Hihetetlenül cuki a horrorfilmet néző, morgós kutya

Khaleesi, a buldog jól megugatja a Démonok között kísértetét, hogy megvédje a filmbéli kislányt.

Khaleesi, a tévéfüggő buldog már évek óta egy népszerű Youtube-sztár. A napokban viszont ismét felkapta őt a média (leginkább a Movieweb és a többi filmes szakportál), miután felkerült róla egy újabb videó, amin épp horrofilmet néz. A plüssmackóforma buldog ezúttal a 2013-as Démonok között egyik ijesztő jeleneténél kezdett el morogni és ugatni a családot zaklató szellemre: 

A boldog gazdája szerint a Trónok harca Daeneryséről elnevezett Khaleesi kifejezetten szereti a horrofilmeket. Ha kísértetet vagy más ocsmány dögöket lát a képernyőn, mindig megugatja őket, ha pedig a túlvilági erők gyereket rémisztgetnek mint, akkor a buldog mindig látványosan meg akarja védeni a kicsit. Jó példa erre egy korábbi videó is, amiben Khaleesi Guillermo del Toro 2015-ös horrorját, a Bíborhegyet nézte, és látványosan megmorogta azt az árnyat, aki egy kislányt ijesztgetett.

A magyarázat erre valószínűleg az, hogy a kutyák általában felismerik, ha valaki fél valamitől, és azt is, ha valaki ártó szándékkal közelít. Így a képernyőn látott gyerekek rémült arckifejezése és a horrorfilmek fenyegető hangeffektjeiből is ösztönösen megérzi, hogy valami nincs rendben, és jelez a gazdájának – anélkül, hogy tudná, hogy ez csak egy film, nem a valóság.