Ezeket a párokat ki nem állhatják az Ázsia Expressz nézői

Stohl András és Till Attila népszerűsége töretlen.

A Redditen indított szavazást az Ázsia Expressz egyik nézője, aki arra volt kíváncsi, hogy kit tart a legszimpatikusabb párosnak a többi internetező. Stohl András és Till Attila ezt a versenyt egyértelműen megnyerték, ugyanis 544 szavazatot gyűjtöttek össze, míg a többiek még a 100-at sem érték el. Mi lehet ennek az oka?

Így alakult a sorrend

A 2. helyen Sáfrány Emese és Béres Anett végeztek 52 szavazattal. Az egyetlen csak nőkből álló párosítás valóban nem zavart sok vizet az elmúlt napokban: nem konfrontálódnak, de helyette sokkal ügyesebbek lettek a feladatokban. Ennek meg is lett az eredménye, ugyanis a legutóbbi adásban megszerezték a védettséget, bár ehhez ismét kell Stohl András és Till Attila nagy szíve, mert a két műsorvezetőnek volt egy olyan kártya a kezében, aminek segítségével helyett cserélhettek volna a lányokkal, de ők inkább nem éltek a lehetőséggel.

A 3. helyen végzett Krausz Gábor és Mikes Anna 35 szavazattal. A 4. helyen pedig holtverseny alakult ki Jolly és Szuperák Barbara, valamint Mészáros Bende és Zsigmond Angéla között. Mindkét páros 12 szavazatot kapott.

Ennek értelmében az utolsó helyre került L.L. Junior és Dárdai Blanka, akikre csupán 9 szavazat érkezett a népszerű fórumon. Igaz, hogy ők az a páros, akik a legkésőbb csatlakoztak a játékhoz, de valószínűleg az sem volt sokaknak szimpatikus, ahogy a zenész a barátnőjével beszélt a kamerák előtt. 

L.L. Juniorék komoly vitába keveredtek

A zenész és Dárdai Blanka a legutóbbi adásban az esti szálláskeresés során estek egymásnak. A párossal egy ideig együtt haladt Sáfrány Emese és Béres Anett is, de az énekesnő azt javasolta, hogy egy időre váljanak szét, hátha könnyebben találnak egy szép házat, ahol mindenki álomra hajthatja a fejét. L.L. Junior ezt azonban úgy vette le, hogy a barátnője féltékeny a másik két nőre.

Te beteg állat vagy

– mondta a kamerák előtt L.L. Junior, aki hozzátette Blankának azt is, hogy „én nem akarok veled itt lenni”.

A pár azóta szakított, de a közösségi médiában még mindig előfordul, hogy üzengetnek egymásnak.

A Redditen sokan kibeszélték, hogy L.L. Junior sokszor vállalhatatlan stílusban beszélt a barátnőjével, valamint az is látszódott, hogy az esetek többségében a feladatokat nem veszi komolyan és nem szereti megerőltetni magát. 

Szuperák Barbara Krausz Gábort sértette vérig

Bár eddig úgy tűnt, hogy Szuperák Barbaráék és Krausz Gáborék között megvan az összhang, ez a legutóbbi adásra megváltozott. Jolly kedvese azonban egy nehéz feladatnál kiszúrt a sztárséffel, és emiatt le kellett tennie a vízzel teli köcsögöt. 

Szerintem most ne”

– mondta Krausz Gábor Szuperák Barbarának, amikor a lány meg akarta ölelni a feladat után.

A sztárséf a kamerák előtt elmondta, hogy ő nem felejt, és látszott, mennyire haragszik a párosra, amiért így kiszúrt velük.

Az internetezők többsége egyébként egyetértett Krausszal, sokan nem értik, hogy Szuperák Barbi döntését, akik így egyébként az első helyről indulhattak a párjával. Azonban az is téma még mindig, hogy a séf rengeteget duzzog, és szinte Mikes Annának állandóan noszogatnia kell. 

Krausz ismét csupa báj a helyiekkel”

– írta egy kommentelő.

Szegény Anna, meg van áldva Krausszal

– jegyezte meg valaki más.