Ezeket a filmeket ajánljuk keddre

Kedd estére ezeket a filmeket válogattuk össze.

A könyvelő - Viasat3, szeptember 13. kedd, 21h

Christian Wolff páratlan képességekkel bíró könyvelő, ügyfelei a legkeresettebb és leghatalmasabb bűnözők közül kerülnek ki. Egy új, rutinmunkának tűnő felkérés azonban kizökkenti megszokott, diszkrét életéből, ráadásul a hatóságok is szaglászni kezdenek utána.

 

Blackjack - Film Mánia, szeptember 13. kedd, 21h

Jack Devlin (Dolph Lundgreen), az igazi szuperzsaru élete kockáztatásával megmenti a leghatalmasabb kaszinótulajdonos kislányát. Az akcióban megsérül a szeme, és örökre érzékeny marad a fehér fényre. De ez sem hátráltatja új feladatában: egy szupermodell testi épségére kell vigyáznia, akire egy pszichopata sorozatgyilkos vetett szemet. A divat és csillogás kiismerhetetlen világában Devlinnek minden ügyességét be kell vetnie, hogy túlélje a lehetetlennek tűnő megbízatást.

 

A Bourne-csapda - Moziverzum, szeptember 13. kedd, 21h

Két évvel ezelőtt Jason Bourne azt hitte, hogy sikerült elmenekülnie a múltja elől. Ám hiába tűnt el a kedvesével együtt a világ szeme elől, sokaknak áll érdekében, hogy holtan lássák. A pár rejtőzködve él egy kis faluban, amikor felbukkan egy ügynök. Mindent hátrahagyva elmenekülnek, ám Marie áldozatul esik az üldözőiknek. S egykori munkaadói, az Ügynökség emberei ugyanúgy Bourne nyomában vannak, mint a maffiózó zsoldjában álló bérgyilkos. A hajsza tehát ott folytatódik, ahol régen abbamaradt. A helyzet azonban annyiban változik, hogy az ügynököt immár a személyes bosszú is hajtja…

 

Grindhouse: Halálbiztos - Paramount Network, szeptember 13. kedd, 21h

Texas legtüzesebb DJ-jének, Jungle Julia-nak az alkony leszállta azt jelzi, hogy eljött a lazulás ideje két legjobb barátnője társaságában. A három szexi bombázó beleveti magát az éjszakába, megbolondítva és felgerjesztve a bárok törzsközönségének vágyait. Ám a feléjük irányuló figyelem közül nem mindegyik mondható ártatlannak. Valaki titokban minden lépésüket követi. Stuntman Mike, a sebhelyes arcú, cserzett bőrű férfi, gyilkos pillantásokkal fixírozza őket felturbózott autójának kormánya mögül. A lányok sörük felett ülve nem is sejtik, hogy a parkolóban, pár méterre tőlük, Mike már túráztatja halálos fegyverét, végzetes masináját.

 

Tuti szajré - Filmcafe, szeptember 13. kedd, 21h

Két gyermekkori jó barát eltervezi, hogy kirabolja az egyik legnagyobb pénzraktárt, ahol több millió dollár hever, szinte őrizetlenül. Chris (Liam Hemsworth) nagy nehezen biztonsági őr lesz a pénzszállítóknál, és úgy tűnik, végre egyenesbe jön. Ám amikor apja munkanélkülivé válik, Eddie haverja (Michael Angarano) ráveszi arra, hogy rabolják ki a raktárt. Minden bizonyíték arra utal, hogy a maffia tette, ám Ransome nyomozó (Dwayne Johnson) nem dől be a fiúknak.

 

Nico - Film+, szeptember 13. kedd, 21h

Nico Toscani (Steven Seagal) nyomozó maga a megtestesült titok: olasz származású bevándorló, aki Chicagóban nőtt fel, Japánban sajátította el a harcművészetet, dolgozott a CIA-nak, megjárta Vietnamot, szerető férj és apa. Amikor azonban megtudja, hogy hatalmas kábítószer-szállítmány várható, nem tud leállni. Anyag helyett azonban robbanószert találnak, méghozzá olyan típusút, amit Nico még Vietnamból ismer. Ezért is éri olyan váratlanul főnökei döntése: a gyanúsítottakat elengedik, Nicótól pedig elveszik az ügyet, aztán szolgálati fegyverét és rendőrjelvényét is. Nico persze felveszi a kesztyűt.

 

A sötétség 30 napja - Filmcafe, szeptember 13. kedd, 22.45h

A fiatal házaspár, Eben (Josh Hartnett) és Stella (Melissa George) egy elszigetelt alaszkai kisvárosba utaznak. A különös helyet minden évben pontosan egy hónapra teljes sötétség borítja el. Az utolsó naplementével minden fény eltűnik, és olyan lények kelnek életre, amelyekre legdermesztőbb rémálmaikban sem gondoltak soha. Egy csapat vérszomjas vámpír támad a városra, és minden élőlényre vadászni kezdenek. A seriff és Eben a túlélőkből csapatot szervez, hogy megállítsák a mészárlást.

