Ezeket a filmeket ajánljuk szerdára

A szerda estéd ez lesz otthon.

Mobil - Film+, június 28. szerda, 21h

Megszólal egy mobiltelefon. Ryan (Chris Evans) felveszi, és békés életét elragadja a totális káosz: gyilkosság és árulás veszi körül. Egy kétségbeesett női hang jelentkezik. Jessica (Kim Basinger) azt állítja, elrabolták, és csupán kimerülő félben lévő, törött telefonja köti össze a külvilággal. Pedig nagy szüksége volna a segítségre, hiszen kisfia hamarosan kijön az iskolából, férje hazafelé indul a munkából - és mindketten veszélyben vannak.

 

Amerikai pite - TV4, június 28. szerda, 21h

Minden fiatal életében eljön egyszer a pillanat, amikor megpróbálja átélni a felnőtté válás legmeghatározóbb élményét. Jimnek és Chrisnek feltett szándéka, hogy még az érettségi előtt elveszítik a szüzességüket. Mivel az idő sürget, a nemes cél érdekében mindenki latba veti, amije van, más-más úton közeledve kiszemeltjéhez. Akad azonban olyan, akinek be kell érnie apja jó tanácsaival és egy almás pitével. A címbéli sütemény ugyanis a szexuális tapasztalás sajátos eszközévé válik.

 

Közös többszörös - Paramount Network, június 28. szerda, 21h

Egy leterhelt apa, férj és üzletember szó szerint meghasad, amikor a zseniális genetikus klónozza.

 

Roncsfilm - Magyar Mozi TV, június 28. szerda, 21h

Budapest, VIII. kerület, Szigony utca. Zárt világ, saját törvényekkel és sajátos hősökkel. A margó. A hely centruma a Gólya névre hallgató kocsma, ahol az emberek összejönnek, isznak, megverekszenek, majd hazamennek. Valakit hasba szúrnak, mást háton döfnek, a sántán is vonzó Gizi magához veszi Kapát, a nő elcsapott albérlője azonban rátámad a lakásra. Összecsapások zajlanak minden fronton, majd minden bérleményben. A házmester túszul ejti feleségét, aztán egy orvosnőt, Halászéknál egy rossz néven vett gesztus miatt lángra kap az olajkályha. A közösen nevelt disznóba túl sok gáz kerül, ezért szétdurran. Giziék összevesznek, kibékülnek, közben újabb lángok gyúlnak. Az élet zajlik, megy tovább.

 

Az 57-es utas - RTL HÁROM, június 28. szerda, 21h

Charles Rane (Bruce Payne), a világ egyik legveszedelmesebb bűnözője az FBI kíséretében az 57-es járat utasa, akárcsak John Cutter (Wesley Snipes) antiterrorista szakértő, aki épp új állomáshelyére tart. Cutter nem is sejti, hogy egy gépen utazik Rane-nel, ahogy azt sem, hogy az utasok között a terrorista jól értesült, állig felfegyverzett társai is elvegyültek. Röviddel a felszállás után a fegyveresek hatalmukba kerítik a gépet, megölik az FBI embereit és kiszabadítják főnöküket. És ekkor az egyik átlagosnak tűnő utas kezébe veszi az ügyet.

 

Arachnophobia - Pókiszony - AMC, június 28. szerda, 21h

Dél-Amerika esőerdeinek mélyén kutatók egy olyan új pókfajt fedeznek fel, melynek halálos a harapása. Az expedíció egyik tagja nemcsak az életével fizet a felfedezésért, halálával további tragédiát is okoz, mivel holttestével együtt Kaliforniába érkezik az új faj egyik példánya is. A dél-amerikai mérges pók és egy helyi ártalmatlan pókfajta kereszteződéséből születik meg az a lény, amelyik gyökeresen felforgatja az addig oly idilli kisváros mindennapjait.

 

A Nagy Fal - Mozi+, június 28. szerda, 21h

Egy elit osztag az emberiség utolsó harcát vívja a világ legikonikusabb építményén, a Nagy Falon. Egy olyan ellenséget igyekeznek megállítani, amely nemcsak az országot, de az egész világot elpusztíthatja.

 

Játsz/ma - Film Mánia, június 28. szerda, 21h

A fordulatos thriller egy gazdag és unott bankárról szól, aki még saját születésnapját is egyedül ünnepelné. Édesapja is hasonló korban lett öngyilkos. A váratlan izgalom akkor keletkezik, amikor saját eltűnt öccse újra felbukkan a színen. A tékozló fiú különleges születésnapi ajándékot talál ki: egy titokzatos játékban való részvételt ajánl bátyjának. A szervező cég egyszerűen felszívódik, mikor az első baljós történések után kutatva a bankár kérdőre vonná őket. A játék tétje immár a saját élete.

