Ezeket a filmeket ajánljuk keddre

Ha kedd este is bekapcsolod a tévét, ezeket láthatod!

A skarlát betű - Filmcafe, március 12. kedd, 20h

Hester Prynne a konvenciókra fittyet hányó gyönyörű asszony és Dinsdale tiszteletes tiltott és titkos szerelme az indiánháborúk korának puritán Új-Angliájában. A ruhára hímzett, a hitvesi hűtlenséget jelképező skarlát színű "A" betű, melyet Hester dacos büszkeséggel visel, az erkölcscsőszök világa ellen való örök lázadás szimbólumává nemesedett.

 

Élősködők - Paramount Network, március 12. kedd, 21h

Kapzsiság és osztályellenesség veszélyezteti az újonnan alakult szimbiotikus kapcsolatot a gazdag Park család és a nélkülöző Kim klán között.

 

Fejlövés - RTL HÁROM, március 12. kedd, 21h

Jimmy Bobo (Sylvester Stallone), a hírhedt bérgyilkos életében először társul egy zsaruval. A fiatal nyomozó, Marcus (Christian Slater) hajlandó együttműködni, hogy felgöngyölítsen egy ügyet, aminek a szálai New Orleans piszkos sikátorain keresztül egészen a Fehér Ház folyosójáig vezetnek. A szokatlan páros, akiket két kegyetlen gyilkosság hozott össze, keresztülgázol mindenen, ami az útjukba áll, és feláldoznak mindent a bosszú érdekében.

 

Az Almanach projekt - Viasat Film, március 12. kedd, 21h

Egy csapat tini megtalálja az időgép tervrajzait, és megépíti a szerkezetet, amely hamar sok galibát okoz nekik, mivel a múlt megváltoztatásával a jövő is megváltozik.

 

War - AMC, március 12. kedd, 21h

Miután Jack Crawford FBI-ügynök (Jason Statham) társát brutálisan meggyilkolja Rogue (Jet Li), a hírhedt bérgyilkos, a férfi megfogadja, hogy kézre keríti a gyilkost és személyesen áll bosszút partnere haláláért. Azonban Rogue-ot szinte elnyeli a föld és csak három év múlva bukkan fel, hogy véres maffiaháborút robbantson ki Chang, a kínai gengszter (John Lone) és Shiro, a japán Yakuza-főnök (Ryo Ishibashi) bandája között. Crawford még mindig nem tett le arról, hogy levadássza Rogue-t, így egy speciális osztag élén beavatkozik az összecsapásokba.

 

Joker - Film+, március 12. kedd, 21h

A szerencsejáték-függő Nick Wild (Jason Statham) személyi kísérőként dolgozik a Las Vegas-i kaszinókban. Amikor barátnőjét brutálisan helyben hagyják egy éjszaka során, Nick segít neki megtalálni az elkövetőt. Ám az csak később derül ki, hogy az alaposan megleckéztetett maffiózó, Danny DeMarco (Milo Ventimiglia) a helyi keresztapa fia. Nick tudja, hogy a menekülésnek nincs értelme, és tisztában van vele, hogy nagyon közel van élete utolsó napja. Ezért mindent egy lapra tesz fel.

 

A szerencse katonái - Film Mánia, március 12. kedd, 21h

Dimidov, Grimaud, Tommy, Charles és Samuel befizetnek egy programra, ahol kipróbálhatják magukat katonaként. Ám a kiképzés nem úgy sikerül ahogy várják, ugyanis hamarosan egy éles bevetés közepén találják magukat. Kiképzőjük Craig, mindent megtesz, hogy megmentse a csapatot majd végül szembenéz régi ellenségével is.

 

Válogatott gyilkosok - Mozi+, március 12. kedd, 21h

Danny Bryce különleges ügynök az angol titkosszolgálatnál dolgozott egészen a nyugdíjba vonulásáig. Ám mégsem élvezheti a nyugalmat, ugyanis az egykori mentorát elrabolták. A férfi vonakodva bár, de újra aktivizálja magát. Nincs könnyű feladata. Ahhoz, hogy kiszabadítsa Hunter-t, három profi bérgyilkoson keresztül vezet az út, először velük kell végeznie. Ráadásul Spike ügynököt is megkapja a nyakába. Földrészeken átívelő, veszélyes hajsza veszi kezdetét...

