Így is véget érhetett volna a Barátok közt

Az alkotók több befejezést is leforgattak a sorozathoz, az RTL Klub meg is mutatott közülük néhányat. Egy másik világban Berényi Miklós vajon felébred a kómából? Spoileres tartalom!

Ugyan szombaton, 23 év után befejeződött a Barátok közt, de bizonyos, hogy jó ideig még hallani fogunk felőle, sőt, míg csak csendesen csordogált, oda sem figyeltünk rá.  Az év elején valaki kiszivárogtatta a sorozat zárlatának forgatókönyvét, így az alkotók úgy döntöttek, hogy többféle befejezést is leforgatnak, és csak az utolsó pillanatban döntötték el, melyiket fogják használni.

Szőke Zoltán 2019-ben otthagyta a sorozatot, de Berényi Miklóst mégsem távolíthatták csak úgy el, így a történet szerint azóta kómában feküdt. Sok más szériához hasonlóan a színész is visszatért a záróepizódra, így az epizód egyik nagy kérdése az volt, hogy vajon Berényi Miklós felépül-e a kómából?

SPOILER: felébredt. Egy alternatív változat szerint Miklós kómában marad, így a sorozat kedvelői számára meglehetősen szomorú befejezéssel zárult volna ez a történetszál.

 

Gigi és Olivér szálának is elkészült egy másik lezárása. A sorozatban igazi happy endet kapott, közelgő esküvővel és boldogsággal. Az RTL Klub azonban közzétette az alternatív jelenetet, amelyben egy másik nő megjelenése akár végzetesen tönkreteheti kettejük kapcsolatát.

 

Szonja is Vince is megkapták a maguk boldogságát, egy másik verzió szerint azonban őket is megverte volna a sors. A sorozatverzióban rögtön két gyerekük lett: várandós barátnőjük, Maja örökbe adja nekik a sajátját, ám közben kiderül, hogy Szonjának mégiscsak születhet saját gyereke. Az alternatív változatban azonban tragikus fordulatot vesz Maja örökbeadási döntése.

(Forrás: Media'

(Forrás: Media1)