Ezeket a filmeket ajánljuk szerdára

Ha szerda esti kikapcsolódásnak a tévét választanád.

Édes november - Viasat2, június 1. szerda, 20h

Nelson Moss magának való, munkamániás üzletember. Egy napon összehozza a sors Sarával, aki miatta bukik meg az autóvezetői vizsgán. A lány csipkelődő modora egyszerre vonzza és taszítja a férfit, aki csak akkor lágyul el végképp, amikor Sara elmondja az igazat magáról. Halálos betegségben szenved, nincs sok ideje hátra. A legfontosabbat viszont elhallgatja a lány: nem akar és nem tud tartós kötöttséget vállalni. Elcsavarja egy-egy feltűnően morcos és kellemetlen alak fejét, majd egy hónap után, a jól végzett munka örömével továbbáll. Nelson nem tudja, hogy ő a kiszemelt édes, novemberi áldozat?

 

Monte Cristo grófja - Duna Tv, június 1. szerda, 20.55h

1815-ben Edmond Dantest, a fiatal hadnagyot esküvője előtt bonapartizmus koholt vádjával letartóztatják, és If várába zárják. 18 évet tölt ártatlanul If várában raboskodva, míg cellatársa, Faria abbé halála hozzásegíti a meneküléshez. Megtudja, hogy ki az a három ember, aki felelős a börtönbe juttatásáért. Felkeresné szeretteit, de édesapja időközben belehalt a bánatba, menyasszonya, Mercedes pedig ismeretlen helyre költözött. Miután Faria abbé kincsét megtalálja Monte Cristo szigetén, új életet kezd Monte Cristo gróf néven..

 

Várandósok - Az a bizonyos kilenc hónap - Paramount Network, június 1. szerda, 21h

A tévés fitness guru, Jules (Cameron Diaz) és a táncos show sztár, Evan (Matthew Morrison) maxigázon pörgő celebélete egy csapásra felfordul, mikor váratlanul szülői örömök elé néznek.

 

Boldog halálnapot! - Moziverzum, június 1. szerda, 21h

Jessica Rothe visszatér a szereplőgárda élén a BOLDOG HALÁLNAPOT! 2-ben, amely a folytatása a 2017-es év meglepetés sikerfilmjének, melyben egymást érték a lebilincselő, ismétlődő fordulatok és komikus csavarok. Ezúttal a hősnőnk, Tree felfedezi, hogy újra és újra meghalni meglepően könnyebb volt, mint a veszélyek, melyek ezek után következnek...

 

Gran Torino - Viasat3, június 1. szerda, 21h

Walt Kowalski, az egykori koreai veterán és nyugdíjas autószerelő felesége halála után egyedül él. A régi szomszédok is kihaltak vagy elköltöztek, a helyükre délkelet-ázsiai bevándorlók jöttek. Kowalski rossz szemmel nézi őket, nem rejti véka alá a velük kapcsolatos ellenérzését. Mindez csak fokozódik, amikor egyik éjjel a szomszéd fiú el akarja lopni a féri féltve őrzött autóját, a gyönyörű 1972-es Gran Torinót. Kiderül, hogy a környéket uraló banda kényszerítette erre. Miután a srácot megmenti a bandától, a hálás szomszédok ragaszkodnak hozzá, hogy Thao neki dolgozzon. Különös kapcsolat veszi kezdetét.

 

The Expendables 2 - A feláldozhatók 2 - Film+, június 1. szerda, 21h

Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), Dézsma (Randy Couture) és Hale Caesar (Terry Crews) újra együtt vannak, sőt két taggal, Billyvel, a Kölyökkel (Liam Hemsworth) és Maggie-vel (Yu Nan) még bővülnek is, amikor Mr. Church (Bruce Willis) összetrombitálja a csapatot egy látszólag egyszerű melóra. Barney és régi vágású zsoldosai könnyen jövő dohányban reménykednek, ám amikor egyiküket brutálisan meggyilkolják, a feláldozhatók bosszút esküsznek. Hiába járnak idegen területen, ahol minden ellenük dolgozik, a revánsvágytól fűtött csapat elszántan küzd, miközben az idővel versenyt futva egy váratlan veszélyt is el kell hárítaniuk, hiszen 2,7 kg tiszta plutóniummal már a világ egyensúlyát is meg lehet borítani.

 

Született feleség - M5, június 1. szerda, 21.35h

Észak-Franciaország, Sainte-Gudule, 1977. A háztartásbeli Suzanne engedelmes felesége a gazdag iparosnak, Robert Pujolnak, aki ugyanolyan kemény kézzel irányítja esernyőgyárát, mint gyerekeit és "reprezentatív" feleségét. Emellett természetesen szeretőt tart titkárnője _ és egyéb hölgyek _ személyében. Amikor azonban a munkások egy sztrájk során túszul ejtik Robertet, Suzanne veszi át a szerepét a vállalatban, és mindenki legnagyobb meglepetésére ügyes és magabiztos vezetőnek bizonyul. Mindeközben Suzanne múltjából feltűnik Maurice Babin s így az érzelmi _ és társadalmi _ szálak tovább bonyolódnak. Mikor aztán Robert csúcsformában visszatér pihentető nyaralásából, az események újabb, váratlan fordulatokat vesznek.