Ezeket a filmeket ajánljuk szombatra

Ha ma nem csinálnál semmi különöset.

Várandósok - Az a bizonyos kilenc hónap - Paramount Network, március 4. szombat, 8.40h

A tévés fitness guru, Jules (Cameron Diaz) és a táncos show sztár, Evan (Matthew Morrison) maxigázon pörgő celebélete egy csapásra felfordul, mikor váratlanul szülői örömök elé néznek.

 

Az olasz meló - Mozi+, március 4. szombat, 12h

A terv tökéletes. A melót hibátlanul megcsinálták, a menekülés is tiszta ügy volt. Az egyetlen bökkenő, amire Charlie Croker mestertolvaj álmában sem gondolt, saját csapatának egyik tagja lett. Miután sikerült végrehajtaniuk egy elképesztő aranyrúdrablást Velence egyik szigorúan őrzött palotájában, Charlie és bandája nem akarnak hinni a szemüknek és az eszüknek, amikor egyik társukról kiderül, hogy kettős játékot űzött. Innentől nem a kassza a tét, hanem a bosszú! Ekkor lép a képbe Stella, a gyönyörű, acélidegzetű kasszafúró, aki csatlakozik Charlie csapatához, amikor vissza akarják lopni az aranyat. Mégpedig úgy, hogy betörnek Los Angeles közlekedésfelügyeleti központjába, megbabrálják a jelzőlámpákat, és a város történetének legnagyobb közlekedési dugóját idézik elő… Az 1969-es klasszikus modern változata tele van fordulatokkal, izgalmas kaszkadőrmutatványokkal, páncélkocsikkal, motorokkal, helikopterekkel, beláthatatlanul vad kanyarokkal, akcióval és izgalommal!

 

Eladó a családom - Film Mánia, március 4. szombat, 12.15h

A Jones házaspár az amerikai középosztály szimbóluma: sikeres pár, jól fizető munka, két kamasz gyerek, kertvárosi otthon. A divatdiktátor Kate egyszerre dekoratív, szexi és lenyűgöző. Az üzletember Steve mindent összegrundolt már, ami a kényelmes élethez kell, a nagyszerű feleséget és a rengeteg high-tech kütyüt is beleértve. Persze a két kölyök, Jenn és Mick is el van látva minden jóval, menő cuccal, remek autóval, digitális technikával. A szomszédok próbálnak lépést tartani Jonesékkal. Ám lassacskán kiderül, hogy a tökéletes család álcája mögött miféle titok lappang.

 

Szárnyát vagy combját? - Filmcafe, március 4. szombat, 12.20h

Az ismert, hatvanéves éttermi kritikus, Charles Duchemin pályafutása csúcsán a visszavonulás gondolatával foglalkozik. Előtte azonban még el akarja készíteni híres éttermi kalauzának utolsó kiadását, illetve át akarja adni fiának, Gérardnak tudását és szakmai tapasztalatát. A fiúnak azonban esze ágában sincs édesapja nyomdokaiba lépni és titokban vándorcirkuszt alapít, amelyben bohócként lép fel. Charles-nak más gondjai is akadnak: legnagyobb ellensége, Jacques Tricatel gyorséttermi birodalmával forradalmasítani akarja a francia gasztronómiát. A férfi megpróbálja ellopni az éttermi kalauz utolsó kiadását, hogy titokban megszerezhesse a rosszul minősített vendéglátó egységeket.

 

Zorro álarca - TV2, március 4. szombat, 12.45h

Don Diego de la Vega, a titokzatos Zorro álarca mögé rejtőzve sikerrel vívta egyszemélyes harcát a vaskezű kormányzó, Don Rafael Montero és a spanyol uralom ellen. Egy suhintás az acélpengével, egy nagy Z betű, s már mindenki tudja, Zorro járt itt, hogy oltalmazza a gyengéket és kiszolgáltatottakat, és bosszút álljon az elszenvedett igazságtalanságokért. Ám e legyőzhetetlen, sebezhetetlen hős jelmeze hús-vér embert takar, akit a kormányzó végül mégis sarokba szorít és megfoszt mindattól, amiért él: a családjától és a szabadságától. Megöli feleségét, magához veszi kislányát, őt magát pedig börtönbe záratja. Mire húsz év multán sikerül megszöknie, már túl öreg ahhoz, hogy a legendás Zorro-álarcot újra felöltse. Pedig az elnyomás kegyetlenebb, mint valaha, s a kormányzó minden eddiginél sötétebb terveket forgat a fejében. A véletlen azonban útjába sodor egy útonállót, Alejandro Murrieta-t, akiben meglátja a lehetőséget, hogy sok tanulás és hosszas gyakorlás után az örökébe léphessen…

