Hétvégi tévé: Zámbó Krisztián Szandi próbált lenni, Tóth Andiékat „leköpték”

Nehéz eldönteni, hova kapcsoljunk szombat esténként.

Most hétvégén sem kellett hiányolnunk az X-Faktort az RTL-ről és a TV2-s Sztárban Sztár All Starst. Balhékból, botrányokból és kínos pillanatokból most sem volt hiány. Mutatjuk, miről maradtál le, ha szombaton nem kapcsoltad be a tévédet!

Zámbó Krisztián volt a világ legrosszabb Szandija?

Az énekesnek az 5. adásban Szandi bőrébe bújva kellett előadnia a Kislány, kezeket fel! című dalt. Zámbó Krisztián ezúttal nem aratott túl nagy sikert, sőt Stohl András külön kiakadt azon, hogy a zenész nem tanulta meg rendesen a szöveget. Sokak szerint a látottak inkább tűntek paródiának.

Ott ül egy négyes fogat, akik az utolsó porcikáig kitalálják a dalt. Ez a klipben így van, hogy felolvassa a szöveget? Összesen azt tanultad meg, hogy 'Kislány, kezeket fel', ami külön versszak, azt meg sem tanultad...

– mondta a zsűriző Stohl András.

Zámbó Krisztián erre úgy reagált, hogy sokat dolgozott,  de valahogy ez a rész nem építődött be nála. A többi zsűritag sem kímélte az énekest, mert Liptai Claudia erre viccesen azt mondta, hogy valójában egyik résznek sem sikerült beépülnie.

Lékai-Kiss Ramóna pedig nehezményezte, hogy szőrös lábbal állt színpadra Szandiként Zámbó Jimmy fia.

Zámbó Krisztián Szandis produkciója a nézők körében sem aratott sikert, így a szombat esti adásban neki kellett távoznia a műsorból. A másik kieső Tolvai Reni volt, aki Rihanna Diamonds című dalát adta elő.

 Az X-Faktorban egy anyuka balhézott 

Az RTL tehetségkutatójának legutóbbi adásában a sok-sok tehetség mellett bemutatták a kevésbé sikeres színpadra vágyókat. Egy 16 éves erdélyi lány egy Tina Turner számmal akart bizonyítani a zsűrinek, amivel annak idején Tóth Andi is továbbjutott a műsorban. Azonban a kamasz előadása nem tetszett nekik, így nem is juttatták tovább.

A lány édesanyja a színfalak mögött borult ki, és képtelen volt visszatartani az indulatait. A nő kijelentette: „leköpte Majkát és Tóth Andit”, és valóban maga elé köpött egyet dühében. 

A fene ott egye meg a ronda rózsaszín pólóst meg a hosszú hajú nőt”

– mondta a lány édesanyja.

A videót ide kattintva tekintheted meg. 

Akadtak olyanok, akiknek sokkal szimpatikusabb volt Tóth Andi személye. Egy Lakatos Attila nevű fiatalember mindent bevetett, hogy elcsábítsa az énekesnőt, még szívecske alakú süteményt is hozott neki. A fiatal srác már 3 évvel ezelőtt is feltűnt az X-Faktorban,  azért, hogy az akkori szerelmét meggyőzze, oldja fel a tiltást a közösségi oldalán.

Tóth Andi meg is kérdezte a süteményre, hogy gluténmentes-e, majd váratlan bókot kapott Attilától:

Igen. Tudom, hogy diétázol, fitneszhercegnő vagy meg ilyenek. 

Forrás: Blikk