Ezeket a filmeket ajánljuk hétfőre

Kezdődjék a hét esti tévézéssel!

Red - AMC, október 14. hétfő, 19.50h

Frank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Ismerik a szervezet minden titkos és kompromittáló anyagát, és most éppen emiatt válnak a CIA célpontjává. A visszavonult szuperkémeknek minden tudásukra szükségük van, hogy profi csapatként egy lépéssel üldözőik előtt járjanak, megpróbáljanak életben maradni a folyamatos merényletek közben és rájöjjenek, vajon melyik információ az,amiért az életükkel kell fizetniük. Frank és csapata úgy dönt, legjobb védekezés a támadás.

 

Adaline varázslatos élete - Viasat3, október 14. hétfő, 21h

A huszonkilenc éves Adaline csodával határos módon túléli a balesetet. Miután felgyógyul, megmagyarázhatatlan dologra lesz figyelmes, a balesetnek köszönhetően nem öregszik tovább. Majdnem nyolc évtizeden keresztül őrzi a titkát, félve a lelepleződéstől. Ám véletlenül találkozik Ellis Jonesszal, a karizmatikus emberbaráttal, akinek szenvedélye az élet és a romantika. Amikor a szüleivel töltött hétvége azzal fenyeget, hogy kiderül a titka, Adaline úgy dönt, hogy örökre megváltoztatja az életét.

 

Ufóvadászok - Paramount Network, október 14. hétfő, 21h

Denise nyolc éves volt, amikor elvesztette édesapját. A tinédzser lánynak meggyőződése, hogy az apja nem meghalt, hanem elrabolták az ufók. A rebellis tini egyedül áll elképzelésével, ám hamarosan segítséget kap egy ufótársaságtól.

 

Likvidálva - Viasat Film, október 14. hétfő, 21h

Ben Logan és lánya, Amy új életet kezd Belgiumban azt követően, hogy Bennek a munkája miatt a tengeren túlra kell költöznie. A költözködés viszontagságait követően Ben megtalálja számítását a munkájában, de egy ellopott dokumentum miatt a vállalat válságba kerül, Ben élete pedig darabokra hullik. Lányával együtt az életükért kell küzdeniük, amikor az összeesküvés mindent átható fenyegetéssé

 

A 13. harcos - Moziverzum, október 14. hétfő, 21h

Mint távoli földre kiküldött képviselő, Ahmed Ibn Fadhlan a harcosok egy csoportjához csatlakozik, akik arra kényszerítik, hogy felvegye a harcot az éjszaka homályából felbukkanó ellenséggel, mely felfalja áldozatai holttestét. Egy jóslat szerint nem győzhetnek, ha nem lép be közéjük egy tizenharmadik harcos, aki nem északról való. Mikor rásütik, hogy ő az idegen, akire a sikerhez szükségük van, Ibn rájön, le kell győznie félelmét, és az éjszaka sötétjében a többiekkel neki is csatába kell szállnia.

 

A mestergyilkos - Film+, október 14. hétfő, 21h

Arthur Bishop (Jason Statham) profi bérgyilkos mindig tiszta munkát végez. Ám amikor megölik Harryt (Donald Sutherland), a mentorát, Bishop nem tudja szétválasztani a munkáját és az érzelmeit. Most maga választ célpontot. A feladat tovább bonyolódik, amikor Harry bosszút forraló fia, Steve (Ben Foster) is feltűnik, hogy elsajátítsa Bishop szakmájának fortélyait. Bishop mindig egyedül dolgozik, de ezúttal kénytelen elfogadni Harry fiának az ajánlatát. Maga mellé veszi a lobbanékony tanítványt, és vele együtt egy újabb problémát.

 

A szörny 3. - Film Mánia, október 14. hétfő, 21h

Nathan Bickerman vadőr a családjával a Lake Placidhez költözik, a tó egykor halálos krokodiltámadások színhelye volt. A helyiek biztosítják arról, hogy a veszély rég elmúlt. A férfi kisfia azonban talál néhány krokodilkölyköt, és elkezdi etetni őket. A krokodilok gyorsan nőnek, és hamarosan tizedelni kezdik a helyi állatvilágot. Amikor egyre több szétmarcangolt állattetemet találnak, Bickerman rájön, miről van szó. A női vadászkalauz azonban csak a vadásztrófeát látja a szörnyekben. A helyi seriff viszont megpróbálja elhallgatni a dolgot, nehogy elriasszák a turistákat. Mindez véres következményekhez vezet.

 

Mr. és Mrs. Smith - Filmcafe, október 14. hétfő, 21h

Minden családnak van rejtegetnivalója, apró-cseprő, kisebb-nagyobb titka mindnek van. De amit a látszólag átlagos életvitelű Smith házaspár takargat a külvilág és egymás elől, hát olyan biztosan kevésnek van. Jane (Angelina Jolie) és John (Brad Pitt) valójában jólfizetett, megbízhatóan hatékony munkát végző bérgyilkosok, akik ráadásul két, egymással szemben álló szervezetet szolgálnak. Minden megy a megszokott mederben addig, míg egy nap egymás meggyilkolására kapnak megbízást. Kénytelenek hát hazavinni munkájukat, és a békés külvárosi otthonban egyik pillanatról a másikra elszabadul a pokol.

