Ezeket a filmeket ajánljuk szerdára

A szerda esti tévézéshez ajánljuk

Fertőzés - Mozi+, szeptember 4. szerda, 21h

Egy asszony rosszul lesz, miután hazatér hongkongi útjáról. Két nappal később már halott, és az orvosok nem tudják, miért. Hamarosan más embereken is jelentkeznek a tünetek: köhögés, láz, bénulás, agyvérzés és halál. A világ minden részén szaporodnak a megbetegedések, majd kitör a globális járvány. Miközben az amerikai kutatóintézet orvosai megpróbálják megfejteni a vírus kódját, Dr. Leonora Orantes, az Egészségügyi Világszervezet munkatársa a járvány forrását keresi. Az egyes országokat pedig a széthullás veszélye fenyegeti.

 

Az U.N.C.L.E. embere - RTL HÁROM, szeptember 4. szerda, 21h

A hidegháború csak átverés volt, az igazi veszély kívülről fenyeget. Az U.N.C.L.E nevű titkos kémszervezet ügynöke, Napoleon Solo (Henry Cavill) ezért kénytelen közös bevetésre indulni az orosz Ilja Kurjakinnal (Armie Hammer). Egy nemzetközi bűnszövetkezet a III. világháború kirobbantására készül. A páros nem hibázhat, és csupán egyetlen nyom áll rendelkezésükre. Mielőbb meg kell találniuk az eltűnt német tudós lányát, aki segíthet behatolni a bűnszervezetbe.

 

Annabelle 2. - A teremtés - Moziverzum, szeptember 4. szerda, 21h

A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkezik a ház szomorú falai közé. Egy babában ott bujkál a démon, és most új célpontot választ magának...

 

Válótársak - Paramount Network, szeptember 4. szerda, 21h

Audrey Woods (Julianne Moore) és Daniel Rafferty (Pierce Brosnan) egymással szöges ellentétben álló két felfogás szerint végzi ügyvédi munkáját. Nagy a tét, mikor egymással szembe kerülnek a bíróságon, hiszen veszett ügye, még egyiküknek sem volt.

 

Bosszúra törve - Viasat Film, szeptember 4. szerda, 21h

Stanleyt (John Travolta) és feleségét, Viviant (Rebecca DeMornay) megtámadják a parkolóban. Amikor a rendőrség azonosítja az elkövetőket, Stanley igazságot követel. Barátja, Dennis segítségével egyre mélyebbre merül az alvilágba, és a nyomozás során egyértelművé válik, hogy Vivian halála nem volt véletlen, hanem komoly összeesküvés húzódik a háttérben.

 

Szupercella - Film+, szeptember 4. szerda, 21h

A legendás Ray Breslin (Sylvester Stallone) a börtönök biztonságát teszteli, és eddig mindig sikerrel járt. A szervezet nagy összegű megbízást kap a CIA-től. Ezúttal az ultrabiztonságos, Sírkő nevű szuperbörtön rendszerét kell tesztelni azzal a feltétellel, hogy semmilyen külső segítségre nem számíthat. Breslin vállalja, ám életében először szembesül a feladat reménytelenségével. A börtönben összebarátkozik Rottmayerrel (Arnold Schwarzenegger), és meggyőzi, hogy vegyen részt merész tervének kivitelezésben. A nagy szökéshez azonban szükségük van Dr. Kyrie (Sam Neill) segítségére is.

 

Ali G Indahouse - Film Mánia, szeptember 4. szerda, 21h

"Csigidicsá, te, figyuzzá, tesó, szavazzá' má' rám, jó, mer' ha paramentes képvisellő lennék, akkó' csumára nem lenne több anyagi gondod, mer' én a legtutibb anyagot szállítom neked, tesóm, és a lotyódnak is kitömöm a bukszáját, de simán, érted, tesó, mer' tarcsunk össze itt a gettóba', nem, de most mér' csapod rám az ajtód, buzogány csávó? Csak azé' mer' feka vagyok?" Igen, ő az. Testileg fehér, lelkileg feka, de agyilag sötét. Itt az igazi dzsí, a full extrás műmájer gettócsávó és turbó üzemmódban osztja az észt, hozza a vészt és kéri a részt a raszta-gangszta. Ali G _ Madonna Music klippjének fukszokkal tarkított limuzinsofőrje _ végre egy teljes mozifilmen át borzolhatja a kedélyeket, fricskázhatja a jóízlést, kommentálhatja a popkultúrát, ingerelheti a rekeszizmokat ebben a dögös zenékkel és elképesztő poénokkal dúsított, eszméletlen vígjátékban.

 

Európa Expressz - Magyar Mozi TV, szeptember 4. szerda, 22.20h

A rendszerváltás óta folyamatosan nő a bűnözés Magyarországon. A rendőrség tehetetlen, Papp alezredes azonban hisz abban, hogy a dolgokat mégis meg lehet változtatni. A legjobb embereket gyűjti maga mellé, hogy a legnehezebb feladatokat is megoldhassa. Például hogy lekapcsolja Zavarovot, a kegyetlen maffiózót. Az első kísérlet nem sikerül: a különleges akciócsoport talán el tudná kapni a főnököt és két társát a józsefvárosi pályaudvaron, de a rendőrség egy másik csoportja túl korán érkezik. Lehet, hogy nem is véletlenül. Zavarov egy feladat teljesítésére Bécsbe készül. Miközben az expressz a határ felé száguld, a maffiózó rájön, hogy zsaruk is vannak a vonaton. Ezért társaival túszul ejti az utasokat. Az események azonban _ a vonattal egyetemben _ hamarosan meglepő fordulatot vesznek.

