Itt vannak a legjobb filmek a keddi tévézéshez

Nehéz volt, de megcsináltuk. Találtunk pár nézhető filmet keddre is.

Banki meló - Mozi+, április 27. kedd, 19h

A film megtörtént eseményeken alapul! Az autókereskedő Terry múltja nem éppen makulátlan, de mindig kimaradt az igazán rázós bulikból. Amikor azonban az egyik régi ismerőse, Martine, a gyönyörű modell keresi meg egy vonzó ajánlattal, képtelen ellenállni. Úgy érzi, hogy a nagyszabású bankrablás élete nagy lehetősége. Az akció során minden a tervek szerint alakul, talán túl egyszerűen is megy a dolog. Terry pedig csak későn jön rá arra, hogy ő és a csapata valójában csak eszköz egy piszkos játszmában. Olyan életveszélyes helyzetbe keveredtek, melynek szálai a londoni alvilágtól a legmagasabb kormányhivatalokig és a királyi családig vezetnek...

 

Ocean's Twelve - Eggyel nő a tét - Film+, április 27. kedd, 21h

Danny Ocean (George Clooney) és elit betörő bandája az évszázad rablásában 160 millát zsákmányol Terry Benedict (Andy Garcia) kaszinójából. A csapat tagjai ezután megpróbálnak jó útra térni, de ez majdnem olyan komoly kihívásnak bizonyul, mint a rablás maga. Amikor egyikük lebuktatja a társaságot Benedictnél, véget ér a nyugalom. A tulaj a pénzét akarja kamatostul. Nincs más hátra, a csapatnak megint pénzt kell szereznie. A terep ezúttal az öreg kontinens, ahol egyszerre három európai nagyvárosban akarnak a Las Vegas-i akciónál nagyobb balhét végrehajtani. Mindeközben Rusty Ryan (Brad Pitt) exbarátnője, az Europol-ügynök Isabel Lahiri (Catherine Zeta-Jones) rájuk vadászik.

 

Apja lánya - Filmcafe, április 27. kedd, 21h

Ollie Trinknek (Ben Affleck), a sikeres újságírónak mindene meg van az életben. Remek karrier, gyönyörű, szerető feleség és nagyvilági fényűzés. Mindezek megkoronázásaként Ollie és felesége, Gertrude (Jennifer Lopez) gyermekáldásnak néznek elébe. Az idill azonban csak addig tart, amíg felesége a szülést követően meghal, és egyedül marad kislányával, Gertie-vel (Raquel Castro). Az apaságot és a karriert képtelen összeegyeztetni, ezért Ollie-t kirúgják az állásából. Mivel nincs más választása visszaköltözik apjához (George Calin), a nyugis New Jersey-be. Unalmas és kilátástalan új munkahelyén töltve napjait, nem látja helyzetéből a kiutat. Gertie viszont nagyon jól érzi magát a kisvárosi élet körülményei között. Az ő számára Jersey maga a paradicsom. Ollie egy rutin videókölcsönzés alkalmával megismerkedik Mayával (Liv Tyler), a gyönyörű vidéki lánnyal.

 

Halálos közellenség 2. - Public Enemy No. 1. - Film Mánia, április 27. kedd, 22.55h

Miután Jacques Mesrine kiszabadult a börtönből, nagypályás gengszter lett. Nevéhez fűződnek Franciaország és Kanada legnagyobb bankrablásai, emberrablásai, minden lépését gyönyörű nők és golyózápor kísérte. Hírhedt tetteit különleges személyisége tette igazán emlékezetessé: már életében legendává vált. Jacques Mesrine lett az első számú közellenség, aki szenzációs, provokatív gaztettekkel növelte hírnevét. Broussard nyomozó vezetésével rendőrök hada nyomozott utána, mígnem 1979 novemberében Párizsban, a nyílt utcán leszámolnak vele.

 

Játsz/ma - Filmcafe, április 27. kedd, 23.05h

A fordulatos thriller egy gazdag és unott bankárról szól, aki még saját születésnapját is egyedül ünnepelné. Édesapja is hasonló korban lett öngyilkos. A váratlan izgalom akkor keletkezik, amikor saját eltűnt öccse újra felbukkan a színen. A tékozló fiú különleges születésnapi ajándékot talál ki: egy titokzatos játékban való részvételt ajánl bátyjának. A szervező cég egyszerűen felszívódik, mikor az első baljós történések után kutatva a bankár kérdőre vonná őket. A játék tétje immár a saját élete.

 

Logan - Farkas - Mozi+, április 27. kedd, 23.10h

2029-ben járunk, a mutánsok szétszéledtek. A megfáradt, magányos Logan a mexikói határ szélén, egy porfészekben bujkál, alkoholba fojtva bánatát. Társa a száműzetésben a csavargó Caliban, és a beteg X professzor, akinek elméjét súlyos rohamok gyötrik. Egyik nap egy titokzatos nő keresi fel Farkast. Egy különös kislánnyal érkezett, akit Logannek kellene biztonságba juttatnia. És a sokat próbált harcos elindul, hogy egy utolsó, életre-halálra szóló küldetés során beteljesítse sorsát. Logan végül biztonságba helyezi a kislányt és végez rosszakaróival, de a harc közben életét veszti.

 

Bérgyilkost fogadtam - Moziverzum, április 27. kedd, 23.20h

William tíz sikertelen öngyilkossági kísérlet után megbíz egy idősödő bérgyilkost a feladat professzionális végrehajtásával. A bérgyilkos egy hetet kap a megbízás teljesítésére, és szerződésben rögzítik, ha ennyi idő alatt nem sikerül a túlvilágra küldeni a fiatalembert, akkor a megbízó visszakapja a pénzét. William azonban váratlanul találkozik álmai nőjével, így szeretne elállni a megállapodástól. Azonban egyáltalán nem egyszerű egy aláírt szerződéstől visszalépni.