 

A stepfordi feleségek - SuperTV2, március 4. szombat, 13h

Ira Levin könyve alapján! Joanna Eberhart azt hiszi, hogy a lábai előtt hever a világ. Ő az EBS tévétársaság történetének legfiatalabb elnöke, egy figyelmes férjjel és két gyönyörű gyerekkel. Úgy tűnik, minden tökéletes, mígnem egy katasztrofális napon összeomlik Joanna élete. Az állásából kirúgják, s már arra sem emlékszik, hogy hová járnak suliba a srácok, és a mintaházasság is becsődölni látszik...Az idegösszeroppanás után Joanna és a férje úgy döntenek, hogy ideje új életet kezdeni: összepakolják a családot és elköltöznek az idilli kisvárosba, Stepford-ba. Stepford-ban pedig minden tökéletes! A házak nagyok, tágasak, díszesek, csillognak-villognak, az ég kék és süt a nap, a fű zöld és szépen van nyírva, és a feleségek...elragadóak! Sütnek, főznek, mosnak, vasalnak, takarítanak, gyereket nevelnek, szőkék, folyton mosolyognak, illegnek-billegnek a színes, takaros ruháikban és fergeteges szexpartnerek a nap bármely szakában! Isten hozta Stepford-ban, az amerikai álom városában… Ez a thriller-vígjáték az 1975-ös, feszültséggel teli klasszikus feldolgozása!

 

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt - Moziverzum, március 4. szombat, 14.10h

Andie Anderson a Nőmérő Magazin újdonsült rovatvezetője, aki hétről-hétre remek tanácsokkal látja el női olvasóit a közkedvelt "Hogyan"-rovat hasábjain. Legújabb témájához ezúttal egyik kolléganője sanyarú sorsából merít ihletet, és már meg is van a következő havi cím: Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? Ehhez azonban villámgyorsan fel kell szednie egy pasit, akit aztán 10 nap alatt furfangosabbnál furfangosabb módszerekkel kergethet a szakításba és az őrületbe. Benjamin Barry, a menő reklámügynök eközben egy sokat ígérő megbízást akar megkaparintani _ mindenáron. Vakmerősége odáig fajul, hogy a siker érdekében fogadást köt: 10 nap alatt magába bolondít egy nőt, akit kijelölnek neki. És mit ad isten, az áldozat éppen Andie lesz…

 

Rémségek cirkusza - Filmcafe, március 4. szombat, 14.35h

A tizennégy éves Darren semmiben sem különbözik a kertvárosi kölyköktől. Ám mindez megváltozik, miután a barátjával találkoznak egy utazó cirkusszal. A kamaszt megigézi a Rémségek cirkuszának és szörnyeinek világa. Nem csoda, hogy igent mond a Larten Crepsley nevű vámpírnak, amikor az felajánlja neki, hogy őt is vérszomjassá változtatja. Az újdonsült vérszívó csatlakozik a cirkusz förtelmes társulatához, és ezzel együtt belecsöppen a vámpírok és a még náluk is veszedelmesebb ellenfeleik, a vérszipolyok között folyó ádáz küzdelembe.

 

Térden állva jövök hozzád - Duna Tv, március 4. szombat, 15.05h

Gianni, a fiatal vidéki fiú kénytelen megkezdeni a katonai szolgálatot Nápolyban, ahol hamar kitűnik a többiek közül, méghozzá nem a katonai teljesítménével, hanem remek hangjával, amit Nápolyban nagyon is értékelnek. A szerelem is rátalál, az őrmeseter szép szőke lánya viszonozza az érzelmeit. De amikor megnyer egy fontos versenyt, fejébe száll a dicsőség és hagyja, hogy egy gazdag lány magával cipelje…

 

Fogadom - RTL, március 4. szombat, 15.25h

Paige (Rachel McAdams) és Leo (Channing Tatum) friss házasok, még boldogok és szerelmesek. A mézeshetek szinte még el sem múltak, amikor Paige egy balesetben elveszti az eszméletét, és amikor felébred, nem emlékszik Leóra. Az összezavarodott lány értetlenül áll azelőtt, hogy miért szakította meg a szüleivel a kapcsolatát az esküvőjük óta, miért hagyta ott az exét, és mi a szerepe mindebben Leónak. Míg Paige inkább a szülei otthonát választja, addig Leo megpróbálja visszahódítani a lányt azzal, hogy újra udvarol neki.

