Ezeket a filmeket ajánljuk vasárnapra

Vasárnapi láblógatáshoz ajánljuk.

Lily és Pisztácia - RTLII, február 6. vasárnap, 9.40h

Lily Davidson (Madeline Carroll), a 17 éves kamaszlány már nagyon várja a nyarat, amit a barátnőivel tölthet a pompomlány-táborban. Azonban apja, az elfoglalt üzletember úgy dönt, hogy lányát öt hétre korán meghalt felesége nővéréhez, Glo nénihez (Denise Richards) küldi egy igazi rancsra, az isten háta mögé. Lily eleinte nem örül a döntésnek, de a rancson rádöbben, hogy milyen sokat jelentenek számára az állatok _ különösen egy ló, Pisztácia kerül közel a szívéhez. Lily édesanyja tehetséges lovas volt, és a lány szeretné bebizonyítani frissen szerzett helyi barátainak és önmagának is, hogy méltó utódja.

 

Fedezd fel Forrestert! - RTLII, február 6. vasárnap, 11.30h

A mindig is titokzatos Pulitzer-díjas regényírót, William Forrestert (Sean Connery) hosszú évek óta nem látta senki. Két különböző világ találkozási pontján egy csapat kosaras srác felfigyel egy távcsöves férfira, aki a régi stílusú emeleti lakásából figyeli az utcát, és akitől az egész környék retteg. Jamal (Rob Brown), a végzős gimis fogadásból beoson a sötét lakásba, és ez a merész tett mindkettőjük életét gyökeresen megváltoztatja. A világtól elzárkózó Forrester megdöbbenésére a gettóból jött Jamal felismeri őt, és miután összebarátkoznak, Forrester lesz Jamal mentora. Jamal írói tehetségének páratlan fejlődését azonban tanára, Crawford professzor (F. Murray Abraham) irigykedve és rosszindulattal figyeli.

 

Szerelemre hangszerelve - Film Mánia, február 6. vasárnap, 11.35h

Greta (Keira Knightley) és barátja, Dave (Adam Levine) a főiskola óta járnak, és közös szerzői a daloknak, melyekkel a férfi fellép. Amikor egy komoly kiadó szerződést kínál Dave-nek, New Yorkba költöznek, csakhogy a frissen szerzett dicsőség hamar a férfi fejébe száll, és szakít Gretával. A veszteségtől még kóválygó lány sorsa akkor fordul jobbra, amikor Dan (Mark Ruffalo), a levitézlett exlemez kiadó vezető egyik este meghallja énekelni egy kis East Village-i színpadon, és azonnal felismeri Greta nyers, átütő tehetségét. A véletlenszerű találkozásból egy kölcsönösen sorsfordító kapcsolat elbűvölő portréja formálódik ki, melynek hangkulisszáját a nyári fényben fürdő New York adja.

 

A.I. - Mesterséges értelem - Paramount Network, február 6. vasárnap, 13.25h

A megfékezhetetlennek tűnő globális felmelegedés és bámulatos tudományos fejlődés korában az emberek életük minden területét megosztják robotjaikkal, a Mechákkal. Egy újonnan fejlesztett robotgyermeket, Davidet (Haley Joel Osment), feltétlen szeretetre programoznak. David egyszer csak magára marad egy idegen és veszélyekkel teli világban. Szerencsére összebarátkozik egy éles eszű és bölcs Mechával (Jude Law).

 

Egy csók és más semmi - Duna Tv, február 6. vasárnap, 14.25h

Annie, a válófélben lévő fiatalasszony a tárgyalásig egy szállodába költözik, ahol megismerkedik egy sármos fiatalemberrel, Albert Sándorral. Annak ellenére, hogy Annie a per miatt nem bonyolódhatna új kapcsolatba, beleegyezik egy kompromittáló találkába. Csak a tárgyalás napján derül ki, hogy Albert Sándor nem más, mint Annie válásról hallani sem akaró férjének az ügyvédje, aki magándetektívvel figyelteti az asszonyt. Annie azt hiszi, csapdát állítottak neki… Romantikus film, Eisemann Mihály fülbemászó dallamaival.

 

Holnapután - TV2, február 6. vasárnap, 15.20h

Jack Hall (Dennis Quaid) klimatológusnak még a saját fia, Sam (Jake Gyllenhaal) sem hiszi el, hogy a Földet katasztrófa fenyegeti. Ám amikor egy sziget nagyságú jégtömb válik le a Déli-sark jégtáblájából, mindenki számára nyilvánvalóvá válik, hogy menekülni kell. De a folyamat drámai gyorsasággal söpör végig, Amerika megbénul a sarkvidéki hidegtől és a rázúduló hótömegtől...

 

A kiütés - Film+, február 6. vasárnap, 15.55h

Henry Sharp, a Penge (Sylvester Stallone) és Billy McDonnen, a Kölyök (Robert De Niro) harminc éve rivalizálnak egymással. Három évtizeddel később Dante Slate Jr. promóter (Dante Slate, Jr.) elhatározza, hogy újra egymásnak ereszti a két öregedő sztárt. Arra azonban nem számít, hogy egy elnökválasztást is könnyebb megszervezni, mint a két férfit rávenni arra, hogy találkozzanak egymással.

 

Az ötödik elem - Mozi+, február 6. vasárnap, 16h

Minden ötezredik évben egy kapu feltárul két dimenzió között. Az egyikben található az univerzum és benne mindenféle életforma. A másikban a Gonosz, melynek csupán egy célja van: elpusztítani az Életet. Csak a titokzatos ötödik elem mentheti meg a világot az ötezer évenként feltámadó Gonosz pusztításától. Így az univerzumnak minden ötezredik esztendőben szüksége van egy hősre. A XXIII. század veszélyekkel és furcsaságokkal teletűzdelt univerzumában, New Yorkban egy nem mindennapi hős, Korben Dallas száll szembe a Gonosszal, hogy az emberiséget megvédelmezze...

 

A Port.hu zenés műsorának vendége a Nem akarok beleszólni trió egyik frontembere, Fancsikai Eszter, aki a YouTube-ról úgy lehet ismerős, mint Vegamama. Most megmutatta, hogy mit tud a dobok mögött.