Hamarosan kezdődik a Keresztanyu harmadik évada

Január 3-án folytatódik az RTL Klub népszerű sorozata.

A Keresztanyu első  két évada  óriási sikerrel futott az RTL Klub képernyőjén, Róza mama (Molnár Piroska) és családja hamar népszerűvé vált. A történet szerint Róza mama, a “Keresztanyu” a csempész maffia vezetője, aki a történet elején, a 69. születésnapján elhatározza, hogy egy éven belül visszavonul, és annak adja a csempész maffia irányítását, aki képes arra, hogy megválasszák a község, vagyis Makkosszállás polgármesterének. A választás egy év múlva lesz esedékes, ezért a közeli családtagok és a község lakói is azon kezdenek ügyködni –több-kevesebb sikerrel –, hogy Róza mama kegyeibe férkőzzenek és minél nagyobb eséllyel szerezzék meg a polgármesteri címet.  (Az első évadról itt írtunk.)

Forrás: RTL Klub

 

A Keresztanyu 3. évadában Makkosszálláson egy különc alak bukkan fel, aki a piacon állít bódét Klárika (Fekete Györgyi) és Elza (Rátonyi Hajni) standja mellett, Pálinkás György (Borbiczki Ferenc) pedig visszatér, ám nem éppen úgy, ahogy Róza mama és a hálózat számított rá. A harc most már a márványbánya birtoklása körül zajlik, amiben váratlanul Mariannak (Ulmann Mónika) lesz kulcsszerepe. Kriszta (Sajgál Erika) kipróbálja magát a médiában, Oleget (Magyar Attila) régi kijevi kollegái keresik meg egy visszautasíthatatlan ajánlattal, Jóska és Timike (Németh Kristóf és Balogh Anna) magánélete pedig tovább bonyolódik. Bonifác (Farkas Dénes) és Ildi (Maizác Fanni) új családja fölött sötét fel-hők gyülekeznek, Damil (Ganxsta Zolee) és Evelin (Harangozó Petra) kapcsolata viszont új alapokra kerül. Huba (Varga Norbert) pedig nem mindennapi örökségről szerez tudomást, míg Jani (Kenderes Csaba) váratlanul átáll a "másik oldalra". A polgármesteri választások is több meglepő fordulatot hoznak, amire valószínűleg még maga Róza mama sem gondolt volna, amikor a választásokhoz kötötte a hálózat megöröklését.

Január 3-tól minden hétköznap este új epizóddal érkezik a sorozat, aki netán lecsúszik róla, regisztráció után az RTL Most felületén ingyenesen megtekintheti az epizódokat.

(Forrás: RTL Magyarország)

 

A SZESSÖN legújabb részében kiderül, mennyire van a vérében Lady Szomjasnak a kubai ritmus és a latin lüktetés.