Ezeket a filmeket ajánljuk szerdára

Elértünk a hét közepéhez, ünnepeljük meg tévézéssel!

Parker - Film+, június 5. szerda, 21h

Parker (Jason Statham) profi tolvaj, megvannak a maga szabályai: sosem lop olyantól, akinek nincs pénze, és sosem bánt olyant, aki nem szolgált rá. Utolsó akciója során azonban társai átvágják, a zsákmányt lenyúlják, őt pedig kishíján a túlvilágra küldik. Parker feltett szándéka, hogy megszerzi a zsákmányt. A gazdagok és híresek kedvelt gyülekezőhelyén bukkan a bandára, azonban tervéhez bennfentes társra van szüksége. A pénzhiányban szenvedő, belevaló ingatlanügynököt, Leslie-t (Jennifer Lopez) szemeli ki partnerének, akivel együtt eszelik ki a nagy dobást.

 

Bűnös utakon - Viasat Film, június 5. szerda, 21h

Az Oscar-díjra jelölt Jackie Earle Haley (Watchmen: Az őrzők) rendezői bemutatkozása négy fiatalról szól, akik hosszú idő után újra találkoznak egy volt osztálytársuk temetésén, és egyikkőjük felvetését követően egy biztosnak tűnő befektetésbe fognak. Az üzlet azonban balul üt ki, és mindnyájan elveszítik a belerakott pénzüket, és ha ez nem lenne elég, az egyik fiú a maffiától kért kölcsön, amely most kamatostul akarja behajtani a tartozást.

 

A tökéletlen trükk - Paramount Network, június 5. szerda, 21h

Buck Howard a kiöregedett bűvész felfogadja asszisztensnek Troy Gable-t, aki otthagyta a jogi tanulmányait, hogy a szórakoztató üzletben dolgozhasson és hogy segítsen Bucknak visszatérni a közéletbe.

 

A nagy Lebowski - RTL HÁROM, június 5. szerda, 21h

Töki (Jeff Bridges) kárpótlást követel a tönkretett szőnyegéért, amikor összetévesztik az extravagáns Maude Lebowski (Julianne Moore) milliomos férjével. Követelőzés közben végül elfogad egy egyszeri, nagy fizetséggel járó munkát, amihez segítségül hívja Waltert (John Goodman), a fegyveres, dühkitörésekkel küzdő bowlingozó haverját. A fura meló újabb bajokhoz vezet, és hamarosan, a pornóbirodalom mágnásaitól kezdve a nihilistákig, mindenki rákattan Tökire.

 

Katonadolog - Mozi+, június 5. szerda, 21h

A Magic Mike alkotóinak legújabb filmjében Briggsre, a folyton harc után ácsingózó, hedonista élvezetekben tobzódó exkatonára élete talán legfontosabb küldetése vár. Útra kell kelnie Luluval, a belga juhászkutyával, hogy még időben odaérjenek az állat bevetésen elhalálozott gazdájának a temetésére _ aki egyben Briggs legjobb barátja is volt.

 

Holtpont - Filmcafe, június 5. szerda, 21h

Nixon, Carter, Reagan, és Johnson, a négy egykori amerikai elnök elköveti Los Angeles történetének legtökéletesebb bankrablását. Természetesen nem ők a tettesek, de az elkövetők az ő maszkjukat használták, amikor kifosztották a páncéltermet. Az FBI egyik ügynöke a dél-kaliforniai szörfösök között sejti a bandát. Ő maga is álruhát ölt, csatlakozik a parton élő, kisportolt, semmilyen törvényt nem tisztelő fiatalok csapatához és beépül közéjük.

 

A hóhér - Film Mánia, június 5. szerda, 22h

Ray Archer (Al Pacino) kitüntetett, nyugdíjas gyilkossági nyomozó és társa, Will Ruiney (Karl Urban) volt FBI-ügynök feladata egy kegyetlen sorozatgyilkos kézre kerítése, aki a gyerekeknek szánt akasztófa játék kiforgatott változatát játssza. Christi Davies bűnügyi újságíró (Brittany Snow) árnyékként követi a nyomozókat, és segíti őket a bűnözők elméjébe való betekintésével.

 

A legnagyobb showman - SuperTV2, június 5. szerda, 22.25h

A cirkusz maga a csoda. És élt valaha egy ember, aki csodatévőnek született. P. T. Barnum (Hugh Jackman) a legendás Barnum cirkusz alapítója lángész volt, próféta, akinek hihetetlen dolgok születtek a fejében, és valósággá tudta tenni őket. Az ő utánozhatatlan képzelőerejéből születő műsorszámokat azóta sem tudja leutánozni senki. Most a film kedvéért újjászületik a show, és újjászületik a showman _ egyetlen fergeteges, látványos, szemkápráztató kavalkádban mutatkozik be a világ legkülönösebb cirkuszigazgatója, és élete főműve: a Barnum.

 

Az elítélt - AMC, június 5. szerda, 22.45h

Wade Porter, a szerető családapa, aki előtt fényes jövő áll, hirtelen mindent elveszít, amikor véletlenül megöli a rablót, aki betör az otthonába. A gyilkosságért elítélt Wade-nek a következő három évet egy szigorított fegyintézetben kell eltöltenie, ahol a társadalmi szabályok többé nem érvényesek. Amikor közös cellába kényszerítik a hírhedt tömeggyilkossal, valamint el kell szenvednie a szadista börtönőr által levezényelt kínzásokat, Wade rájön, hogy élet-halál harcot kell vívnia a "legkeményebb elítélt" címért _ csak így élheti túl a börtönt.

