Ezeket a filmeket ajánljuk keddre

A kedd esti tévés kínálatból.

Kipörgetve - Viasat3, július 2. kedd, 21h

Luxusautókkal a francia Riviérán száguldozni király dolog. Andrew és Garrett (Scott Eastwood és Freddie Thorp) testvérek és tolvajok, méghozzá a legjobbak. Megbízást kapnak, hogy lopjanak el egy gyönyörű és több millió eurót érő Bugattit a festői Dél-Franciaországban élő helyi maffiafőnöktől. Ám egy váratlan baki folytán a nyerő párost tetten érik. A feldühödött tulajdonos, Jacomo Morier (Simon Abkarian) ráveszi a srácokat, fújják meg ősellensége legnagyobb becsben tartott trófeáját, egy 1962-es Ferrari 250 GTO-t, különben az életükkel kell fizetniük a ballépésük miatt. A Foster tesók, akik már járatosak a balhés ügyekben, egy olyan tuti tervet eszelnek ki, amivel nem csak a menő járgányt szerezhetik meg, de a francia gengszternek is keresztbe tehetnek.

 

Kiscsávó - AMC, július 2. kedd, 21h

A nagy bűnhöz is elég egy kis ember. Calvin (Marlon Wayans) elköveti az évszázad bűnügyét, pedig a legtöbb rendőrnek még csak a gumibotjáig sem ér fel. Ördögi ravaszsággal elrabol egy szuperbiztonsági rendszerekkel védett hatalmas gyémántot. Apró szépséghiba, hogy nem sokáig örülhet neki: menekülés közben kénytelen a követ egy ártatlan járókelő (Shawn Wayans) táskájába rejteni. És ettől kezdve törheti a fejét, hogy miképpen jusson be a békés, kertvárosi családi házba, ha vissza akarja szerezni, ami már az övé. Kis test, nagy agy: bűntársa (Keenan Ivory Wayans) egy kosárban a családi ház küszöbére helyezi őt, és minden idők egyik legravaszabb betörője újabb bevetésre indul: álruháját pelenkára, revolverét csörgőre cseréli, és mindent elkövet, hogy ártatlan, védtelen csecsemőnek higgyék. Először be is jön a csel. De amikor a baba franciásan viszonozza az első anyai csókot, gyámszülei is gyanakodni kezdenek. A Szimatnak szemét, szemétnek szimat, a Horrorra akadva és a Feketék fehéren alkotói újra gátlástalanul viccelődnek: egy őrült ötletből kihoznak minden meglepőt, bizarrt és poénosat!

 

Bölcsőd lesz a koporsód - RTL HÁROM, július 2. kedd, 21h

Elrabolják a gettó legtechnikásabb betörőjének, Tonynak (DMX) a lányát. A váltságdíj az a különlegesen értékes gyémánt, amit Tony (DMX) és csapata ellopott a tőzsde bankjából. A gond csak az, hogy Su (Jet Li), a kínai titkosügynök is vadászik a fekete kövekre, hogy megelőzze a készülődő globális terrort. A két férfi a bajban kénytelen szövetséget kötni, hogy Tony csapatának segítségével megakadályozzák a gengszterré vált egykori ügynök, Ling (Mark Dacascos) eszement tervét.

 

Blitz - Mozi+, július 2. kedd, 21h

London Dél-keleti körzetében egy sorozatgyilkos szedi az áldozatait, akik kivétel nélkül mind rendőrök. A rendőrfőkapitány a tapasztalt, kemény és ugyanakkor a balhékról is híres Brant nyomozót (Jason Statham) állítja rá az ügyre. A társa pedig a nem rég áthelyezett Nash nyomozó (Paddy Considine) lesz, akit a legtöbb rendőr semmibe vesz, a mássága miatt. Ennek a korántsem megszokott párosnak lesz a feladata, hogy megállítsák a gyilkost. Aki viszont úgy tűnik remekül játssza a macska egér harcot.

