Ezeket a filmeket ajánljuk szerdára

Vizuális csemegék szerda estére.

Mellékhatások - TV4, július 5. szerda, 21h

Emily tökéletesnek hitt élete összeomlik, amikor a férje börtönbe kerül. Négy évvel később szabadul, ám Emily képtelen örülni ennek, depresszióba esik. Az öngyilkossági kísérletét követően az asszony felkeresi Jonathan Banks pszichológust, azt remélve, hogy majd segít rajta. A kezelések ellenére Emily állapota tovább rosszabbodik. Dr. Banks ekkor új gyógyszert ír fel neki, ám annak mellékhatásaként Emily alvajárás közben megöli a férjét. Mindez megingatja Dr. Banks praxisát, aki nyomozni kezd az ügyben.

 

Véres hármas - Mozi+, július 5. szerda, 21h

Egy milliárdos lánya a bűnözők célkeresztjébe kerül. Egy csapatnyi mindenre elszánt, elit zsoldos veszi fel a harcot a bérgyilkosokból álló bűnszervezet ellen.

 

A bűn rendje - Filmcafe, július 5. szerda, 21h

Az egyházon belül évszázadok óta létező titkos rend főpapját meggyilkolják. Az egyik pap, Alex (Heath Ledger) indul Rómába, hogy kivizsgálja a gyilkosság körülményeit. A halott rendfőnök testén olyan különös nyomokat talál, amelyek láttán a jeges rémület fogja el. Az eset kiderítéséhez társakra van szüksége, ezért megbízható kollégáját és egy művészt, akin korábban ördögűzést hajtott végre, hív segítségül.

 

Buliszerviz - Film Mánia, július 5. szerda, 21h

Van Wilder (Ryan Reynolds) imád egyetemre járni. Ezért nem hajlandó befejezni és ezért kezdi már a hetedik évét az ódon falak között a régi és egyetlen céllal: mindenképpen elkerülni a diplomát és a felnőtt életet! Nincs is ebben semmi meglepő, a megnyerő fiatalember az egyetem királya. Ő szervezi a legjobb bulikat, ő issza a legtöbbet, őt tisztelik az elsőéves srácok és az ő lába előtt hevernek (vagy térdelnek) a lányok. Imádja a botrányt, szereti az őrült hangulatot, lelkesedik, ha sok sört lát egy helyen és az ellen sem tiltakozik, ha a söröshordót a helyi szépségkirálynő csapolja neki. Csak a tanárok nem tudják elviselni. Megesküsznek, hogy mindenáron megszabadulnak tőle: levizsgáztatják. És mert a baj nem jár egyedül, az egyetemi lap ifjú újságírónője (Tara Reid) is színre lép, hogy kérdéseivel zaklassa az aranyifjút.

 

Mad Max - AMC, július 5. szerda, 21h

Ebben a különös, a nem is olyan távoli jövőben játszódó filmben a pusztuló városok között kergetik egymást az útonálló bandák, a félelmet nem ismerő, öngyilkosjelölt autóversenyzők és a rendőrök. Amikor az egyik motoros banda tagja az üldözés során az életét veszti, barátai, élükön egy karizmatikus pszichopatával, Toecutterrel, elmennek a holttestért. A bosszúra szomjazó társaság megtámad mindenkit, aki az útjába kerül. Az eset kivizsgálására Max és társa kap megbízást, akiknek sikerül is a banda egyik tagját letartóztatni, ám már a következő napon szabadon is engedik. A rendőrkapitány, aki már belefásult a bűnözők elleni eredménytelen küzdelembe, szabad kezet ad beosztottjainak. Hiába minden, a rendőrök nem jutnak eredményre, sőt ők szenvednek újabb vereséget: Max társával brutálisan végeznek a banda tagjai. Max kénytelen engedni felesége unszolásának, kilép a rendőrség kötelékéből és családja társaságában nekiindul, hogy új életet kezdjen. Ám más van megírva számára a sors könyvében, a banda bosszúja elől nincs menekvés: a következő áldozat Max gyermeke. Az őrület határán álló, kétségbeesett férfi újra szolgálatba áll, és egy speciálisan az ő számára készített autóval ered a gyilkosok nyomába.

 

Parker - Film+, július 5. szerda, 21h

Parker (Jason Statham) profi tolvaj, megvannak a maga szabályai: sosem lop olyantól, akinek nincs pénze, és sosem bánt olyant, aki nem szolgált rá. Utolsó akciója során azonban társai átvágják, a zsákmányt lenyúlják, őt pedig kishíján a túlvilágra küldik. Parker feltett szándéka, hogy megszerzi a zsákmányt. A gazdagok és híresek kedvelt gyülekezőhelyén bukkan a bandára, azonban tervéhez bennfentes társra van szüksége. A pénzhiányban szenvedő, belevaló ingatlanügynököt, Leslie-t (Jennifer Lopez) szemeli ki partnerének, akivel együtt eszelik ki a nagy dobást.

 

Boldog halálnapot! - Moziverzum, július 5. szerda, 21h

Jessica Rothe visszatér a szereplőgárda élén a BOLDOG HALÁLNAPOT! 2-ben, amely a folytatása a 2017-es év meglepetés sikerfilmjének, melyben egymást érték a lebilincselő, ismétlődő fordulatok és komikus csavarok. Ezúttal a hősnőnk, Tree felfedezi, hogy újra és újra meghalni meglepően könnyebb volt, mint a veszélyek, melyek ezek után következnek...

