Ezeket a filmeket ajánljuk vasárnapra

Ha nálad a semmittevésé a főszerep egész vasárnap, akkor heveredj le a tévé elé, és pörgesd végig ezt a listát!

Alfie - Paramount Network, augusztus 15. vasárnap, 8.30h

A klasszikus, 1960-as eredeti film stílusos, modern változata. Egy filozofikus nőcsábász (Jude Law) humoros, szexi, gyakran megható története, aki kénytelen újragondolni látszólag gondtalan életét.

 

Kettőn áll a vásár - Moziverzum, augusztus 15. vasárnap, 9.40h

Azt mondják, hogy minden embernek van egy párja valahol a világban. Ez persze lehetetlen, de Amanda szereti a lehetetlen dolgokat. Van is egy lány, Alyssa, aki pontosan egy időben született vele, csak egy másik kontinensen. Egyikük nagyszájú, másikuk csendeske. Egyikük mérhetetlen fényűzés közepette nevelkedik, másikuk nevelőszülőtől nevelőszülőig vetődik. A felnőttek viszont mindenütt egyformák. Buták, élhetetlenek, és nem képesek felismerni saját érdekeiket. Amanda apja éppen feleségül készül venni valakit, aki nem illik hozzá, csak nagyon szeretne feleséggé válni. Alyssa pedig szerencsére ismer egy nagyszerű nőt, aki remélhetőleg elég bátor ahhoz, hogy megküzdjön a neki való férfiért. Csak egy kis segítség kell neki a lányoktól. És az, hogy a lányok találkozzanak. A népszerű színészek (Steve Guttenberg, Kirstie Alley) és a két nagyszerű lány (az Olsen ikrek) felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt kiváló szórakozást garantálnak!

 

Madarak - Film Mánia, augusztus 15. vasárnap, 9.55h

Mitch Brenner a húgának papagájokat akar venni ajándékba. Az állatkereskedésben megismerkedik a gyönyörű, felsőbb körökből származó Melanie-val. Melanie, a véletlen találkozás hatására elhatározza, hogy megkeresi a férfit, ezért útnak indul Bodega Baybe. Amint megérkezik, megtámadja őt egy sirály. Ezután megtalálja Brenner otthonát és megismerkedik a férfi zsarnoki természetű édesanyjával. Másnap a madarak megsebesítenek néhány gyereket. Valamilyen titokzatos oknál fogva a sirályok, verebek és hollók nagyon agresszíven kezdenek viselkedni. Elkezdődik a harc a túlélésért.

 

Will - Sony Movie Channel, augusztus 15. vasárnap, 11.30h

A 11 éves Will Brennan (Perry Eggleton) a világ egyik legnagyobb Liverpool drukkere. A dél-angliai fiúiskolában a sport iránti szeretete az egyetlen, amibe kapaszkodhat. Majd a semmiből egyszer csak feltűnik rég nem látott apja, Gareth (Damian Lewis), két jeggyel az év legnagyobb meccsére, az UEFA-Bajnokok Ligája döntőjére Isztambulban. Mikor épp útra kelnének, Will édesapja váratlanul meghal. A kisfiú elhatározza, hogy azért is elmegy a meccsre, hogy édesapja álmát beteljesítse.

 

Mr. Magoo - Viasat3, augusztus 15. vasárnap, 12.50h

Mr. Magoo (Leslie Nielsen), a konzervkirály az orráig se lát, tekintete mégis mindig a jövőbe mered. Tiszta jó szándék vezeti, amikor lehetővé teszi a híres rubin, Kurisztán Csillaga bemutatását. Ám ármányos betörők megfújják az ékkövet, és nemcsak hősünk, hanem a szerencse is vaksi. A drágakő végül úgy kerül vissza, hogy Magoo észre sem veszi. Így lesz egyszerre bűnözők és rendőrök célpontja, gyanúsított és becsületes megtaláló. Közben kibontakozik egy szerelem, melyben még egy ponty is szerepet kap, az év nagy operaelőadását elfújja a szél, és a gengszterparti során egy fontosnak látszó béka teljesen elázik.

 

Űrcowboyok - Film+, augusztus 15. vasárnap, 13.50h

1958-ban az amerikai légierő parancsnoksága kiválasztotta négy legjobb és legmerészebb pilótáját, hogy felkészítse őket az első űrutazásra. Ám a tervek végül másképp alakultak, és az űrkísérlettel járó dicsőséget egy kísérleti majom aratta le. Az egykori nagy csapat négy évtizeddel később azonban újra szolgálatba lép. Egy orosz műhold irányítórendszere felmondja a szolgálatot, és a hatalmas gépezet egyenest a föld felé zuhan. A szatelit olyan elavult, hogy az USA válságmegoldó szakértői közül senki sem tudja, hogyan lehetne irányítani. Ismét szükség van a régiekre. A csapat egykori parancsnoka Frank (Clint Eastwood), ha kis késéssel is, végre megkapja élete nagy lehetőségét. Ám ő csak akkor vállalja a küldetést, ha régi társait is magával viheti. Összeáll tehát a régi gárda, és felkészül élete első űr-mentőakciójára. Tagjai nem tudják, hogy ami ott fenn vár rájuk, arra úgy sem lehet felkészülni.