 

Az éjszaka urai - Film Mánia, szeptember 4. szerda, 22.30h

Bobby (Joaquin Phoenix) és Joseph (Mark Walberg) testvérek, akik az évek alatt egyre inkább eltávolodtak egymástól, köszönhetően teljesen különböző életfelfogásuknak. Bobby a család fekete báránya, aki már nem is használja a családi nevet, a '80-as évek New York-jának pezsgő, nagyvilági életét éli, egy menő éjszakai klub vezetőjeként. Joseph apjuk, a brooklyni rendőrkapitány nyomdokába lépett, és rendőrként szolgál. Bobby klubjának orosz tulajdonosa szoros szálakkal kapcsolódik a drogkereskedelemhez, Vadim, az unokaöccse a klubot használja a tranzakciók helyszínéül. Bobby bár személyesen nem érintett a drogüzletben, a "nem lát _ nem kérdez" politikáját követi. Ám, amikor a rendőrség Joseph vezetésével lecsap a bűnözőkre, választania kell a régi és az új élete között.

 

Mortal Kombat - AMC, szeptember 4. szerda, 22.55h

Kilenc generáció óta egy ördögi mágus gyakorolja a hatalmat a halandók felett. Amennyiben a tizedszer megrendezésre kerülő Mortal Kombat versenysorozatot is ő nyeri, a világot kipusztulás fenyegeti, s a Gonosz örökké uralkodni fog. Annak érdekében, hogy megmentsék a földet, három elszánt harcosnak kell beneveznie, s mindenáron arra törekedni, hogy legyőzzék az eddig leküzdhetetlen ellenfelet. A három harcosból álló csapat egyik tagja, az egoista, akcióhős Jonny Cage (Linden Ashby), a kemény, de gyönyörű különleges ügynök, Sonya Blade (Bridgette Wilson) és a bosszúra éhes hős, Liu Kang (Robin Shou).

 

Zombiváros - Paramount Network, szeptember 4. szerda, 23h

Mike mozigépészként dolgozik egy Carverville nevű unalmas kisvárosban. A fiú mindent megtesz, hogy elbűvőlje barátnőjét, Amyt, aki rajong a horrorfilmekért. Rövidesen megérkezik a legújabb zombifilm, így Mike egy privát vetítést szervez Amynek. A film azonban el van átkozva, ami elszabadulva az egész város lakóit zombikká változtatja.

 

Tolvajok városa - Filmcafe, szeptember 4. szerda, 23.05h

A Bostonban történő rablások és más erőszakos bűncselekmények nagy részét ugyanabból a kerületből származó tettesek követik el. Doug (Ben Affleck) itt él: ezt a világot ismeri, ezeket a szabályokat fogadja el. Ő és emberei sosem haboznak, mindig megszerzik, ami kell nekik, és nem hagynak nyomot maguk után. Ám most az egyszer hibáznak: egy rosszul sikerült bankrablás során kénytelenek túszul ejteni egy banktisztviselőt (Rebecca Hall) és ettől kezdve minden megváltozik.

 

Agancs - Moziverzum, szeptember 4. szerda, 23.10h

A rettegett "wendigo" mítosza megrázó életre kel ebben a félelmetes horrorthrillerben. Amikor egy oregoni kisváros tanárnője (Keri Russell) és bátyja (Jesse Plemons), a helyi seriff segíteni akarnak egy problémás fiatal fiúnak, aki különös titkot őriz, a következmények szörnyűbbek, mint azt valaha is gondolták volna.

 

Szupercella 2: Hades - Film+, szeptember 4. szerda, 23.20h

Sok év eltelt azóta, hogy Ray Breslin (Sylvester Stallone) emberfeletti teljesítménnyel megszökött a Sírkő nevű rettegett szuperbörtönből. Azóta új elit csapatával ártatlan embereket szabadítanak ki veszélyes helyzetekből. Egy nap megtudja, hogy egyik legjobb emberét, a Wing Chun mester Shut (Xiaoming Huang) a Hades-ba hurcolták. A Hades híres arról, hogy a fogvatartottaknak állatként kell küzdeniük egymással az életben maradásért. Breslin és csapata mindent megtesz, hogy kiszabadítsa társukat a rafinált, hi-tech, harci labirintus fogságából.

 

Kegyenc fegyenc - Mozi+, szeptember 4. szerda, 23.20h

Stan Minton-t a kisstílű szélhámost csalásért elítélik. Agyafúrt ügyvédje segítségével azonban Stan-nek sikerül némi időt nyernie, így van valamennyi esélye túlélni a börtön kegyetlenségét. Stan ekkor úgy dönt, hogy kiképezteti magát. A titokzatos Mester segítségét kéri, hogy faragjon belőle rettenetes harcművészt, hogy képes legyen állni a sarat, mire eljön az idő. A hónapok során Stan-ből valóban kíméletlen harcos válik, s amikor bevonul a börtönbe, rá kell jönnie, hogy a dutyi egyáltalán nem olyan, mint amilyennek elképzelte...