Higgins, Hawaii és az ikonikus ing – Ilyen volt Magnum: akkor és most

Thomas Magnum és bájos segítője, Higgins augusztus 14-től visszatérnek a képernyőre! A reboot sorozat 5. évadának országos premierje hétfőtől lesz látható az RTL-en, a folytatást pedig minden hétköznap 23:15-től követheted a csatornán.

Ezen jeles alkalomból elevenítsük fel azokat a régi szép időket, amikor az 1980-as évek klasszikus akciósorozata Tom Selleck főszereplésével mindenkit arra késztetett, hogy egy Ferrarit kívánjon a kocsifelhajtójára…

Természetesen a forró kerekeken és a sorozatcímek azonosságán kívül más módon is kapcsolódik a Magnum az eredetihez:

  • A sorozat, csakúgy, mint régen, most is a Hawaii-szigetek egyikén, a csodálatos Oahun játszódik.
A sziget minden centiméterét felhasználtuk"

– nyilatkozta Eric Guggenheim, a Magnum P.I. producere. „Nem számít, hol vagy, gyönyörű. Olyan festői. Nincsenek rossz szögek azon a szigeten.”

  • Magnum ezúttal is a Robin's Nest luxusbirtokon él, ahol ő felel a biztonságért, itt pedig még egy borospincét is nyit az 5. évad elején. De vajon mindezt az ikonikus ingjében..?
Forrás: RTL Sajtóklub

 

  • Tom Selleck karaktere a klasszikus hawaii ingjeiről volt híres, amely éppolyan színes volt, mint Magnum személyisége, ezt a jó szokást pedig Jay Hernandez, a reboot főszereplője is megőrizte.
    "Volt egy piros, ami hasonló mintázatú volt, mint Tom Sellecké, de volt egy lila is, amin pedig szerintem pontosan ugyanaz a minta volt" - mondta Hernandez.
Az eredeti sorozat rajongói szeretik, amikor olyan dolgokat hozunk vissza, amik közvetlenül „a múltra” emlékeztetik őket."
  • Az eredeti sorozatban Jonathan Higgins, akit Jonathan Hillerman alakított, volt a Robin's Nest felügyelője, akinek kezdetben hideg kapcsolata Magnummal végül őszinte barátsággá melegedett. Hasonló a helyzet Juliet Higgins-szel is a reboot sorozatban, aki Perdita Weeks alakításában szintén közel kerül Magnumhoz, az pedig, hogy kapcsolatuk mennyire bontakozik ki az 5. évadban, hamarosan kiderül az RTL-en!
Forrás: RTL Sajtóklub

 

A reboot sorozat 5. évadának országos premierje augusztus 14. hétfőtől lesz látható az RTL-en, a folytatást pedig minden hétköznap 23:15-től követheted.