Ezeket a filmeket ajánljuk szerdára

Nagyon hosszúra nyúlt a hétvége, üdvözöljük az első hétköznapi tévés estét!

A mestergyilkos - Film+, augusztus 21. szerda, 21h

Arthur Bishop (Jason Statham) profi bérgyilkos mindig tiszta munkát végez. Ám amikor megölik Harryt (Donald Sutherland), a mentorát, Bishop nem tudja szétválasztani a munkáját és az érzelmeit. Most maga választ célpontot. A feladat tovább bonyolódik, amikor Harry bosszút forraló fia, Steve (Ben Foster) is feltűnik, hogy elsajátítsa Bishop szakmájának fortélyait. Bishop mindig egyedül dolgozik, de ezúttal kénytelen elfogadni Harry fiának az ajánlatát. Maga mellé veszi a lobbanékony tanítványt, és vele együtt egy újabb problémát.

 

A csodagyerek - Moziverzum, augusztus 21. szerda, 21h

Sarah szakemberhez fordul, miután kisfia, Miles egyre elfajuló, zavart viselkedést mutat. Azzal szembesül, hogy fiát egy gonosz természetfeletti lélek szállta meg. Családja biztonságát féltve a nőnek választania kell: hallgat anyai ösztöneire és védelmezi Milest, vagy kideríti, mi _ vagy ki _ áll a sötét változás hátterében. Válaszait a múltban kell megtalálnia, az oda vezető úton pedig a képzelgés és valóság közötti határvonal ijesztő mértékben elmosódik.

 

Jószomszédi iszony - Paramount Network, augusztus 21. szerda, 21h

Egy fiatal párnak lehetősége nyílik arra, hogy beköltözzenek egy New York tökéletes városrészében fekvő ikerházba. Csupán el kell üldözniük a jelenlegi bérlőt, egy kedves idős nénit.

 

Két túsz között - RTL HÁROM, augusztus 21. szerda, 21h

Scott Roper (Eddie Murphy) született rábeszélőgép, a San Franciscó-i rendőrség pótolhatatlan munkatársa. Feladata, hogy a túszejtőket mindenáron rábeszélje foglyaik szabadonbocsátására. Kollégája és barátja halálát azonban még ő sem képes megakadályozni. A rendőrrel egy hidegvérű gyilkos végzett. Roper mindent elkövet, hogy ő keríthesse kézre a gyilkos ékszertolvajt. A nyomozásban társa is akad, bár Kevin McCall (Michael Rappaport ) a fegyverekhez eleinte jobban ért, mint a szavakhoz, de a lélegzetelállító macska-egér harc során Roper beavatja őt különös mestersége leglényegesebb fogásaiba.

 

A megtorló - AMC, augusztus 21. szerda, 21h

Frank Castle (Tom Jane) túl sok szörnyűséget látott katonaként, majd különleges FBI-ügynökként. Úgy érzi, végre itt az ideje, hogy normális életet éljen felesége (Samantha Mathis) és kisfia mellett. Már csak egy utolsó feladat vár rá, de a balul sikerült akció során egy fiatalember életét veszti. A fiú apja, Howard Saint (John Travolta) gazdag üzletember, aki ugyan nagy megbecsültségnek örvend, de nem tagja a floridai elitnek, mégpedig azért, mert vagyonát kétes alvilági üzletekből szerezte. Saint és felesége, Livia (Laura Harring) bosszút fogadnak fiuk halála miatt és a Castle család kiirtására törnek.

 

Vitathatatlan 3. - Mozi+, augusztus 21. szerda, 21h

Uri Boyka (Scott Adkins), az orosz Chorny Cholmi börtön trón-fosztott bajnoka a térdsérülése miatt képtelen a ringbe lépni, úgy tűnik, kénytelen lesz kihagyni a harcok harcát, a küzdelmet, aminek minden résztvevője visszanyeri a szabadságát. Egy igazi harcost azonban nem állíthat meg semmilyen sérülés, így Boyka hamarosan a nyolc különböző nemzetű elítélt között találja magát, és kezdetét veszi az illegális bajnokság...

 

Tatárpuszta - M5, augusztus 21. szerda, 21.40h

Az arisztokrata Giovanni Drogo hadnagy a határmenti Bastiano erődben kezdi meg tiszti szolgálatát. A garnizon tisztikara a legszigorúbb polgári etikettnek és a katonai szabályzatnak megfelelően él. Napjaikat a várakozás tölti ki, szüntelenül kémlelik a látóhatárt, mikor bukkan elő az ellenség az északi pusztából. Az órák, napok, hónapok számolatlanul múlnak, s ezzel együtt lassan felmorzsolódik a józan értelem is... Dino Buzzati regényének filmfeldolgozása a klasszikus magyar szinkronnal és Ennio Morricone restaurált kísérőzenéjével.