 

Mentés Másképp - SuperTV2, március 12. kedd, 21.45h

A könyvelésbe beleszürkült Márknak meg kell mentenie Dórát a depressziótól. Márk a saját maga által kifejlesztett Alternatív Terápia módszerével elindítja a lány kezelését. Úgy kezdi manipulálni a lány életét, hogy az nem tud róla ezzel próbálkozva terelni őt a boldogság felé.

 

Álom doktor - Film+, március 12. kedd, 22.50h

Dan Torrance (Ewan McGregor) harminc éve hordozza magában a traumát, amit apja miatt szenvedett el, és harminc éve próbálja rejtegetni különleges képességét, a ragyogást. Egy kisváros jó helynek bizonyul a bujkálásra, de a sorsát senki nem kerülheti el. Egy nap találkozik a tizenéves Abrával (Kyliegh Curran), akinek hasonló képessége van, csak sokkal erősebb. Találkozásuk felfedi Danny inkognitóját, és újra életre kel a rémálom, a lány ereje ugyanis odavonzza Kalapos Rose-t (Rebecca Ferguson) és őrült szektáját, akik olyanokra vadásznak, mint Danny.

 

A sejt - AXN, március 12. kedd, 22.50h

Egy forradalmian új technológia segítségével be lehet hatolni az emberi tudatba. Catherine Deane pszichoterapeuta megbízást kap az FBI-tól, hogy jusson be egy kómában fekvő sorozatgyilkos agyába.

 

Üveg - AMC, március 12. kedd, 22.50h

M. Night Shyamalan összeköti két remek filmje, a 2000-es A sebezhetetlen és a 2017-ben bemutatott Széttörve cselekményét egy vadonatúj thrillerben, az Üvegben. A Széttörve végét követően David Dunn (Bruce Willis) Kevin Wendell Crumb (James McAvoy) emberfeletti képességekkel bíró énje, a Fenevad nyomába ered. Miközben több alkalommal is éles helyzetben találkoznak, a háttérben Mr. Üveg, azaz Elijah Price (Samuel L. Jackson) alakja bontakozik ki, olyan titkok őrzőjeként, amelyek mindkét férfit számára létfontosságúnak bizonyulhatnak.

 

A doboz - Film Mánia, március 12. kedd, 21h

Arthur az Amerikai Űrkutatási Hivatal mérnöke, a felesége, Norma irodalomtanár. A házaspár a középosztálybeliek átlagos életét éli a múlt század hetvenes éveiben. Az anyagi helyzetük váratlanul megrendül, amikor mindkettőjüknek munkahelyi problémái támadnak. Másnap egy dobozt találnak a küszöbön. Azután felbukkan a kézbesítő is, aki elmondja, hogy megváltoztathatják az életüket. Egy napjuk van arra, hogy eldöntsék, megnyomják-e a dobozon lévő gombot. Ha megteszik, meghal egy általuk nem ismert ember, ők pedig egymillió dollárt kapnak.

 

Fogságban - RTL HÁROM, március 12. kedd, 22.55h

Keller Dover (Hugh Jackman) minden szülő rémálmával néz szembe, mikor 6 éves kislánya, Anna, barátnőjével együtt eltűnik. A kétségbeesés óráiban teljesen eluralkodik a családon a pánik. Az egyetlen nyom egy rozzant lakókocsi, amit az utcájukban láttak parkolni. A nyomozást vezető rendőr, Loki (Jake Gyllenhaal) letartóztatja a sofőrt, Alex Jonest (Paul Dano), de bizonyítékok hiányában szabadon kell engednie. Ekkor Keller úgy dönt, maga ered a kislánya nyomába...

 

Stephen King: Halálsoron - Moziverzum, március 12. kedd, 23.45h

Stephen King regénye alapján! Az 1930-as években Paul Edgecomb cinikus és tapasztalt börtönőrként szolgál a siralomházban. Halálraítéltek utolsó napjainak szemtanújaként már nem érhetik meglepetések. Azonban egész világfelfogása megrendül John Coffey megérkezésével. Az óriás termetű fekete férfit kettős gyermekgyilkosságért ítélték halálra. A börtönőr visszaemlékezik a siralomház elítéltjeire. Elgondolkozik Coffey különös lényén, természetfeletti képességein és beteges, durva őrtársain…Ki is valójában az óriás halálraítélt, és valóban bűnös-e?