 

Gothika - Viasat3, június 28. szerda, 21h

Egy szigorúan őrzött női börtön sokaknak félelmetes intézmény, de Miranda Grey pszichológusnő (Halle Berry) inkább izgalmas szakmai kihívásnak tekinti munkahelyét. Egy este egy sebesült lányt látva az úton félrerántja a kormányt, ám mire magához tér, újból a munkahelyén, a börtönben találja magát, de már a rács másik oldalán. Azt mondják neki, megölte a férjét. Azt állítják, hogy megőrült.

 

Az élet muzsikája - Kálmán Imre - Duna World, június 28. szerda, 22.40h

Kálmán Imre az operettkirály egyáltalán nem operettbe illő életet élt. A békebeli, jómódú, polgári családba született kisfiú tehetsége hamar kiderül, és titokban képzi is magát. Elvégzi a jogi egyetemet, de sikertelen ügyvédi próbálkozása után inkább zeneszerzésre adja a fejét. Előbb Pest kedvencévé válik fülbemászó dalaival, majd Bécsben folytatódik a fényes karrier. Bécs annektálása után Franciaországba, majd Amerikába költözik…

 

Az éjszaka törvénye - Viasat3, június 28. szerda, 23h

Az 1920-as években Joe Coughlin, a bostoni rendőrkapitány tékozló fia a floridai Ybor Citybe költözik, ahol szeszcsempész, majd hírhedt gengszter válik belőle.

 

Mad Max – A harag útja - Film+, június 28. szerda, 23h

A katasztrófa olyan régen volt, hogy már alig akad, aki emlékezne rá. Az emberiség egykori dicsőségének nyoma sincs, a Föld egyetlen hatalmas sivatag. A kevés életben maradt kíméletlen ragadozóvá vált, és bármire képes, csak hogy egy nappal tovább éljen. De akadnak még olyanok, akik rendbe hozhatnák azt, ami úgy tűnik, visszavonhatatlanul elromlott. Az egyikük Max (Tom Hardy), a hallgatag, harcos férfi, aki elvesztette a családját. A másik Furiosa (Charlize Theron), a harcosnő, aki hiszi, hogy túlélésének záloga az, ha eljut a sivatagon túlra, ahol a gyerekkorát töltötte.

 

A szerencse katonái - Mozi+, június 28. szerda, 23h

Dimidov, Grimaud, Tommy, Charles és Samuel befizetnek egy programra, ahol kipróbálhatják magukat katonaként. Ám a kiképzés nem úgy sikerül ahogy várják, ugyanis hamarosan egy éles bevetés közepén találják magukat. Kiképzőjük Craig, mindent megtesz, hogy megmentse a csapatot majd végül szembenéz régi ellenségével is.

 

Anakonda 2.: A véres orchidea - Viasat Film, június 28. szerda, 23.05h

Tudományos expedíció indul a borneói dzsungelbe, a világ azon kevés tájainak egyikére, melyet a fehér ember még nem hódított meg. Az egyik gyógyszergyártó nagyvállalat vezetése korábbi híradások és legendák alapján úgy sejti, hogy arrafelé nő a ritka és különleges fekete orchidea, melynek virágából új gyógyszerek hatóanyaga nyerhető ki. Az expedíció sikerrel jár, a dzsungelben a kutatók rátalálnak ugyan a keresett növényre, de hamarosan rá kell jönniük, nem ők az elsők. A fekete orchidea az anakondák tápláléka. És ezek a kígyók hatalmasra nőnek, elpusztíthatatlanok és nagyon veszélyesek.

 

Távozz tőlem, Sátán! - Filmcafe, június 28. szerda, 23.15h

Aki New Yorkban rendőr, az nap mint nap találkozik a bűn és gonoszság minden formájával. Sarchie (Eric Bana) azonban képtelen hozzászokni ahhoz a sok fájdalomhoz, amivel szolgálatban kénytelen szembenézni. Most egy egészen különös gyilkosságsorozat ügyében kénytelen nyomozni. A megmagyarázhatatlan és megmagyarázhatatlanul kegyetlen gyilkosságok felzaklatják, és a szolgálaton kívüli óráit is tönkreteszik: pedig azokat a kislányával és gyönyörű feleségével szeretné tölteni. Amikor már úgy érzi, beleőrül az egyre csak ismétlődő esetekbe, találkozik egy pappal, aki nem hord reverendát, és legalább olyan kemény figura, mint egy New York-i zsaru. És azt állítja, tudja, mi áll a borzasztó bűncselekmények hátterében.

 

Fűrész - Paramount Network, június 28. szerda, 23.30h

Mit tennél meg azért, hogy mentsd az életed? Készülj egy idegborzoló utazásra a terror legsötétebb bugyraiba. A megháborodott szadista sorozatgyilkos megszállottan akarja megtanítani áldozatait az élet értékére.