Kiderült, kik jutottak be az X-Faktor élő show-jába

Szombaton Csobot Adél és ByeAlex válogatott a Mentorházban, vasárnap pedig Gáspár Laci és Puskás Peti csapata állt össze.

Szombat este eldőlt, hogy Csobot Adél a The Harmonies, a The Palace és a Beneath My Skin zenekarokkal indul a döntőbe. ByeAlex pedig Balázs Alexet, Mehringer Marcit és Tóth Rolandot viszi az élő showba.

Így állt össze ByeAlex csapata az élő show-ra:

Árvavölgyi Patrik, Balázs Alex “ALEE”, Mehringer Marci, Szajkó Attila, Tóth Roland és Varga Norbert mindent megtettek azért, hogy őket vigye mentoruk az élő show-ba. ByeAlexnél “ALEE” és Marci lett a két biztos döntőbe jutott a fiúk csapatában, két versenyzője Attila és Norbert számára véget ért a verseny, a másik két versenyző Patrik és Roland sorsáról pedig a mentorok döntöttek, akik végül Tóth Rolandot választották.

 

Csobot Adél csapata az élő show-ra:
A zenekarok: Beneath My Skin, Crush, DD Night, Kultúrkör, The Harmonies és a The Palace mindent beleadtak, hogy a Mentorházban is bizonyíthassanak saját mentoruknak. Adél először csak a The Harmonies-t és a The Palace-t vitte magával, két csapat, a DD Night és a Kultúrkör számára véget ért a verseny, a másik két zenekar a Crush és a Beneath My Skin sorsáról pedig a mentorok döntöttek, ők pedig a Beneath My Skint választották.

 

Vasárnap este pedig Gáspár Lacin és Puskás Petin volt a sor, hogy döntsenek a 22 pluszos kategória és a lányok sorsáról.

Gáspár Laci csapata az élő show-ra:


Gáspár Lacinak nem volt könnyű dolga, mert a 22 pluszos, azaz a 22 év felettiek kategória versenyzői közül többen nem tudták a legjobb formájukat hozni a Mentorházban. Imi Plaza, Dederick Catherine - Mardoll, Fazekas Eszter, Kocsis Paulina, Mohácsi Anett és Mohamed Tesznim próbálták meggyőzni a mentorokat, hogy helyük van az élő show-ban. Laci először csak Imi Plazát és Kocsis Paulinát vitte magával, két versenyzője, Eszter és Tesznim számára véget ért a verseny, a másik két lány Anett és Mardoll sorsáról pedig a mentorok döntöttek, ők pedig Mardollt választották.

 

Így állt össze Puskás Peti csapata:


Peti úgy gondolta, idén a lányok nagyon erősek, így nem várt rá könnyű döntés. Ferenczi Kamilla, Hegyi Hanna, Kovács Harmat, Nagy Regina Martina, Szakács Erika és Tabatabai Nejad Flóra mindent beleadtak, hogy a Mentorházban is bizonyíthassanak saját mentoruknak. Peti először csak Kamillát és Reginát vitte magával, két versenyzője Hanna és Erika számára véget ért a verseny, a másik két lány Harmat és Flóra sorsáról pedig a mentorok döntöttek, ők pedig Tabatabai Nejad Flórát választották.

 

(Forrás: RTL Klub)