Ezeket a filmeket ajánljuk hétfőre

Pihend ki a hétfőt a tévé előtt!

A randiguru - Viasat3, február 28. hétfő, 21h

Albert (Kevin James), a jámbor könyvelő fülig szerelmes egy hírességbe: az elbűvölő és gyönyörűséges Allegra Cole-ba (Amber Valletta). Albert trenírozása közben azonban Hitch is emberére talál a bámulatos és ambiciózus Sara Melas (Eva Mendes) személyében, aki _ mivel egy pletykarovatnak dolgozik _ állandóan Allegra nyomában van. Hitch, az agglegények utolsó mohikánja hamarosan azt veszi észre, hogy őrülten belehabarodott Sarába, a riporterbe, akinek élete nagy fogása _ lapjának pedig óriási szenzációja _ lenne, ha le tudná leplezni Manhattan leghíresebb randidoktorát.

 

Vakszerencse - Paramount Network, február 28. hétfő, 21h

A meggazdagodás egyik sajátos módja az internetes szerencsejáték. Ennél már csak az internetes hazárjáték üzemeltetése nyereségesebb. A milliárdos Ivan Block rámenős és veszedelmes fickó, aki Costa Ricáról irányítja a szerencsejáték vállalkozását, és mindenre képes, hogy minden buliból nyertesen kerüljön ki. Ebben a legfőbb segítője, a hűséges cégvezetője, Rebecca. Ám feltűnik a színen a princetoni egyetemista és szerencsejátékos Richie, aki úgy érzi, hogy átverték, és most szembe akar nézni Blockkal.

 

Angyali szemek - Film Mánia, február 28. hétfő, 21h

Az Angyali szemek két sebzett lelkű ember története: a nő rendőr, a férfi leginkább csavargónak látszik. Egy utcai bunyóban ismerkednek meg, amikor Catch (James Caviezel) megmenti Sharont (Jennifer Lopez) egy rátámadó bűnözőtől. Az eset után többször is összefutnak és Sharon lassan sejteni kezdi, hogy korábban már találkoztak egyszer, ám Catch ridegen elzárkózik minden kérdés elől. Eközben Sharonnak is meg kell küzdenie saját terhével. Szülei megújítani készülnek házassági esküjüket és a szertartásra nem hívják meg a lányukat, mert brutális apja egy korábbi összetűzésük miatt neheztel rá. Catch és Sharon csak egymás pártfogására számíthatnak, de egyre inkább úgy tűnik, amíg önmagukkal nem békélnek meg, egymást sem bírják elviselni.

 

Barry Seal: A beszállító - Moziverzum, február 28. hétfő, 21.20h

Igaz történetet alapján! Barry Seal amerikai pilóta volt, aki a Pablo Escobar-féle Medellín kartell szállítója lett, és fegyvert és drogot csempészett a repülőin, majd váratlanul beszervezte a CIA, és az amerikai történelem egyik legnagyobb titkos akcióját hajtotta végre.

 

Rókavadászat - Filmbox, február 28. hétfő, 22.30h

Egy feltörekvő riporter (Jesse Eisenberg), egy tapasztalt operatőr (Terrence Hoháborúd) és egy hitelét vesztett újságíró (Richard Gere) sötét és veszélyes küldetésbe kezd, amikor fel akarják kutatni Bosznia első számú körözött háborús bűnösét, a "Rókát". Az események azonban váratlan fordulatot vesznek, amikor egy ENSZ-megfigyelő összetéveszti őket a CIA fejvadász különítményével. Az életük riportja lesz _ de vajon túlélik-e?

 

Ananász expressz - Viasat6, február 28. hétfő, 23h

Dale-nek elvei vannak: 1. dolgozz minél kevesebbet. 2. szívj minél többet. 3. ne látogasd meg a csajod szüleit. De eljön az a nap, amikor az összes elvét kénytelen felrúgni. A dealere, a hozzá hasonlóan szuperlusta Saul egy fantasztikus, új anyaggal kínálja meg: az Ananász Expresszel, ami ugyan üveges tekintetet és múlhatatlan jókedvet okoz, viszont ennek köszönhetően tanúja lesz egy gyilkosságnak, áldozata egy nyomába eredő kábítószer-kereskedő bandának és még a barátnője apja is egy puskával üldözi, egyre több őrült, lehetetlen, lövöldözéssel, robbanással, bujkálással és autós száguldozással járó kaland következik. Ő csak heverészni szeret és szívni, de az Ananász Expressz száguld vele.

 

Fuss - Filmbox Premium, február 28. hétfő, 23h

Egy tini lányt anyja teljesen elszigetelten neveli. Ahogy a lány idősebb lesz, elkezd rájönni, hogy valami nincs rendjén.

 

Élet - AXN, február 28. hétfő, 23.45h

Egy űrhajóscsapat a Mars-kutatás eddigi legnagyobb áttörését éri el: élet jeleire találnak a vörös bolygón. De a siker megrészegíti és felelőtlenné teszi őket.