 

Rap, Revü, Rómeó - Magyar Mozi TV, június 5. szerda, 23.05h

Dodi bácsi (Gálvölgyi János), nyolcadik kerületi kiskirály és jobb napokat látott jegyüzér életműve betetőzéseként szórakozóhelyet nyit, a Revü bárt. Munkát ad jóképű és fiatal unokaöccsének, Rómeónak (Csányi Dávid), aki nem éppen gengszternek való alkat. A Revübe jó zene is kell, ezért Dodi bácsi szerződteti a Kalányos Rap Team nevű roma rapzenekart, amelynek tagjai vidékről költöztek fel a siker reményében. Az utcában kínai bolt nyílik, a boltos lánya, Mai-Lien (Huang Phong) és Rómeó első látásra egymásba szeretnek. Dodi testőre megöli a kínai boltos fiát. Rómeó szemtanúja a gyilkosságnak és nem tudja, hogy mitévő legyen ezután. Kiderül, hogy a kínai maffia túlnőtte a helyieket és bosszújuk elől Dodi sem tud kitérni. Feláldozza testőrét és még Rómeót is, ha Mai-Lien nem szabadítja ki időben. Rómeó nem várja meg, milyen újabb alkut kötnek élete felett...

 

A briliáns csel - Mozi+, június 5. szerda, 23.15h

Thom, az ifjú zseni nem találja a számára megfelelő munkát, annak ellenére, hogy óriáscégek csábítóbbnál csábítóbb ajánlatokkal bombázzák. A fiún elnehezedni látszik apja nyomása is, amikor is egy váratlan, titokzatos üzenet érkezik a telefonjára, amely egy olyan munkával kecsegtet, ami rögtön felkelti az ifjú Thom figyelmét. A titokzatos megkeresés egy kincsvadász csapattól érkezik, akik arra vállalkoznak, hogy a Spanyol Központi Bankot kirabolva szerezzenek meg egy nagyon értékes műtárgyat. A feladat azonban nehezebb, mint amilyennek az elsőre tűnik, ugyanis nem elég, hogy az épület biztonsági főnöke mindenre elszánt, de a széf egy titokzatos mérnöki csoda eredménye, ráadásul a csapatnak a foci vb okozta káoszban kell kirabolnia azt.

 

A tenger vadjai - Filmcafe, június 5. szerda, 23.25h

Jarednek és Samnek nincs pénze, de annál nagyobb a becsvágya. A fiatal pár, a bahamai vizeken kutat elsüllyed roncsok után. Jared barátja, Bryce, az öntelt ügyvéd látogatóba érkezik a barátnőjével, Amandával. Együtt búvárkodnak, miközben rábukkannak egy roncsra, a közelében pedig egy repülőgép maradványaira. A géptestben nagy mennyiségű kábítószert találnak. Bryce azt indítványozza, hogy adják el a kokain egy részét, és az így szerzett pénzből folytassák az expedíciót. Amikor elutasítják a tervét, a saját szakállára próbál üzletelni, veszélybe sodorva ezzel Jared és Sam életét

 

Hideg csontok - Moziverzum, június 5. szerda, 23.25h

Amy (Calista Flockhart) az új éjszakás nővér megdöbben a rettegő gyerekek láttán, akik azt állítják, hogy egy kísértet bolyong éjszakánként a bezárni készülő ódon gyermekkórházban. A költözés során a lény jelenléte egyre nyilvánvalóbbá és agresszívebbé válik. Amy a titok végére akar járni, ám ahhoz, hogy megvédje a gyerekeket, Amynek szembe kell néznie az igazsággal, amely sokkal sötétebb, és jóval veszélyesebb, mint azt bárki gondolná.

 

John Wick - Film+, június 5. szerda, 23.30h

John Wick (Keanu Reeves) látszólag átlagos ember, és ez annyira megtéveszt néhány gengsztert, hogy lenyúlják a spéci autóját, sőt éjjel rátörnek az otthonában. Amikor a nagyfőnök felismeri az ellopott autót, azonnal csomagolni kezd, és hívja Marcust (Willem Dafoe), a legprofibb bérgyilkost, hogy legalább feltartsa egy kis időre John Wicket. Ugyanis csak egy pancser nem tudja, hogy John Wick a Föld egyetlen olyan személye, aki számára nincs lehetetlen. A visszavonult bérgyilkos kénytelen újra fegyvert ragadni, hogy megfékezze a tőle rettegő maffiózókat, akik halálfélelmükben megostromolják. New York valódi csatatérré válik, ám az őrült, véres ütközetben nem kétséges, hogy ki fog győzni.

 

Veszélyzóna - Film Mánia, június 5. szerda, 23.50h

Detroit rendőrsége fallal vette körül a Téglatelep néven elhíresült paneldzsungelt. A külvilágtól elzárt városrészt a helyi gengszterek feje irányítja, aki a markában tart mindenkit. Amikor szállítás közben eltűnik egy katonai neutronbomba, a város vezetői egy profi zsarut küldenek a zárt falakon belülre, hogy beépüljön, megtalálja és semlegesítse a veszélyt egy helyi lázadó segítségével.