 

Sztriptíz - Filmcafe, július 2. kedd, 21h

Erin Grant (Demi Moore), a volt FBI-ügynöknő sztriptízt táncol egy éjszakai lokálban. Azért van szüksége erre a munkára, mert vissza akarja szerezni hétéves kislányát, akit azzal az indokkal vett el tőle a bíróság, hogy az asszony nem tudja eltartani. Egy este az ismert politikus, David Dilbeck (Burt Reynolds) is a nézők között van. Amikor Jerry, Erin egyik hódolója kitalálja, hogyan zsarolhatnák meg Dilbecket, még senki sem sejti, hova vezet egy látszólag egyszerű zsarolás. A zsarolót hamarosan megölik, és Al Garcia (Armand Assante) nyomozó indul útnak, hogy kiderítse, mi folyik a színfalak mögött. Megjelenik a történetben Shad (Ving Rhames), a bár kidobóembere is, aki saját zsarolási terveit szövögeti, továbbá Erin pszichopata exférje (Robert Patrick), aki kisstílű tolvajként tengeti életét.

 

Titkok könyvtára - A Szent Lándzsa küldetés - Film Mánia, július 2. kedd, 21h

Nem gyakran fordul elő, hogy a világ megmentése könyvtárosok kezébe kerüljön, de most pontosan ez történik Flynn Carsennel. A könyvmoly fiatalember egy könyvtárban kap állást, ám hamar kiderül, hogy nem akármilyen feladatot bíztak rá. A könyvtár raktárában őrzik az emberiség legféltettebb kincseit, többek között az Excaliburt, Pandora szelencéjét, s a Frigyládát _ a legnagyobb titokban, távol a gonosz erőktől. Egy nap azonban ellopják a Szent Lándzsát, és a szelíd könyvtárosból igazi akcióhős lesz, aki a fél világot átkutatja a felbecsülhetetlen értékű műkincsért.

 

I. e. 10 000 - Film+, július 2. kedd, 21h

A fiatal vadász, D'Leh (Steven Strait) beleszeret a szépséges Evoletbe (Camilla Belle). Törzsüket azonban ellenség támadja meg és magukkal hurcolják a lányt. D'Leh néhány társával a támadók nyomába ered. Megdöbbenve tapasztalják, hogy más törzsek is léteznek a világban, akiket szintén megtámadtak. Összefognak, ám útközben a vadállatokkal és a természet erejével is meg kell küzdeniük. Végül eljutnak abba a birodalomba, ahol a gonosz uralkodó a társaikat rabszolgasorba taszította.

 

Klónok - Moziverzum, július 2. kedd, 21.20h

Egy tudós képes lemásolni az emberi tudatot, és áttölteni egy mesterséges robottestbe, létrehozva ezzel a címbéli, intelligens, öntudattal rendelkező replikákat.A technológia persze még gyerekcipőben jár, nem is beszélve arról, hogy rengeteg morális kérdést vet fel – ám amikor a főhős váratlanul elveszíti autóbalesetben szeretett feleségét (Alice Eve) és a gyermekeit. Elhatározza, hogy hazaviszi a munkát, és otthon, teljes titokban, a saját szakállára dolgozva tökéletesíti a replika-technológiát: feltámasztja a családját! Az egyszerre bizarr és torokszorítóan érzelmes sci-fi rendezője Jeffrey Nachmanoff, aki korábban a Homeland, a Chicago Fire és más sorozatok epizódjain dolgozott direktorként, de ő írta annak idején a Holnapután című öko-katasztrófafilm forgatókönyvét is.

 

Csillagközi invázió 2. - A szövetség hőse - Film Mánia, július 2. kedd, 22.45h

Néhány évvel azután, hogy Doogie Howser csapatával túlélte a rovarok csillagközi invázióját, a félelmetes rovarfaj újabb terjedési módot talált. Testről-testre költöznek, átvéve a test gazdájának eredeti személyiségét. Doogie maroknyi csapatával útrakel, hogy a titok végére járjon. A távoli bolygón egy elhagyatott őrhelyet talál, amelynek egyetlen túlélő lakója maradt, Dax. A kiváló katonát lefokozták és börtönre ítélték felettesei, majd mindenki kihalt mellőle. A katonák összefognak, hogy közös erővel szorítsák vissza az újult erővel támadó rovarokat...

