Hogyan került Jordán Tamás és Tóth Andi közös tévéműsorba?

Úgy, hogy a TV2 direkt csupa ismert névvel zsúfolta tele a legújabb, Hazatalálsz című napi sorozatát.

Január 23-án indul a TV2 új napi sorozata, a Hazatalálsz, olyan ismert hazai sztárokkal a főszerepben, Törőcsik Franciska, Ábel Anita, Csapó Virág, Esztergályos Cecília, Jordán Tamás, Kamarás Iván, Kárász Zénó, Lékai-Kiss Ramóna, Nagy-Kálózy Eszter, Pindroch Csaba és Tóth Andi. A sorozat, ami a horvát Pure Love című szérián alapul, Farkasligeten, egy képzeletbeli magyar kisvárosban játszódik, ami 100 km-re van Budapesttől, és egy igazi, romantikus folyóparti település.

A sorozat készítői nagy hangsúlyt fektettek a színészek kiválasztásába. Több hónapos casting során állt össze az a színészgárda, akik megformálják Farkasliget lakóit. Fontos volt, hogy lehetőséget adjanak fiataloknak, és így egy új színész generáció tehetségeit tudják bemutatni a szélesebb közönségnek. Ugyanakkor az is fontos cél volt, hogy ismert magyar sorozatokból is legyenek „nagy visszatérők” (lásd például Ábel Anitát a Szomszédokból, Esztergályos Cecíliát és Kárász Zénót a Família Kft.-ből vagy Csapó Virágot és Lékai Kiss Ramónát a Barátok köztből).

 

Forrás: TV2

 

Jordán Tamás egy karbantartót fog alakítani a sorozatban. Saját bevallása szerint nagyon jól érezte magát a forgatáson:

 

 

Tóth Andi a vagány Orsit alakítja. A rendszeresen címlapokra kerülő, balhés életű énekesnő őszintén elárulta: voltak olyan jelenetek, amikor egész nap sírnia kellett a szerepe miatt.

 

 

A sorozat alapsztorija röviden:

Tamás (Hajmási Dávid) és nővére, Brigitta (Réti Adrienn) egy autóbalesetben elveszítették szüleiket, ezért állami gondozásba kerültek. Szomorú, árvaházi sorsukban osztozott a Tamással egyidős Rajmund (Jaskó Bálint), akit születésekor hagytak a gyermekotthon kapuja előtt, minden információ nélkül a családjáról. Rajmund mindig is féltékeny volt Tamásra és Brigittára, mert ott volt köztük a testvéri szeretet és támogatta, segítette őket a város leggazdagabb özvegye, Edit.

Tamás a gyermekotthon elhagyása után a fővárosba, Budapestre költözött. Elvégezte a Rendőrtiszti Főiskolát, fiatalon megnősült és született egy kislánya, Mesi (Mátyássy Kála). Élete drámai fordulatot vesz, amikor munkája révén korrupciós ügybe keveredik, felfüggesztik és vizsgálat indul ellene, így teljesen elveszti az egzisztenciáját.

Rajmund élete teljesen másként alakult, mint Tamásé. A gyermekotthonban eltöltött évek után javító-nevelőintézetbe kerül egy komolyabb kamaszcsíny miatt. Innen egy nincstelen, dühös, a világnak s önmagának is bizonyítani akaró, emiatt ambíciókkal teli fiatalember kerül ki. Rajmund éles eszű, leleményes, ennek köszönhetően az alvilágban is gyorsan bizonyította rátermettségét és annyi pénzt keresett, hogy pazar életmódot folytasson. Nem riadt meg semmitől, korábban bordélyházat üzemeltetett, vagyona jelentős része innen származik.

Kissé megtörten, de becsületét mindvégig megőrizve, Tamás visszatér a szülővárosába, Farkasligetre, egy szerény kis házikóba, amit a gazdag özvegy, Edit (Csapó Virág) ajánlott fel korábban neki és a nővérének. A teljes egzisztenciális összeomlás és munkája elvesztése után Tamás elfogadja Farkasliget egyetlen állásajánlatát: szemétszállító lesz. A férfi megbékél sorsával, hogy egyedül, de szeretetben neveli kislányát, Mesit. Hazatérésekor, már a vonatút során megpillantják egymást Virággal (Törőcsik Franciska).

Virág és Tamás kapcsolata látszólag reménytelen a tagadhatatlan vonzalom ellenére. Virág Rajmundhoz készül éppen feleségül menni, aki ambiciózus tervével immár a társadalmi ranglétrán is feljebb készül lépni. Nem elég, hogy legalizálta a vagyonát, most egy nagyobb dobásra, egy komolyabb befektetésre készül, amihez az alpolgármester támogatását is igyekszik magáénak tudni. Tamás és Virág egyre közelebb kerülnek egymáshoz, azonban újabb és újabb akadályokkal kell szembe nézniük. Rajmund mindent megtesz, hogy Tamást végleg elűzze a városból, Virágot pedig a családjával tartja sakkban. Csakis az igazság napvilágra kerülése állíthatja meg a rohamosan közelgő tragédiák láncolatát. Habár minden és mindenki ellene van, de Tamás mégis mindent megtesz, hogy fény derüljön az igazságra, így válik azzá, ami mindig is volt, egy valódi hőssé.

(via tv2play.hu)