 

A múmia visszatér - Mozi+, augusztus 15. vasárnap, 14.15h

1935-ben, tíz évvel a mumifikált egyiptomi pappal, Imhotep-pel történt szörnyű találkozás után Rick O'Connell és Evelyn boldog házasok, és egy eszes kissrác, a nyolc éves Alex szülei. A fiú az apjától örökölte kalandvágyát és humorérzékét, anyjától pedig az ősi kultúrákhoz való vonzódását. Ha pedig a lurkó élénk fantáziáját kell felpiszkálni, mindig kéznél van a nagybácsi, Jonathan. Londoni otthonuktól sok száz mérföldre, a Szahara homokja alatt egy újabb rémálom éledezik. Hatezer évvel ezelőtt a Skorpiókirály nevű vad harcos alkut kötött Anubisz Istennel, de elárulta őt, és ezért örök kárhozatra ítéltetett. Most feltámad, hogy Anubisz seregével elpusztítsa a világot. Közben Londonban, a British Múzeum ódon falai közt különös szertartás kezdődik: a világuralomra éhes csapat újra fel akarja támasztani Imhotep-pet, mert ő az egyetlen, aki képes legyőzni a Skorpiókirályt...

 

Fapados szerelem - Duna Tv, augusztus 15. vasárnap, 14.30h

Vera, a tanárnő a villamoson ismerkedik meg Imrével. Miután kiderül, hogy a lány Imre öccsét tanítja, a fiatalember feltűnően érdeklődni kezd a gyerek tanulmányi előmenetele iránt. Heves udvarlása azonban megzavarja a csendes lányt, és visszautasítja a fiút. Vera anyjának egyébként is nagy tervei vannak a lányával, és újsághirdetés útján keres jól szituált párt neki. Egy felelőtlen újságcikk Verát teszi felelőssé egyik tanítványa öngyilkosságáért, és Imre az egyetlen aki azonnal védelmébe veszi.…

 

Pillangó - Film Mánia, augusztus 15. vasárnap, 17h

Henri Charriere önéletrajzi bestsellere nyomán készült ez a klasszikussá vált film, mely egy szökés története a világ egyik legkegyetlenebb börtönéből, a Guyana-i Ördögszigetről. Főhőse, Pillangó kisstílű tolvaj, ám rákennek egy gyilkosságot és életfogytiglani büntetésre ítélik. A lehető legkíméletlenebb helyre kerül, a sziklás, kopár Ördögszigetre, mely 20 mérföldnyire fekszik a szárazföldtől, és ahonnan nincs menekvés. Ám Pillangó minden elképzelhetőnél elszántabb, és a kényszermunka közben minden idejében a szökésen töri a fejét. Minden reménytelensége ellenére rendületlenül hajtja őt előre egyetlen célja: a szabadulás. Ám addig, még ő sem sejti, mi mindent kell kiállnia.

 

Az 50 első randi - SuperTV2, augusztus 15. vasárnap, 17h

Henry a paradicsomi Hawaii-on éli az unatkozó playboyok édes életét. Egyik reggel azonban találkozik a csinos Lucy-val, akinek remek a humora, bájos a mosolya, és a palacsintájából éppen meseházat épít a tányérján. Egyszóval teljesen belehabarodik a lányba! Minden nagyszerűen alakul, de másnap kiderül, hogy Lucy semmire sem emlékszik a vidám randiból, mivel rövidtávú memóriája, egy autóbalesetben jóvátehetetlenül megsérült. Így Henry-nek nem marad más választása: minden nap újból nekiveselkedik, hogy meghódítsa Lucy-t...

 

Derült égből Polly - Prime, augusztus 15. vasárnap, 17.15h

Reuben Feffer kockázatelemző menedzser, aki mindig előre eltervezi az életét. Soha nem kockáztat, így nem érheti meglepetés…Vagy mégis? Imádott hitvese ugyanis megcsalja a nászúton. Jöhet még valami más is? Valami rosszabb? Bizony, egy másik nő! Polly tökéletes ellentéte Reuben-nek, s élvezi, hogy sodródó életstílusa váratlan helyzetek elé állítja. Mindig van új lehetősége, ha a jelenlegi nem jönne be. Amikor a sors ugyanarra a bulira sodorja őket, a nemrég faképnél hagyott Reuben úgy dönt, hogy most az egyszer a véletlenre bízza magát. Bár lehet, hogy ezt nem kellett volna, ugyanis Polly alaposan felforgatja az életét…

 

Az éhezők viadala - AMC, augusztus 15. vasárnap, 17.15h

A jövőben járunk, amikor Észak-Amerika romjain Panem országának tizenkét körzete található. Minden évben minden körzetből a Kapitólium kiválaszt egy-egy tizenkét és tizennyolc év közötti fiút és lányt, akiknek részt kell venniük az Éhezők viadalán. Az életre-halálra zajló küzdelmet élőben közvetíti a tévé. A tizenhat éves Katniss Everdeen egyedül él a húgával és az anyjával a Tizenkettedik Körzetben. Amikor a húgát kisorsolják, Katniss önként jelentkezik helyette a Viadalra, ez pedig felér egy halálos ítélettel. De Katniss már nem először néz farkasszemet a halállal _ számára a túlélés a mindennapok része. Ha győzni akar, olyan döntéseket kell hoznia, ahol az életösztön szembekerül az emberséggel, az élet pedig a szerelemmel.

 

Kétéjszakás kaland - Paramount Network, augusztus 15. vasárnap, 17.15h

Egy egyéjszakás kaland után két idegen kénytelen a megszokottnál több időt eltölteni egymás társaságában, miután egy hóvihar megbénítja egész Manhattant. Csapdába esnek egy kis lakásban, és úgy tűnik többet is megtudnak egymásról, mint az ilyenkor szokás.

 

Majdnem tökéletes lány - Prime, augusztus 15. vasárnap, 19h

Imogene az egykori New York-i drámaíró szakmai bukása után hazatér szülővárosába és megpróbál visszarázódni a "civil" életbe.