 

Mortal Kombat - AMC, július 2. kedd, 22.45h

Kilenc generáció óta egy ördögi mágus gyakorolja a hatalmat a halandók felett. Amennyiben a tizedszer megrendezésre kerülő Mortal Kombat versenysorozatot is ő nyeri, a világot kipusztulás fenyegeti, s a Gonosz örökké uralkodni fog. Annak érdekében, hogy megmentsék a földet, három elszánt harcosnak kell beneveznie, s mindenáron arra törekedni, hogy legyőzzék az eddig leküzdhetetlen ellenfelet. A három harcosból álló csapat egyik tagja, az egoista, akcióhős Jonny Cage (Linden Ashby), a kemény, de gyönyörű különleges ügynök, Sonya Blade (Bridgette Wilson) és a bosszúra éhes hős, Liu Kang (Robin Shou).

 

Kerítések - Viasat Film, július 2. kedd, 22.50h

Troy Maxson az 1950-es évek Amerikájában él, Pittsburgh egyik feketék lakta negyedében. Az egykori Néger (baseball) Liga játékosa szemetesként keresi meg a napi betevőt. Munkája unalmas és egyhangú, a lelkét is kidolgozza. A mindennapi kemény robot után a felesége és a barátai jelentik számára a másik világot. Rose-zal együtt megpróbálják egyengetni a két fiuk jövőjét, az egyikük zenész akar lenni, a másik az amerikai futballban szeretne karriert befutni. August Wilson színdarabjából.

 

A bűnös - Paramount Network, július 2. kedd, 23h

A készenléti diszpécser, felfüggesztett rendőr, Asger Holm egy nő segélyhívását fogadja, akiről hamarosan kiderül, hogy elrabolták. Amikor a hívás hirtelen megszakad, elkezdődik a hajsza az emberrabló után. A hívás az egyetlen nyom, amin elindulhat a hatóság, a diszpécser pedig személyes küldetésének tekinti, hogy az ügy végére járjon. A férfi a veszélyben lévő nő kiszabadításáért versenyt fut az idővel, de hamarosan rájön, hogy egy sokkal súlyosabb bűncselekmény áll az ügy hátterében.

 

A sárkány bosszúja - Mozi+, július 2. kedd, 23h

Bangkokban a fiatal Kham apjával a dzsungel egyik kis falujában nevelkedett, elefántok között. A falu lakói az elefántokat a legjobb barátjuknak tekintik. Amikor a legöregebb elefántot és annak gyermekét elrabolják a faluból Kham bosszút esküszik és elindul, hogy megkeresse legféltettebb barátját. A nyomok Ausztráliába vezetnek, ahol Kham rájön, hogy az elefántot az ott uralkodó thai maffia klán vezérének, Madame Rose-nak rabolták el. Kham minden kung-fu tudását beveti, hogy kiszabadíthassa az állatot.

 

Gengszterzsaruk - RTL HÁROM, július 2. kedd, 23.10h

Los Angelesben, a bankrablások fővárosában a bűnözőknél csak a Nagy Nick (Gerard Butler) által vezetett rendőrségi elit akciócsoport tagjai veszélyesebbek. Mikor Nick megtudja, hogy a hírhedt mestertolvaj, Merrimen (Pablo Schreiber) élete legvakmerőbb rablására készül, zsarolással rákényszeríti a banda leggyengébb láncszemét, Donnie-t (O'Shea Jackson Jr.), hogy legyen a rendőrség besúgója. Elindul a versenyfutás a dörzsölt bűnözők és az elitosztag között, ám hamarosan ráébrednek, hogy valaki mindkét felet átverte.

 

Az utolsó boszorkányvadász - Film+, július 2. kedd, 23.15h

Ötszáz éve háború dúlt az emberek és boszorkányok között, akik a világra akarták szabadítani a fekete halált. Boszorkányvadászok seregei harcoltak a gonosz ellenséggel az egész világon, köztük Kaulder (Vin Diesel), akinek sikerült megölnie a boszorkányok királynőjét. Ám a halála előtti pillanatban a királynő halhatatlansággal átkozta meg Kauldert, ezzel mindörökre elválasztva őt feleségétől és lányától. Mára ő az utolsó boszorkányvadász. Egy pappal és egy boszorkánnyal az oldalán folytatja a törvényen kívüliek vadászatát. Meg kell állítaniuk Belialt, aki fel akarja támasztani a boszorkányok királynőjét, hogy az emberiségre zúdíthassa a fekete halált.