Ezeket a filmeket ajánljuk vasárnapra

Ha ma a passzív pihenés mellett döntenél.

Balek-suli - RTL HÁROM, október 29. vasárnap, 11.25h

Roger, a New York-i parkolóóra-leolvasó, kisebbségi komplexustól szenved. Ennek legyőzésére önbizalom-fejlesztő tréningre iratkozik be a behízelgő modorú, de alattomos Dr. P-hez. A kurzust tartó, rendhagyó módszereiről elhíresült orvos és asszisztense, Lesher garantált eredményt ígér, amire nemcsak hősünknek, de hasonlóan szerencsétlen társainak is egyaránt szüksége van. Bár hamarosan határozott javulást tapasztal, és sikerül is összeszednie a bátorságot a régi szerelem, Amanda randira hívásához, Rogernek rá kell jönnie, hogy a lány megszerzéséhez riválisán, azaz magán Dr. P-n át vezet az út.

 

A kismenő - RTL HÁROM, október 29. vasárnap, 13.40h

A világon minden ember gazdag akar lenni. Longfellow Deeds (Adam Sandler) kivétel: ő csupán arra vágyik, hogy gyermeteg szerelmes versikéit üdvözlőlapok hátára nyomtassák. Egyébként szereti a csendes kisvárost, ahol él, és a zsúfolt pizzériát, amelyből éldegél. Egy nap Deeds kénytelen elmenni a nagyvárosba, hogy átvegye 40 milliárd dolláros örökségét, melyet soha nem látott, elfeledett nagybácsikája hagyott rá. A pökhendi városlakók persze ki akarják semmizni a vagyonából, vagy el akarják csábítani a vagyonáért, vagy információkat szeretnének kicsalni belőle a vagyonáról. Szerencsére a jövevényt sem ejtették ám a feje lágyára.

 

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt - Paramount Network, október 29. vasárnap, 13.50h

Egy "Hogyan..." cikkekkel foglalkozó újságíró elfogadja a megbízást, amiben saját tapasztalatból kell cikket írnia arról, hogy hogyan üldözzünk ki az életünkből egy pasit... pontosan 10 nap alatt.

 

Az ötödik elem - Mozi+, október 29. vasárnap, 13.55h

Minden ötezredik évben egy kapu feltárul két dimenzió között. Az egyikben található az univerzum és benne mindenféle életforma. A másikban a Gonosz, melynek csupán egy célja van: elpusztítani az Életet. Csak a titokzatos ötödik elem mentheti meg a világot az ötezer évenként feltámadó Gonosz pusztításától. Így az univerzumnak minden ötezredik esztendőben szüksége van egy hősre. A XXIII. század veszélyekkel és furcsaságokkal teletűzdelt univerzumában, New Yorkban egy nem mindennapi hős, Korben Dallas száll szembe a Gonosszal, hogy az emberiséget megvédelmezze...

 

Nászok ásza - Viasat3, október 29. vasárnap, 14h

Esküvőre készül, és nem tudja, mit vegyen fel? Ha bajban van, s fél attól, hogy esküvője rozoga bulivá fajulhat, hívja Robbie Hartot, a nászok ászát, aki bandájával a legfergetegesebb partit kerekíti önnek. Felfelé ívelő karrierjének csúcspontja saját esküvője lehetne, ám menyasszonya a nagy napon elhagyja őt. De még ennél is jöhet rosszabb. Robbie barátnője, Julia (Drew Barrymore) is férjhez készül menni, és éppen őt kéri fel, hogy segítsen neki az előkészületekben. Robbie az előkészületek során egyre biztosabb lesz abban, hogy Julia választottja, Glenn valójában egy seggfej, és azt is egyre tisztábban látja, hogy Juliát neki teremtette az ég.

 

Zűrangyalok - Film Mánia, október 29. vasárnap, 15.10h

Antoine (Gérard Depardieu) egy jól menő párizsi mulató dörzsölt tulajdonosa. Él, mint hal a vízben, és ideje nagy részét a lányoknak szenteli. Megrázkódtatásként éri, midőn kalandos múltjából váratlanul előbukkan egy régi cimbora. Golyó ütötte sebtől haldokolva Hongkongból kéri, vegye magához ötéves kisfiát, és őrizze meg a gyerek számára több millió dolláros vagyonát. A csillagászati összeg átlendíti Antoine-t a félelem, a gyanakvás meg a kelletlenség korlátján, és útnak indul. A helyes kínai kisfiúval nem is lenne semmi baj, de hogyan hozzon haza ennyi pénzt, miközben bérgyilkosok vadásznak a bőrére? Amint megérkezik Hongkongba, azonnal üldözőbe veszik a gengszterek, akik barátjával is végeztek. Egy katolikus missziónál talál menedéket. Itt a gyereket egy pap (Christian Clavier) gondjaira bízza, aki éppen Párizsba indul.