 

A Vaslady - DUNA Televízió, július 5. szerda, 22h

A Vaslady meghitt és meglepő életrajzi film Margaret Thatcherről, az Egyesült Királyság első es egyetlen női miniszterelnökéről. A XX. Század egyik legismertebb és legbefolyásosabb asszonya a semmiből érkezett, és szétzúzott minden nemi és osztálybeli előítéletet egy olyan világban, ahol az érkezéséig kizárólag férfiak uralkodtak.

 

A 657-es járat - Filmcafe, július 5. szerda, 22.55h

Vaughn egy szerencsétlen flótás, aki krupiéként dolgozik egy játékkaszinóban. A férfi kislánya beteg, ám nincs pénze a műtétre. A kétségbeesett helyzetben lévő férfi elhatározza, hogy bármi áron, de megszerzi a pénzt, ezért összeáll a kaszinó egy másik alkalmazottjával, hogy kirabolják az intézményt. Amikor a rablás kudarcba fullad, Vaughn és társa eltérítenek egy városi buszt, és megpróbálnak meglógni. A zsaruk mellett Pope, a kegyetlen kaszinótulajdonos emberei is a nyomukban vannak.

 

22 mérfüld - Mozi+, július 5. szerda, 23h

Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az oda vezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor kiiktatására törnek – bármi áron.

 

Az ördög ügyvédje - Viasat Film, július 5. szerda, 23h

Kevin Lomax, a sikeres védőügyvéd egyetlen pert sem veszített még életében, mert szinte hipnotikus erővel bírja rá az esküdteket, hogy mentsék fel ügyfeleit. De nemcsak a tárgyalóteremben, hanem a magánéletében is szerencsés, elbűvölő feleségével, Mary Annel az oldalán. De semmi sem tarthat örökké. Egy napon betoppan hozzá egy tekintélyes New York-i jogi cég megbízottja és közli vele, hogy felettesei felfigyeltek hihetetlen teljesítményére és szeretnék a cég munkatársai között látni. Feleségével New Yorkba utazik, ahol hamarosan megismerkedik a cég titokzatos vezetőjével, John Miltonnal is. A nagyravágyó Kevin nem bír ellenállni a kísértésnek és elfogadja Milton ragyogó ajánlatát. Új főnöke életmódja, hatalma és a körülötte lebegő érzéki női figurák kibillentik egyensúlyából. Azonban amikor sztárügyvédként belekóstol a hatalomba, valami megváltozik benne. A győzelem megszállottjává válik és többé semmi más nem érdekli. Nem figyel felesége baljóslatú látomásaira, aki egyre furcsább dolgokat tapasztal és megérzi, hogy súlyos árat kell fizetniük a csillogó előnyökért. Kevin egyre nehezebb tárgyalótermi megmérettetéseken esik át. Mindene a diadal, de elkezd félni. A földi pokol kapujában Milton vár rá.

 

Csúcshatás - Paramount Network, július 5. szerda, 23h

Bradley Cooper és Robert De Niro a főszereplői a Csúcshatás című lebilincselő akcióthrillernek, amelyben egy sikertelen író életét fenekestül felforgatja egy szupertitkos "intelligens gyógyszer".

 

Sziklák szeme - Moziverzum, július 5. szerda, 23h

Egy átlagos amerikai család átlagos autóján átlagos kirándulásra indul Kaliforniába. Ám ez a túra egészen másképp alakul, mint ahogy tervezték. A kocsijuk lerobban valahol egy sivatag közepén. A környező hegyekből pedig valaki (vagy valakik) figyelik őket. Olyanok, akik már nagyon várták őket. Egy másik, cseppet sem átlagos család birtokára tévedtek. Vendéglátóik nagyon szeretik a vendégeket: nyersen vagy főve egyaránt...

 

Vérmesék - RTL HÁROM, július 5. szerda, 23.10h

A hírhedt maffiózó családnak mindene megvolt egészen addig míg Fred (Robert De Niro), a családfő az FBI-nak tett vallomásával három keleti parti maffiafőnököt is rács mögé juttatott, veszélybe sodorva ezzel kicsiny famíliája hétköznapjait. Húsz millió dolláros vérdíjjal a fején a tanúvédelmi program sem tűnik életbiztosításnak, de a maffia első számú ellenségének nem sok választása marad. Stansfield ügynököt (Tommy Lee Jones) kapja a feladatot, hogy Franciaországba telepítse és védelmezze Franket, feleségét, Maggie-t (Michelle Pfeiffer), két gyerekét Belle-t (Dianna Agron) és Warrent (John D'Leo).

 

Halálfutam - Film+, július 5. szerda, 23.30h

Az elhúzódó gazdasági világválságban elképesztő népszerűségnek örvend a Halálfutam, ahol az életfogytiglanra ítélt bűnözők páncélozott autókkal versenyeznek. Szabályok nincsenek, csak a győztes életének van értéke, aki a három szakaszból álló futam végén egyetlen túlélőként elnyerheti a szabadságát. Az ártatlanul elítélt Jensen Ames (Jason Statham) is hamarosan a harcos versenyzők között találja magát Frankenstein jelmezben. Ám ahogy elkezdődik a verseny, Jensen rájön, hogy csapdába csalták.