Kialakult az élmezőny a Nyerő Párosban, ma döntő!

Juniornak és Kingának kellett távoznia a villából, elvesztették a szimpátiaszavazást.

Minden eddiginél keményebb közös játékkal folytatódott az RTL Klub celebvetélkedője. A legnagyobb kihívást a Szív hídjai játék jelentette, amelyben a sztárpárok előtt a műsorvezető és a játékmester is próbára tette magát. Balázs rettegett a magasban, Kabát viszont megpróbálta ösztönözni a műsorvezetőt, azzal a felkiáltással, hogy „Ne legyünk csirkék!”.

A játékosok nem tudták megfogadni a tanácsát. Odett, az Éjjel-Nappal Budapest sztárja már a feladat legelején a könnyeivel küszködött, és hiába is próbálta nyugtatgatni szerelme, a tériszonya eluralkodott rajta, és végigzokogta a játékot 40 méter magasan.

Guszti se viselte jobban a kihívásokat, négykézláb remegett a szakadék felett, Vivi pedig szinte sokkot kapott a játék közben. Pataki Zita férje, Ati annyira próbált koncentrálni a Szív hídjai játékban, hogy ráförmedt feleségére, amikor Zita motiválni szerette volna. A legviccesebb pillanatokat Junior szállította, a zenész ugyanis egy különös technikát fejlesztett ki a játékban, amit Balázs egy rozmár mozgásához hasonlított.

A csütörtöki adásban LL Junior és párja, Kinga futották a leggyengébb időt. Mivel ebben a fordulóban pénzügyileg is ők álltak a legrosszabbul, így a második legkevesebb pénzt gyűjtő Norbi és Odett lettek az ellenfeleik a veszélyzónában. A szimpátiaszavazás eredményeként Juniornak és Kingának kellett távoznia a villából, ezzel pedig kialakult az élmezőny.

A mai fináléban Molnár Guszti és párja, Vivi, Kamarás Norbi és párja, Odett, valamint Pataki Zita és párja, Ati küzd meg a Nyerő Páros trófeáért. A három sztárpár egy kiadós indiai lakomával ünnepelte meg a döntőbe jutást.

 

via: Sajtóklub