Ezért mondta vissza Miller Dávid A Séf meg a többiek egyik főszerepét

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója tavaly novemberben bejelentette, hogy Schneider Zoltán és Miller Dávid lesz A Séf meg a többiek című sorozat két főszereplője. Utóbbi színész végül nemet mondott a felkérésre.

A szerepet végül Jéger Zsombor vállalta el, azóta pedig az is kiderült, miért döntött Miller a visszalépés mellett. A SorozatWiki járt utána az ügynek, kérdésükre az RTL Klub az alábbi választ adta:

„2021 egészen biztosan Miller Dávid éve volt az RTL Magyarországnál: a Reggeli műsorvezetőjeként rendszeresen köszöntötte a nézőket, szerepet vállalt a Hotel Margaret című sorozatban és a jubileumi, 10. X-Faktor házigazdájaként októbertől december közepéig egy többórás, élő showműsorban bizonyította rátermettségét. A tévés munkái mellett rengeteget szinkronizált, külföldi tévéfilmeket és sorozatokat forgatott,

az Álarcos Énekes megnyerése után pedig elindult szólóénekesi karrierje,

dalokkal jelentkezett, amiket az X-Faktorban lehetősége is nyílt bemutatni, és hónapokig készült zenekarával az élőzenés koncertekre.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub
Érthető módon elfáradt és pihenni szeretett volna, így jelezte a sorozat alkotóinak, hogy mégsem tudja vállalni a szerepet.

A március 19-én indult szitkom főszerepét – Milán karakterét – az Örkény István Színház kiváló színművésze, Jéger Zsombor formálja meg.”

Forrás: Media1, SorozatWiki