 

Jupiter felemelkedése - Mozi+, október 14. hétfő, 21h

Jupiter Jones éjszaka született, és a csillagok szerint rendkívüli sors várt rá. Ám ez a nagy jövő nem akar megérkezni: hiába álmodozik, minden egyes nap csak vécéket takarít. Minden megváltozik, amikor váratlanul felbukkan Caine, egy genetikailag átalakított exszuperkatona, aki egyetlen céllal érkezett a Földre _ hogy magával vigye Jupitert. A lánynak ugyanis olyan genetikai kódja van, amely egy földönkívüli örökséget rejt magában. A jóslat talán igaz volt, talán most válik valóra. De a világ kibillent egyensúlyát helyreállítani még a kiválasztottnak is szinte lehetetlen, főleg, hogy néhány kapzsi uralkodó bármi áron meg akarja szerezni, ami Jupitert vér szerint megilleti. Így hát a lánynak és hű zsoldosának harcolnia kell, ha meg akarják menteni mindazt, ami számukra fontos.

 

Kukkolók - SuperTV2, október 14. hétfő, 22.30h

Egy fiatal pár (Sydney Sweeney és Justice Smith) azon kapja magát, hogy érdeklődni kezd a szemközti szomszédok (Ben Hardy és Natasha Liu Bordizzo) szexuális élete iránt. Ami ártatlan kíváncsiságnak indul, beteges megszállottsággá válik, miután rájönnek, hogy az egyikük félrelép. A kísértés és a vágy hatására életük összekuszálódik, ami halálos következményekkel jár.

 

Alien vs. Predator - A Halál a Ragadozó ellen - Moziverzum, október 14. hétfő, 23.10h

Különös építményre bukkannak az Antarktisz jege alatt. A milliárdos gyáros, Charles Bishop Weyland vezetésével tudósokból és szakértőkből álló csapat indul a jégréteg alatt rejtőző ősi piramis felderítésére. Az izgalmasnak tűnő kaland azonban borzalmas versenyfutássá alakul, amikor kiderül, hogy a piramis két földönkívüli faj összecsapásának évezredes színtere. A Ragadozók bizarr beavatási ceremóniájában az Alien-ivadékok a zsákmány, míg az emberek az Alienek kifejlődéséhez szükséges elemózsia szerepét töltik be. A fajok háborújában így az ember csak vesztes lehet...

 

A tenger vadjai - Filmcafe, október 14. hétfő, 23.15h

Jarednek és Samnek nincs pénze, de annál nagyobb a becsvágya. A fiatal pár, a bahamai vizeken kutat elsüllyed roncsok után. Jared barátja, Bryce, az öntelt ügyvéd látogatóba érkezik a barátnőjével, Amandával. Együtt búvárkodnak, miközben rábukkannak egy roncsra, a közelében pedig egy repülőgép maradványaira. A géptestben nagy mennyiségű kábítószert találnak. Bryce azt indítványozza, hogy adják el a kokain egy részét, és az így szerzett pénzből folytassák az expedíciót. Amikor elutasítják a tervét, a saját szakállára próbál üzletelni, veszélybe sodorva ezzel Jared és Sam életét

 

Afganisztáni víg napjaim - Viasat Film, október 14. hétfő, 23.15h

A riporter Kim Baker úgy dönt, hogy felpezsdíti unalmas életét. Otthagyja kényelmes irodai állását New Yorkban, és elvállal egy afganisztáni megbízást. Távol otthonától, kizökkenve komfortzónájából, és felocsúdva a kultúrsokkból, Kim összebarátkozik egy másik riporterrel Tanyával, egy szigorú ezredessel, és a bájos fotóriporterrel. Az új barátai segítségével már könnyebben kiismeri magát a távoli világban. A nagy káoszban Kim felfedezi igazi erősségét, és mindent kockára tesz a nagy sztoriért.

 

Becstelen brigantyk - Mozi+, október 14. hétfő, 23.40h

A megszállt Franciaországban Shosanna szemtanúja lesz, ahogy a német Hans Landa ezredes lemészároltatja a családját. A lánynak azonban sikerül megszöknie. Új személyiséget felvéve Párizsban telepszik le, ahol egy mozit üzemeltet. Közben az amerikai Aldo Raine hadnagy zsidó katonákból verbuvál csapatot, amely a brutális akciói miatt kétes hírnévre tesz szert a németek között. A német vezetés közben Shosanna moziját szemeli ki az új propagandafilm premierjére, amelyen a Führer és a többi vezető is megjelenik. Miközben pedig Shosanna merényletre készül, Raine csapata is akcióba lendül, hogy a helyzetet kihasználja...

 

A kilencedik kapu - RTL HÁROM, október 14. hétfő, 23.40h

Dean Corso (Johnny Depp) könyvkereskedő a ritka, régi és drága könyvekre specializálódott, afféle könyvdetektív. Egy nap Boris Balkan New York-i könyvgyűjtő felfogadja, hogy frissen szerzett könyvét, A sötétség fejedelmének kilenc kapuját összehasonlítsa az Európában fellelhető másik két példánnyal, hogy saját példájának eredetiségét bizonyítsa. Egyszerű ügynek tűnik, mégis halálos játszma lesz belőle. Corso hát igyekszik kideríteni, mi is a három könyv titka, s persze igyekszik életben maradni.