Kiderült, mikor látjuk utoljára az Agymenőket

A CBS csatorna nyilvánosságra hozta, mikor kerül adásba a népszerű sitcom záró epizódja. Indul a visszaszámlálás!

A szomorú eseményre május 16-án kerül sor – öröm az ürömben, hogy a szokásos félóra helyett az utolsó rész egy óra hosszúságú lesz.

„273 leforgatott epizód. 26 hátra lévő forgatási nap. 6 leforgatandó epizód. 66 nap az egyórás zárórészig. Ez az egész NAGYON szürreális. Imádunk minden rajongót!”

– írta ki a Leonardot alakító Johnny Galecki az Instagramra, ahova három fotót is felrakott.

A végső búcsú felemlegetése miatt persze a rajongók is nagyon elérzékenyültek, és érzelmeiket ki is írták magukból a poszt alatt. „Mind nagyon fogtok hiányozni. Összejöttem a férjemmel, összeházasodtunk, gyerekeink lettek, pont akkor, amikor a sorozatban is megtörténtek ezek a dolgok” – írja egy kommentelő.

„Mondjátok, hogy ez nem igaz!!! Köszi az ismétléseket, habár betéve tudom az összes részt” – így másvalaki. De olyan rajongó is van, aki azt állítja, minden egyes epizóddal egy kicsivel jobban és jobban fáj a szíve. „Istennek hála az utánjátszásokért!” – zárja sorait.

Ahogy arról korábban már írtunk, nem csak a rajongóknak fog hiányozni a sorozat: az Ellen show-ban nemrégiben arról meséltek a sztárok, hogy mind nagyon érzelmessé váltak, ahogy közeleg a búcsú, a Pennyt alakító Kaley Cuoco pedig azt is bevallotta, hogy az egyik jelenet próbája közben elsírta magát.


(via The Wrap)