 

Végállomás - Film Mánia, szeptember 13. kedd, 22.50h

Két bérgyilkos egy gonosz küldetésre indul, de a történetben feltűnik egy beteg tanár, egy rejtélyes takarító és egy pincérnő is, aki kettős életet él. Hőseink sorsa váratlanul keresztezi egymást, ám ennek halálos következményei lesznek…

 

Volt egyszer egy Mexikó - AXN, szeptember 13. kedd, 22.50h

A legendás gitáros, El Mariachi a külvilág elől rejtőzve tengeti mindennapjait. Egy korrupt, csupán személyes bosszújának élő CIA-ügynök (Johnny Depp) felkutatja a hallgatag, titokzatos férfit, hogy szabotálja az ördögi kartellvezér, Barillo (Willem Dafoe) tervét, aki likvidálni akarja Mexikó elnökét. Ám El Mariachinak ezen kívül is megvan rá az oka, hogy visszatérjen: a bosszú élteti. Így történhet hogy Mariachi legendája, alkalmi csapatával, Lorenzóval (Enrique Igleasias) és Fideóval (Marco Leonardi) egy magasabb szintre emelkedik.

 

A barlang - AMC, szeptember 13. kedd, 22.55h

Egy román kutatócsoport a rengeteg mélyén XIII. századi apátság romjaira bukkan. Hamarosan kiderül, hogy az apátság hatalmas földalatti barlangrendszer fölé épült. A helybeli biológusok szerint a barlang egy ismeretlen ökoszisztémát rejt. A kutatók segítségül hívnak egy csapat amerikai barlangászt, hogy kiderítsék, mi lakik a mélyben. Jack és fivére Tyler, a két adrenalinfüggő specialista, a világ legkiválóbb búvárjaival lát hozzá a felderítéshez. Azonban amit a barlang mélyén találnak, nem egyszerű ökoszisztéma, hanem egy ismeretlen új faj.

 

Ted - SuperTV2, szeptember 13. kedd, 23h

John plüssmackója egy meggondolatlan gyermekkori kívánságnak köszönhetően életre kel. A teddy mackó azonban nem átlagos. Káromkodik, füvezik, iszik, és mindemellett John nem tud tőle szabadulni, pedig nagyon szeretne, hiszen felnőtté csak a gyerekkori játék nélkül válhat...

 

Lopakodók: Örökség - Viasat Film, szeptember 13. kedd, 23.05h

Egy idegileg összeroppant mesterlövész lemészárol néhány tisztet, majd elmenekül. Majd sorra kezdi eltenni láb alól azokat, akik egy titkos küldetésben a felettesei voltak. Mesterlövészeket küldenek a felkutatására és likvidálására. Megkezdődik a macska-egér harc...

 

Szemben a Nappal - Film+, szeptember 13. kedd, 23.15h

Meggyilkolják Tokió kormányzóját. A nyomok a japán gengszterek, a jakuzák világába vezetnek. Az amerikai hírszerzés főnöke a volt CIA-ügynökhöz, Travis Hunterhez (Steven Seagal) fordul segítségért. Travis Japánban nőtt fel és mestere a távol-keleti harcművészeteknek. Rá vár a feladat, hogy felkutassa a tetteseket, segítőtársa egy zöldfülű FBI-ügynök, Sean (Matthew Davis). Hamarosan kiderül, hogy a kormányzó likvidálása csak az első lépés a nemzetközi összeesküvésben, amelynek célja a japán és kínai maffia közötti drogpiac kialakítása.

 

Amerikai nindzsa - Mozi+, szeptember 13. kedd, 23.30h

Joe Armstrong-ot a Távol-Keleti harcművészetek mesterét és semmitől sem visszariadó társát, Curtis Jackson-t veszélyes küldetése a csodás trópusi paradicsomba vezérli. Itt állomásozik az amerikai tengerészgyalogság elit küldeménye, amelynek a közelmúltban négy tagja tűnt el rejtélyes körülmények között. Armstrong és Jackson hamarosan rájönnek, hogy ördögi összeesküvés nyomaira bukkantak: emberek sokaságát ejtik rabul, hogy genetikai beavatkozással "gyilkoló nindzsákká" alakítsák át őket. A tét számukra már nemcsak az ügy kivizsgálása, hanem egyben saját életük megmentése is...

 

Kicsinyítés - Paramount Network, szeptember 13. kedd, 23.30h

Az Oscar-díjas Alexander Payne (Utódok, Nebraska) szórakoztató és szívélyes komédiát rendezett. Amikor a tudósok rájönnek, hogyan lehet az embereket tíz centiméter magasra zsugorítani, Paul (az Oscar-díjas Matt Damon) és felesége, Audrey (Kristen Wiig) úgy döntenek, hogy feladják feszült életüket, hogy kicsik legyenek és nagyszerűen éljenek egy zsugorított luxusközösségben. Az életreszóló kalandokkal és végtelen lehetőségekkel teli Leisureland többet kínál a gazdagságnál, hiszen Paul egy teljesen új világot fedez fel, és rájön, hogy valami nagyobbra szántak bennünket. Az Oscar-díjas Christoph Waltz (Django elszabadul) is szerepel ebben a vadul fantáziadús és eredeti filmben.

 

Rossz tanár - Viasat3, szeptember 13. kedd, 23.45h

Elizabeth nem a tanárnők gyöngye. Lusta és lógós nőszemély, ráadásul utálja a munkáját, a legszívesebb otthagyná a tanári pályát. Az óráit ellazsálja, és ahelyett, hogy a diákjaival kommunikálna, inkább filmeket vetít az óráján. Egyik nap új helyettesítő tanár érkezik az iskolába. A sármos, ifjú Scotton megakad Elizabeth szeme, a férfi iránti vonzalmát annak állítólagos mesés öröksége is táplálja. Igen ám, de Scott Amyvel kezd járni, ami persze nem teszik Elizabethnek. Harcba száll, hogy meghódítsa, és ehhez az iskolaversenyen is bizonyítani akar.