 

A bakancslista - Film+, október 29. vasárnap, 16.20h

A bakancslista azon dolgok sora, amelyeket az ember meg akar tenni az életben, mielőtt feldobná a bakancsot. Carter Chambers (Morgan Freeman) is kénytelen összeírni, amikor kórházba kerül. A milliárdos Edward Cole-t (Jack Nicholson), akit csakis a pénzcsinálás érdekel, szintén kénytelen szembenézni a véggel, és osztozni a kórházi szobán Carterrel. A két, egymástól teljesen különböző ember elhatározza, hogy hátralevő idejükben végrehajtják mindazt, amiről álmodoztak.

 

Jól áll neki a halál - AMC, október 29. vasárnap, 16.20h

Madeline nem volt nagy színésznő, az évek során több ráncot szerzett, mint nagy szerepet. Helen, Madeline barátnője volt mindaddig, míg vőlegénye át nem pártolt Madeline-hoz. Helen bánatában megduplázta súlyát. Filmünk harmadik főszereplője Ernest, aki egy jónevű plasztikai sebész. A két barátnő az évek során mindent megosztottak egymással: barátságot, irigységet, féltékenységet, gyűlöletet és most Ernestet is! Ők hárman osztoznak a legnagyobb titkon, amely örökre megváltoztatja életüket és halálukat.

 

Esküvő után - Prime, október 29. vasárnap, 16.20h

Isabel életét a kalkuttai árvaházban nevelkedő gyerekeknek és az ott végzett munkájának szenteli, már vagy húsz éve. Theresa egy médiavállalat multimilliomos vezetője, aki művész férjével, annak lányával és ikerfiaikkal New Yorkban él. Amikor Isabel-nek felajánlanak egy rejtelmesen nagylelkű támogatást a pénzügyi nehézségekkel küzdő árvaház számára, New York-ba kell utaznia, hogy személyesen találkozzon a jótevővel, Theresa-val. Ott kiderül, hogy kinek is lesz esküvője. Egyben fény derül a titokra Isabel múltjáról, valamint arról, hogy mennyire véletlen a találkozása a régmúltjának meghatározó szereplőivel, amely végül, az egész addigi életét meghatározó döntés elé állítja.

 

Farkasokkal táncoló - Film Mánia, október 29. vasárnap, 17.20h

Tennessee-ben javában dúl a polgárháború. Dunbar hadnagy az áthelyezést választja a nyugati frontra _ egy hőstett elismeréseként. Amikor megérkezik a Sedgewick erődbe, rá kell döbbennie, hogy az már régóta magányosan áll, és ő az egyetlen lakója. Hamarosan kapcsolatba kerül a sziú törzzsel, köztük a szent emberrel (Vergődő Madár), a harcossal (Szélfútta Haj), a törzsfőnökkel (Tíz Medve), valamint Álló Ököllel, egy fehér nővel, akit még gyermekként fogadott be a törzs. Dunbar becsületes és bátor cselekedetei nyomán fokról fokra kölcsönös elismerés és csodálat épül ki közte és a sziú törzs tagjai között. Dunbar egyre inkább beépül a törzsbe, izgalmas szerelmi kalandba bonyolódik Álló Ököllel, és életre szóló barátságot köt a bennszülöttekkel.

 

Bazi nagy görög lagzi 2. - SuperTV2, október 29. vasárnap, 18h

Hangosabbak, görögebbek és ragaszkodóbbak már nem is lehetnének, Ian és Toula lánya, Paris nagy bánatára. A pályaválasztás előtt álló lányt egyetlen cél vezérli: minél távolabb akar kerülni túlbuzgó pereputtyától. Mindeközben Ian és Toula házassága sem a régi, szeretnének több időt tölteni kettesben, hogy felélesszék a régi tüzet. Természetesen számíthatnak a rokonság segítségére _ egy kissé túlságosan is...Hamarosan azonban nagy sokk éri Portokalosékat: kiderül, hogy a megrögzötten konzervatív családfő, Gus és felesége, Maria házassága érvénytelen. Mivel egy görög nőt sem érhet az a szégyen, hogy pártában marad, a család azonnal a tettek mezejére lép, és nekilát az esküvő megszervezésének. Újra törnek a tányérok, dübörög a sirtaki, folyik az ouzo, és összegyűlik a család egy még nagyobb, még zajosabb, még frenetikusabb Bazi nagy görög lagzira.