Jennifer Aniston nem volt mindig boldog a Jóbarátok Racheljeként

Habár most örömmel csatlakozik a közelgő egy alkalmas folytatáshoz, volt olyan idő, amikor a színésznő kétségbeesetten próbált szabadulni a hozzátapadt figurától.

Aniston 1994 és 2004 között, azaz a népszerű sitcom teljes tíz évada alatt volt az egyik főhős, Rachel Green megformálója. Most a The Hollywood Reporter által szervezett Drama Actress Roundtable nevű kerekasztalon bevallotta, hogy ez nem volt mindig könnyű. „Egész életemben a hátamon kellett cipelnem Rachel Greent. Sosem szabadulok a »Rachel a Jóbarátokból« címkétől” – panaszkodott.

„Mindig ez ment, én meg úgy voltam vele, hogy hagyjátok már ezt a kib*szott műsort!” – tette hozzá a sztár, aki azt is elmondta, hogy hiába szerepelt a Jóbarátok után rengeteg nagyjátékfilmben, fősodorbeli stúdióprodukciókban és független alkotásokban egyaránt, emiatt elkezdte megkérdőjelezni saját színészi képességeit.

Jennifer Aniston a Jóbarátokban és napjainkban. Forrás: Warner Bros. / NBC / Getty Images és Steve Granitz / WireImage / Getty Images

 

„Emlékszem, ahogy eluralkodott rajtam a pánik, és arra gondoltam, »istenem, nem megy ez nekem. Talán igazuk van. Talán mindenki lát valamit, amit én nem, mégpedig azt, hogy te csak az a lány vagy a New York-i lakásból a lilára festett falakkal«” – árulta el a színésznő, aki a Jóbarátok után a sok vígjáték mellett olyan drámai alkotásokban is szerepelt, mint a Boldogság bármi áron vagy a Dumplin’ – Így kerek az élet.

Reméljük, emiatt nem lesz nagyon traumatikus Aniston számára a közelgő Jóbarátok folytatás, amiről már régóta hallani, de a koronavírus miatt sajnos sokat csúszott. A legutóbbi hírek szerint a műsorral (ami egy nem fikciós különkiadás lesz korábban sosem látott kulisszák mögötti felvételek, alternatív jelenetek bemutatásával, amelyben a csapat újra összegyűlik, és mindenki visszaemlékszik a régi szép időkre) hálaadás környékére, azaz november 24. körül készülnek el, és valamikor akkor be is tudják mutatni az HBO Max streaming szolgáltatón.


(via Independent)