Kalandra fal!: többet szívatták Pápai Jocit, mint a celebeket

Az RTL újraélesztett celebvetélkedője főleg arról szólt, hogy Pápai Jocit alázzák műsorvezető társai, illetve néhány, már jól ismert celeb vizes lett. Ami így együtt mérsékelten izgalmas.

Ha már az RTL elcsábította a konkurenciától Majkát és állandó „alkotótársát”, Pápai Jocit, akkor kellett nekik valamilyen új műsort találni – ez lett a valójában nem új, inkább újraélesztett Kalandra fal!. Ezt is csak felesbe kapták, mert az adásokat felváltva vezetik a Sebestyén Balázs és Istenes Bence párossal, bár a nyitó epizódnál furcsa módon nem ez a felállás jött ki. A műsort az értelmezhetetlen rövid ujjú ingzakóban virító Balázs és Majka vezette, Joci csak amolyan vízimentő volt, de az is csak viccből, mert nem tud úszni, Istenes pedig egyáltalán nem jelent meg. Azt is sejtjük, miért.

Forrás: RTL

 

 

Merthogy az első csapatban Rácz Jenő, Gyuricza Dóra és Dobos Evelin szerepelt, a Sztárbox tavalyi évadában pedig Rácz és Istenes között nem túl sportszerűen alakultak a dolgok a ringben és azon kívül. A másik csapatban Megyeri Csilla, Molnár Zsolt és Hagyma, vagyis Hajmásy Péter szerepelt, ami legfeljebb annyiban lehet izgalmas, hogy Megyeri és Molnár akkor még egy pár voltak, azóta nem azok,

és abból, ahogy egymással beszéltek, nagyjából sejteni lehet, miért mentek szét.

A celebkínálat már unalomba hajlóan ugyanaz, jön még Járai Máté, Járai Kíra és Szalay Bence, Józan Laci, Görgényi Fruzsi, Kardos Eszter (ők a Barátok köztben is szerepeltek anno), illetve Vásáry André, Henry Kettner és a párja, Rebeka. Meg még akik vannak az RTL-nél, vagyis a szokásos keret.

Forrás: RTL

 

A műsor nagyjából arról szól, ki hogyan esik a medencébe, ha nem fér át a közelgő falon kivágott formán, először egyedül, majd párosban, végül csapatos alakzatban – a kivétel Molnár Zsolt volt, aki nem bajlódott azzal, milyen testhelyzetet vegyen fel, simán áttörte mindig a falat, nem is lett vizes. Sok izgalom nem volt, pedig volt Kvízfal és Meglepetésvendég, az utóbbi Kiszel Tünde volt tiroli fejőnőnek öltözve – menet közben kiderült, hogy Elza jelmez volt rajta a Jégvarázsból -, aki az alkalomra készített naptárjait osztogatta, ami picit kínos volt.

Ahogy az is kínos volt, hogyan osztották szegény Pápait,

aki szokás szerint szó nélkül tűrte. Persze Balázs és Majka is froclizta egymást, de amit Pápai kapott, az már más szint volt. Majka mellett megszokhatta, hogy ötpercenként hívják hülyegyereknek, talán még rá is játszott, például akkor, amikor a megadható 20 pontból 35-öt javasolt.

Forrás: RTL

 

Merthogy a pontozással lehetett variálni – a falon való átjutásért sem járt mindig maximum pont, és a vízbeesés is jutalmazható volt, ha a műsorvezetők láttak valamilyen szabálytalanságot vagy ellenkezőleg, mentő körülményt. Nyilván számított a szimpátia is,

és ez a rész valamivel izgalmasabb volt, mint maguk a végrehajtandó feladatok,

ahol kicsit random kapott az egyik vagy a másik csapat nehezítést – nem túl meglepő módon az esett ki, aki többször indult hendikeppel. Ha abból indulunk ki, hogy az első epizód mindig amolyan kedvcsináló rész, akkor bizony nem kaptunk túl sok kedvet ahhoz, hogy vizes celebeket és egymást szívató műsorvezetőket nézzünk.

Forrás: RTL