 

Bérgyilkosok - AMC, március 4. szombat, 16.40h

Rath-t még a hidegháború éveiben szervezték be egy munkára, amelynek elvégzésére csak néhány kivételes ember volt képes. Rath bérgyilkos volt, aki mindig tudta, melyik oldalon áll. A világ azonban megváltozott: a hidegháború a múlté, egyszerre minden bizonytalanná, átláthatatlanná vált. Bain már ennek a régi szabályokat elvető világnak a gyermeke. A szakma íratlan törvényei számára semmit sem jelentenek, egyetlen célja, hogy mindenáron ő legyen az elsőszámú profi, a bérgyilkosok királya. Ehhez azonban el kell távolítania Rath-t, azaz meg kell ölnie a veterán mestert. A macska-egér harc megkezdődik, az üldöző és üldözött személye azonban hamarosan felcserélődik.

 

Az időutazó felesége - Viasat3, március 4. szombat, 16.45h

Henry, a chicagói könyvtáros ritka genetikai rendellenességben szenved. Egyfajta időutazóként a legváratlanabb pillanatokban más-más idősíkban találja magát. Az egyetlen biztos pont az életében Clare. A férfi harmincéves volt, amikor találkoztak, a lány hat. A férfi harmincéves volt, amikor összeházasodtak, a lány huszonkettő. Különös kapcsolatuk során megélik a fiatalságukat, öregségüket, a szerelem téren és időn át is összeköti őket. Boldogságukat csak két dolog árnyékolja be. Vajon a gyermekük is örökli apja betegségét? És meddig térhet vissza Henry, akit láttak meghalni.

 

Napos oldal - Filmcafe, március 4. szombat, 16.45h

Pat Solatano (Bradley Cooper) mindenét elvesztette _ a házát, az állását, a feleségét. És most kénytelen újra a szüleihez (Robert De Niro, Jacki Weaver) költözni, miután nyolc hónapot töltött egy elmegyógyintézetben. Pat szeretné újra rendbe hozni az életét, pozitívan szemlélni a világot és szeretne újra összejönni ex-feleségével is. A szüleinek csak annyi a vágya, hogy Pat képes legyen ismét lábra állni a nehéz időszak után. Ám a dolgok még bonyolultabbá válnak, mikor Pat megismeri Tiffanyt (Jennifer Lawrence), a titokzatos fiatal lányt, aki szintén nem kevés problémával küszködik. Tiffany felajánlja Patnek, hogy segít neki visszahódítani egykori kedvesét, de csak akkor, ha cserébe majd ő is tesz érte valami nagyon fontosat. Mikorra pedig egyezségük kezd beteljesülni, meglepő módon azt tapasztalják, hogy felettébb közel kerültek egymáshoz, és talán a saját elrontott életükre is érvényes lesz a "minden rosszban van valami jó"-tézis.

 

Johnny English újra lecsap - Prime, március 4. szombat, 16.55h

Egy kibertámadás leleplezi az összes aktív angol beépített ügynököt, és az akció kiagyalója további pusztítással fenyegeti a világot. A titkosszolgálat most csak egy emberben bízhat – Johnny Englishben. A jelenleg leszerelt, és egy kis előkészítő iskolában tanító Englisht újra szolgálatba hívják, hogy találja meg a ravasz hackert, és ugorjon fejest az akcióba. Ám ahhoz, hogy a küldetés sikerrel járjon, hősünknek minden képességét latba kell vetnie – és nincs neki túl sok –, mivel itt a múlt analóg módszereinek kell szembeszállniuk a jövő digitális technológiájával…

 

Egyszerűen bonyolult - SuperTV2, március 4. szombat, 17.25h

Jane három felnőtt gyermek anyja, jól menő péksége és étterme van. Ráadásul tíz évvel a válásuk után is baráti kapcsolatot ápol az ügyvéd ex-férjével. Jane és Jake a fiúk diplomaosztójára készülve összefutnak egy étteremben. A vacsora borozgatásba torkollik, majd némi nosztalgiázás után az ágyban kötnek ki. A helyzet egyszerűen bonyolult, hiszen Jake-nek csinos, ifjú felesége van, meg egy mostohagyereke. Jane-nek viszont egy félszeg, elvált építész csapná a szelet. A férfi pedig megint belehabarodik a volt asszonyába, akinek az életében nincs igazán helye az exnek...