Ezért nem kínált pénzt az egyik Cápa a cipőbirodalmat építő fiúnak

Balogh Péter a TikTokon árulta el a nemleges válasz okát: szerinte Pachert Balázs nem is pénzért, sokkal inkább a reklámért ment az RTL műsorába.

Mint ismeretes, a Cápák között című RTL-es műsorban a minap egy 19 éves fiú, Pachert Balázs is a befektetők elé állt, mint egy több száz millió forintot hozó vállalkozás, a Balazs Kicks vezetője, aki limitált, kis szériás sportcipőket árul a webshopjában, és 1 milliárdos árbevételt, valamint külföldi terjeszkedést remél 2023-ra.

 

 

 

Balogh Péteren kívül mindegyik Cápa érdeklődött az üzlet iránt.

  • Tomán Szabina (Tomán Diet tulajdonosa) 200 milliót adott volna 30 százalékért cserébe.
  • Lakatos István (a Bravogroup Holding ügyvezetője) 200 millió forint hitelt ajánlott fel, és cipőnként 15 ezer forintot kért, míg Balázs vissza nem fizeti neki a hitel kétszeresét, ezen kívül 5 százalék részesedést várt volna.
  • Moldován András (a „sertésmogul”, a Jack’s Burger étteremlánc elnöke) 100 milliót adott volna 10 százalékért.
  • Balogh Levente (a Szentkirályi-Magyarország Kft. tulajdonos-elnöke) azt ajánlotta fel, hogy ad 200 milliót 20 százalékért, vagy Moldován 100 milliója mellé hozzátesz ugyanennyit, cserébe pedig 10 százalékot kér.

 

Horváth Péter a Cápák között című műsorban (forrás: RTL Sajtóklub)

 

Balogh Péter szoftverfejlesztő, üzletember, az NNG navigációs szoftvert gyártó cég alapítója azonban kerek perec nemet mondott!

A renegát Cápa a TikTokon fejtette ki részletesen, hogy miért nem akart befektetni a cipős vállalkozásba. Ezek voltak a főbb indokai:

  • egy túlárazott, limitált sportcipőkkel foglalkozó céget nem kell támogatni, mert „bosszantó a világban az, hogy fontosabb a külcsín, mint a belbecs”
  • a Balazs Kicks „csak” egy kereskedőcég, tehát más termékeit árulja
  • a fiú nem is pénzért, inkább a reklámért ment a műsorba

 

@baloghpetyaofficial Többek közt ezért nem szálltam be. Nézd meg a 2. részt is! #cápákközött #befektető #angyal #balazskicks ♬ original sound - Peter Balogh

 

(via Szeretlekmagyarorszag.hu)