Győzike nélkül indul a Sztárban sztár új évada

Állítólag felkérték a showmant a szereplésre, de aztán jelezték, hogy mégsem tartanak rá igényt.

Azt már eddig is tudtuk, hogy a TV2 nagy sikerű zenés show-ja, a Sztárban sztár 2023-ban is visszatér, és a zsűrijében öt híresség foglal majd helyett: Lékai-Kiss Ramóna, Kökény Attila és Papp Szabi hármasához Tóth Andi és Marics Péter csatlakozik.

Most pedig Till Attila és Papp Szabi az Instagramon elárulták, hogy pontosan mikor kezdődik a 9. évad:

február 19-én, vasárnap.

A poszt azonban azóta eltűnt, a TV2 pedig egyelőre nem tett hivatalos bejelentést, így még nem lehet biztosra venni az információt.

A Blikk közben megtudta, hogy jó eséllyel Valkusz Milán is a versenyzők között lesz, ami azért érdekes, mert a ValMar duó másik fele, Marics Péter a zsűriben ül majd. A TV2 sajtóosztálya szerint azonban ezzel nincs semmi gond, mert „a Sztárban Sztár történetében korábban is volt arra példa, hogy a zsűriben olyan híresség foglalt helyet, akinek a zenésztársa versenyző volt.”

A Blikk szerint Gáspár Győzőt is felkérte a csatorna a szereplésre, és a showman el is kezdte a felkészülést, még egy angoltanárhoz is beiratkozott azért, hogy tökéletesítse a kiejtését, a műsor készítői azonban az utolsó pillanatban jelezték, hogy mégsem számolnak vele.

A TV2 nem erősítette meg, de nem is cáfolta az értesülést, szerintük a műsor népszerűségét mutatja, hogy nagyon sok profi énekes szeretne bekerülni, de a végleges névsor mindig előzetes casting után alakul ki.

Via: Blikk / Sorozatwiki