Kiderült, mikor folytatódik a Hatalmas kis hazugságok

A premierdátum mellett az HBO egyúttal egy izgalmas teasert is nyilvánosságra hozott.

Habár az április 15-i (magyar) évadpremier után nyilván minden a Trónok harcáról szól, azért ne feledkezzünk meg a nézők másik kedvenc HBO-s sorozatáról sem! Ahogy arról korábban többször írtunk, hamarosan második évadával folytatódik a Hatalmas kis hazugságok, a régi kedvencek (Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Zoë Kravitz és Laura Dern) mellett egy olyan nagyágyúval, mint Meryl Streep.

Most pedig az is kiderült, pontosan mikor láthatjuk visszatérni a „monterey-i ötösfogatot”, hiszen a csatorna közzé tett egy egyperces előzetest, amelynek a végén premierdátumként június 9-ét jelölték meg (a magyar premier június 10., a csak a Facebookon elérhető, magyar feliratos verzió szerint). De persze a teaser ezen információ nélkül is tartogat izgalmas pillanatokat.

David E. Kelley ötletgazda korábban úgy nyilatkozott, hogy a Hatalmas kis hazugságok második évadában a főhősnők hazugságának a mélyére áshatunk, és persze az is kiderül, milyen hatással lesz ez a hazugság Monterey közösségére. Az előzetes alapján pedig úgy tűnik, a főhősnők egytől egyig bajba kerülnek, hiszen egy mindössze pár másodpercre bevillanó képsor szerint (innentől kezdve végig SPOILER!) mindannyian gyanúsítottá válnak abban a gyilkosságban, amit az első évad végén láthattunk.

További gondot okoz az is, hogy a városkába érkezik a meggyilkolt férfi édesanyja, Mary Louise Wright (Meryl Streep alakításában), és el van szánva arra, hogy kiderítse, mi történt azon az éjszakán, amikor Perry (Nicole Kidman figurájának a férje) meghalt. De nem Mary Louise az egyetlen szülő, aki Monterey-be jön, hiszen a gyilkosságot elkövetett Bonnie (Kravitz) szülei is felbukkannak – a nő apukáját pedig nem más alakítja, mint a Hal Hartley filmjeiből (A semmi ágán, Egyszerű emberek, Amatőr, Flört), illetve a Nancy ül a fűben című sorozatból ismert Martin Donovan.


(via Variety)