 

Anthony Zimmer - Direct One, augusztus 21. szerda, 21.50h

Annak ellenére, hogy a rendőrség és az orosz maffia is a fejére pályázik, a zseniális bűnöző, Anthony Zimmer mindig elkerüli az elfogást, még plasztikai műtétekhez is folyamodik, hogy elrejtse kilétét. Akerman nyomozó (Sami Frey) azonban azt tervezi, hogy Zimmer szeretője, Chiara Manzoni (Sophie Marceau) nyomába ered, hogy végre megtalálja az emberét. Chiara tudatában annak, hogy senki sem ismeri Zimmer külsejét, ezért egyenesen François Taillandier-hez (Yvan Attal) vezeti a hajszát, aki rosszkor volt rossz helyen.

 

Kettős kockázat - Filmcafe, augusztus 21. szerda, 22.20h

Libby Parsonsnak mindene megvan: jóképű, gazdag férje, akit szeret, egy fia, akiért mindketten rajonganak, csodálatos otthona Seattle közelében, és remek barátaik, akikre mindig lehet számítani. Idillikus élete azonban hirtelen rémálommá válik, mikor férje, Nick egy romantikus hétvégi vitorlázás során eltűnik a hajó fedélzetéről, és Libbyt vádolják a meggyilkolásával...

 

Démonok között - Film+, augusztus 21. szerda, 23h

A paranormális esetek két világhírű kutatója, Ed (Patrick Wilson) és Lorraine Warren (Vera Farmiga) jegyezte fel annak a családnak a történetét, melyet a világtól távol, egy tanyaházban nem evilági lények terrorizáltak. Perronék öt gyerekükkel költöznek be új, magányosan álló vidéki házukba, és nem tudják, hogy valaki már él a falak között. Valaki, aki minden percben jelen van, gonosz, és képtelenség megszabadulni tőle. A megmagyarázhatatlan földöntúli jelenlét pokollá teszi a napjaikat, és egyre veszélyesebb, ijesztőbb módokat talál, hogy jelezze: övé a ház, és nem engedi át másnak.

 

Nindzsagyilkos - Mozi+, augusztus 21. szerda, 23h

A rettenthetetlen és halálosan veszedelmes Raizo megszökik az Ozunu klánból, ahol gyerekkorától fogva nindzsának képezték. Ezért aztán egykori társai és vasakaratú nagymesterük, Ozunu üldözőbe veszik. Raizo egyetlen társa egy Europol-ügynök, Ben Miles, akinek bizonyítékai vannak arra, hogy a klán fizetség fejében bérgyilkos-feladatokat is elvégez _ különböző kormányoknak.

 

Alvilági játékok - Paramount Network, augusztus 21. szerda, 23h

Slevin Kelevra (Josh Hartnett) tudja, a bajok csőstől jönnek. Először megcsalják, majd kirabolják, végül végzetesen összetévesztik haverjával. Slevin néhány óra alatt egy gengszterháború közepén találja magát, sarkában a Macska úrral (Bruce Willis).

 

Zárójelentés - Mozi Klub, augusztus 21. szerda, 23h

A nyugdíjazott Stephanus professzor (Klaus Maria Brandauer) új élet reményében hazaköltözik a szülőfalujába, hogy a helyiek nagy örömére körzeti orvosként folytathassa a hivatását. Fiatalkori szerelme és gyerekkori legjobb barátja viszontlátása kellemes emlékeket ébreszt benne, ám nem örülhet sokáig az új élményeknek. A doktor felesége (Udvaros Dorottya) korántsem örül a vidéki életnek, ráadásul akaratlanul is belekeverednek a községben uralkodó kisstílű, de ártalmas politikai csatározásokba. Stephanus rájön, hogy a múlt kísérteteivel csak akkor számolhat le, ha szembenéz a következményeivel a jelenben.

 

Vérző acél - AMC, augusztus 21. szerda, 23.15h

Jackie Chan ezúttal egy különleges ügynök szerepében tér vissza, akinek az a feladata, hogy megvédjen egy fiatal nőt egy csapatnyi gyilkostól. Az ügynök és a fiatal nő között különleges kapcsolat kezd kialakulni, mintha ismernék egymást egy másik életből.

 

Bobby Z élete és halála - Viasat Film, augusztus 21. szerda, 23.30h

A visszaesőként fegyházra ítélt egykori tengerészgyalogos Tim Kearney, igazi lúzer. Miután önvédelemből végez Veszett Kutyával, a Testvériség motorosbanda életfogytos vezérével, lemondhat arról, hogy valaha is élve távozzon a börtönből. Szorult helyzetéből, egy DEA akcióban való közreműködés jelenthet kiutat: pár napra el kell játszania a legendás drogbáró Bobby Z szerepelt. Persze ha tudta volna, hogy így már nem csak a bosszúra szomjas Testvériség, hanem a konkurens drogbandák és a korrupt rendőrök kereszttüzében találja magát, lehet boldogan marad a börtönben