 társuk, köztük egyikük testvére is odavész. A két bátor harcos hihetetlen elszántsággal indul neki a német frontnak...

 

A hangok - Film Now, augusztus 11. csütörtök, 22.30h

 

 

Jerry egy igazán kedves fickó, aki némi mentális zavarral küzd. Házi kedvencei igyekeznek őt folyamatosan befolyásolni, ki így, ki úgy. Macskája, Mr. Whiskers a legsötétebb énjét igyekszik előhozni a zavart fiúnak, míg Bosco, a kutyája, igyekszik őt jó irányba terelni.

 

Pókok - AMC, augusztus 11. csütörtök, 22.55h

 

 

Egy szovjet űrállomás becsapódása a new york-i metróalagútba gigantikus méretű óriáspókokat szabadít a városra.

 

Kocka - Mozi+, augusztus 11. csütörtök, 23h

 

 

Hat teljesen különböző és idegen ember egy napon szürreális börtönben találja magát. Labirintusszerű, egymáshoz illeszkedő, tökéletes kockákból áll a tér, tele apró halálos csapdákkal. Rendőr és rabló, pszichológus és matematikus, építész és egy autista felnőtt. Egyikük sem tudja, miért került oda. Ki alkotta a labirintust és miért? Félnek az ismeretlentől és egymástól. Amíg nem találják meg az utat a közös gondolkodáshoz és cselekvéshez, kevés esélyük marad az életben maradásra.

 

Fűrész III. - Film Mánia, augusztus 11. csütörtök, 23.10h

 

 

Jigsaw, az ördögien kegyetlen és gyilkos játékok kitalálója minden idők legbrutálisabb sorozatgyilkosa. A bűnöző új tanítványával, Amandával az oldalán eltűnik az üldözői szeme elől. Miközben a rendőrök megpróbálnak a nyomára akadni, a gyanútlan Dr. Lynn Denlon nem is sejti, hogy Jigsaw őt szemelte ki sakktábláján az utolsó gyalog szerepére. A kórházból kijövet, az egyik esti műszak után Amanda elrabolja, és az elhagyatott raktárépületbe viszi, ahol a halálos beteg Jigsaw rejtőzik. Egy másik ártatlan áldozattal, Jeff-fel együtt a doktornő azt a feladatot kapja, hogy tartsa életben a gonoszt.

 

Terminátor - Megváltás - Viasat 3, augusztus 11. csütörtök, 23.20h

 

 

2003-ban, a kivégzése előtt Marcus Wright hozzájárul ahhoz, hogy a testét tudományos célokra felhasználhassák. Tizenöt esztendővel később atomháború pusztítja el a Földet. A védelmi célra kifejlesztett Skynet számítógép az irányítása alatt lévő robotokkal totális háborút indított a túlélők ellen. Az ellenállás egyik vezetője John Connor, akinek az életét egy különös idegen, Marcus Wright érkezése kavarja fel. Mindketten hasonló utat járnak be, melynek végén eljutnak a Skynet központjába. Együtt néznek szembe a borzasztó titokkal, amely az emberiség teljes pusztulásához vezethet.

 

A sejt - Viasat Film, augusztus 11. csütörtök, 23.20h

 

 

Egy forradalmian új technológia segítségével be lehet hatolni az emberi tudatba. Catherine Deane pszichoterapeuta megbízást kap az FBI-tól, hogy jusson be egy kómában fekvő sorozatgyilkos agyába.

 

Váltságdíj - Film+, augusztus 11. csütörtök, 23.25h

 

 

Tom Mullen (Mel Gibson) sikeres ember, hozzászokott a kemény alkudozásokhoz. Bankszámláján dollármilliók, otthon szép felesége (Rene Russo), egészséges fia várja. Ám, amikor a fia gyermekrablók kezébe kerül, egy kudarcot vallott FBI-mentőakció után rá kell döbbennie, nem elég a pénz, a hatalom és a befolyás. Végül egyedül kénytelen szembeszállni az emberrablókkal, ezért döbbenetes lépésre szánja el magát. Bejelenti a tévében: ha a fiát nem kapja vissza, a követelt váltságdíjat vérdíjul tűzi ki a gyermekrablók fejére…

 

A beavatott-sorozat: A lázadó - Paramount Network, augusztus 11. csütörtök, 23.50h

 

 

Beatrice Priornak szembe kell néznie belső démonaival, és folytatnia kell a harcot egy rendkívül erős szövetség ellen, amey azzal fenyegeti, hogy darabokra szaggatja társadalmát a saját oldalán állók segítségével.